Cămașa din denim poate fi purtată în foarte multe ținute de diferite stiluri. Iată de ce să ai cel puțin o cămașă de blugi în garderobă!

Cămaşa din denim a fost una dintre piesele de rezistenţă ale anilor ’80. Cu o cămaşă de blugi poţi să fii foarte uşor la modă. E mereu pregătită să te scoată la lumină, uşor de purtat şi la birou şi într-o zi de weekend. Arată foarte bine cu piese vestimentare clasice sau sofisticate, e foarte uşor de asortat.

De asemenea, o cămaşă de genul acesta te ajută să te simţi foarte confortabil. Dacă îţi plac cămăşile din denim, dar nu ştii cum să le porţi, iată câteva idei de ținute mai jos.

Cămașa din blugi cu un tricou simplu sau pantaloni skinny

Cămaşa din denim poate fi purtată pe deasupra unui tricou simplu cu pantaloni scurţi, lungi sau cu fuste. În ținute casual, urbane și lejere.

Sau poţi să nu adaugi tricoul în ţinuta ta şi să-ţi închizi cămaşa. Sau să o legi neglijent în jurul taliei. În felul acesta, cel mai bine ar fi să alegi o pereche de pantaloni skinny de culoare închisă şi o pereche de bocanci. Sau pantaloni din imitaţie de piele. E alegerea ta aici.

tinuta casual cu camasa din denim

[button url=http://l.profitshare.ro/l/3812807 target=blank]Celelalte piese din ținută sunt AICI.[/button]

Cămașă din denim cu denim sau cu pulover

Cea mai cunoscută combinaţie este aceea dintre cămaşa din denim şi blugii boyfriend. Pentru a merge la sigur, optează şi tu pentru această idee. În cazul acesta, e de preferat să-ţi porţi cămaşa băgată în pantaloni, fiindcă arată mult mai bine aşa.

Dacă vremea e ceva mai răcoroasă alege să porţi cămaşa de blugi cu un pulover mai larg pe deasupra.

camasa din denim cu blugi boyfriend si pulover

[button url=http://l.profitshare.ro/l/3812807 target=blank icon=heart-2]Piesele din ținuta sugerată sunt AICI.[/button]

Cămașa din blugi cu fustă sau rochie

Alege o fustă scurtă şi poartă cămaşa băgată înăuntrul acesteia. Fusta poate să fie simplă sau ceva mai sofisticată (de exemplu, o fustă cu paiete). Poţi să adaugi o curea simplă sau colorată pentru a-ţi accentua talia. Sau poţi să alegi o fustă lungă cu pantofi sau sandale cu toc.

Cămaşa din denim poate fi purtată pe post de cardigan cu o rochie scurtă. Îţi va da un aer casual şi foarte cool. Pune-o deasupra rochiei şi vezi dacă îţi place cum arată. Dacă da, ieși cu încredere în lume!

camasa de blugi cu rochie sau fusta

[button url=https://l.profitshare.ro/l/3812803 target=blank icon=heart-2]Fusta si rochia sunt AICI.[/button]

Cu un colier statement

Ai grijă să îţi închizi toţi nasturii cămăşii până sus. Apoi, pune-ţi colierul la gât. E alegerea ta cât de colorat sau mai puţin colorat să fie.

Un colier statement alături de o cămașă din denim va aduce un plus de farmec și o notă de rafinament ținutei. Se creează un contrast aparte.

Cămaşă din denim şi sneakers

Dacă vrei un look sporty, alege o pereche de sneakers confortabili şi vei arăta foarte bine. Poţi să alegi o pereche de sneakers foarte colorată, ceva care să iasă uşor în evidenţă.

Pentru o pereche de sneakers foarte colorată ar fi cel mai bine să ai o ţinută denim cu denim. Ar arăta perfect în combinaţia asta. Inspiră-te din prima ținută sugerată – ținuta casual cu cămașă de blugi.

pantofi sport la tinuta casual cu camasa din denim

[button url=http://l.profitshare.ro/l/3812882 target=blank icon=star-full]Pantofi sport adidas originals – vezi AICI.[/button]

Dacă ai alte idei pentru ţinutele pe care le poţi forma cu o cămaşă din denim, simte-te liberă să încerci tot ce-ţi trece prin cap. Nu uita că o cămaşă de acest tip poate fi purtată oricând şi oriunde şi nici nu cred că acum ţi se mai pare aşa greu să creezi ţinute folosindu-te de ea. Alege look-ul care ţi se pare cel mai potrivit pentru tine şi ieşi pe stradă cu o cămaşă din denim în combinaţia preferată, sigur vei arăta foarte bine şi vei fi apreciată.