Eu sunt o tipă băiețoasă ca stil vestimentar. Îmi place să mă îmbrac lejer, cu haine comode înainte de orice. Dar, dacă vrei să arăți un pic mai feminină, chiar și în blugi, alege ceva potrivit stilului tău, nu face din prima o schimbare radicală.

Știu ce probleme ai și te înțeleg. Nu știi cum să te îmbraci ca să pari mai… feminină.

Dacă ești și adolescentă, slabă și înaltă și n-ai forme deloc, îți place să porți blugi în general, ceea ce te face și mai băiețoasă, optează pentru ceva mai feminin. Nu știi ce? Citește mai jos în sugestiile mele, că știu foarte bine prin ce treci. 🙂

Și, bonus, dacă ți-ar plăcea să ai mai multă talie și sâni mai mari, să știi că nu e chiar imposibil.

Doar pentru că-ți place să umbli mult în blugi, nu înseamnă neapărat că trebuie să ai un aspect de băiețandru.

Încearcă să înlocuiești clasicele tricouri pe care le porți la blugi cu bluzițe de culoare deschisă, cu model mărunt și cu volane sau buzunare (măresc optic sânii) și scurte.

În ceea ce privește modelele de jeansi, ți-i recomand pe cei stretch, cu talie foarte joasă, evazați și cu un model la nivelul taliei (cusături, broderii, închidere cu șnur), care să-ți accentueze șoldurile.

blugi ieftini care arată ca niște jeansi de firmă

Evită pantalonii cu croială de băieți sau largi.

Ce spui, încerci? Data viitoare când mergi la cumpărături, uită-te după haine și blugi în stilul celor de care ți-am scris mai sus.