Crema antirid: când este bine să o aplicăm și de ce.

Noaptea! Noaptea pielea face minuni. De aceea, seara, înainte de culcare, e cel mai indicat să aplicăm cremă hidratantă antirid.

Da, pentru că la adăpostul soarelui, epiderma își activează acel proces de reînnoire celulară care îi permite să treacă peste agresiunile din timpul zilei (smog, soare, vânt, poluare, noxe ș.a.).

Iată de ce este important să îți fixezi întâlnirea cu tratamentul antirid ori cu orice cremă antirid cât mai aproape de ora de culcare.

Reține că înainte de crema de noapte antiîmbătrânire, ar trebui să-ți aplici o cremă fluidă care conține acid de fructe și care, în afară de faptul că ajută în lupta împotriva ridurilor, are o acțiune ușor exfoliantă, care ajută la eliminarea straturilor de piele moartă. Iar purificarea tenului inclusiv prin exfoliere este deosebit de importantă.

De aceea, începe ritualul de îngrijire al tenului pe la ora 21. Curăță tenul cu un gel de curățare, după care aplică o cremă fluidă pentru ten cu AHA (acid de fructe). Mai așteaptă o vreme, după care aplică în final, exact înainte de culcare, crema antirid preferată de tine.