Câștigătorul primului giveaway organizat de Fashion Review.

Luna trecută am desfășurat primul nostru concurs tip giveaway de pe blog. Spunem primul și ne așteptăm să mai reușim să mai organizăm astfel de concursuri pentru voi, cei care ne urmăriți și ne apreciați. Concursul s-a desfășurat, fiind primul, puțin mai timid la început, ați participat cu reținere, dar mă bucur că spre final, v-ați mai adunat. 😛

Acum o săptămână și ceva, am aflat și câștigătorul – un domn a câștigat concursul și sperăm ca paltonul pe care i l-am oferit ca premiu să aducă bucurie pentru o femeie importantă din viața lui. Vă las aici rezultatul extragerii. Săptămâna aceasta, câștigătorul paltonului a primit și premiul și ne-a trimis și fotografia, ca dovadă. O puteți vedea mai jos și pe aceasta.

Câștigătorul premiului din cadrul primului giveaway organizat de blogul Fashion Review
Câștigătorul premiului din cadrul primului giveaway organizat de blogul Fashion Review

Vă invit să participați și la următoarele giveaway-uri pe care le vom mai organiza în viitor. Ar fi frumos și să ne oferiți sugestii în legătură cu ceea ce ați dori voi să primiți ca premiu; scrieți-ne în comentarii sau pe facebook, pe pagina noastră, Fashion Babel. Până atunci, vă invităm să ne urmăriți articolele pe care le scriem întotdeauna din drag pentru frumusețe și pentru voi, cei care ne citiți.

Paltonul - premiul oferit în cadrului primului giveaway organizat de Fashion Review
Paltonul – premiul oferit în cadrului primului giveaway organizat de Fashion Review