Când îți alegi chiloții trebuie să pui pe primul loc sănătatea și abia apoi designul, ca să fii fericită și să te simți bine din cap până în picioare. Le poți și combina, dacă alegi cu atenție lenjeria intimă calitativă.

Lenjeria intimă joacă un rol important pentru sănătatea zonei intime. Întrucât pielea din această zonă este sensibilă, necesar este să porți underwear (slipi și bikini) din țesături naturale (bumbac natural, mai ales), care să permită zonei tale sensibile să respire, dar să o și protejeze de frig și factori externi.

Totuși, știm toate că e important să arăți și bine, să te simți bine în hainele tale, iar pentru aceasta, de multe ori, tipul de lenjerie intimă e deosebit de important.

Nu prea poți purta slipi cu talie înaltă la o pereche de pantaloni cu talie joasă. Sau slipi cu fuste lejere, de vară, întrucât se văd urmele. Dar știi că există chiloți și pentru astfel de situații, nu neapărat tanga… Sunt meniți să nu dezvăluie nimic despre forma lor pe sub îmbrăcăminte, dar să îți păstreze și sănătatea.

De aceea, să îmbinăm utilul cu plăcutul! Și, cel mai important, să ne protejăm zona cea mai importantă a corpului. Iată cu ce!

Chiloți clasici simpli din bumbac cu tiv și margini cusute

Nu poți să ai o garderobă de bază fără niște chiloți simpli clasici din bumbac. I-am găsit pe alb, nude și negru. Au cusături pe margini și tivuri late.

chiloți din bumbac cu cusături și tiv clasici

Dar poate că cel mai important la acest format clasic de chiloți este faptul că sunt creați din bumbac de calitate, pentru un confort sporit, indiferent pe sub ce haine vei alege să îi porți.

Set de 2 chiloți din bumbac, cu talie înaltă și inserții de dantelă

Să fie dublu! Mai ales când dai peste o pereche de chiloți de calitate, din bumbac sănătos, și cu talie înaltă la set de două bucăți. În plus, au și un plus de rafinament, prin inserțiile laterale de benzi cu dantelă.

Găsești seturile a câte două bucăți din acești chiloți prietenoși cu corpul tău în culorile alb, nude și negru, la un preț foarte avantajos.

chiloți din bumbac cu talie înaltă și inserții de dantelă

Croiala acestor chiloți este clasică, sunt ușor elastici și pot fi purtați cu fuste și pantaloni cu talie înaltă sau cu orice rochii. Materialul este recomandat din punct de vedere medical și certificat german Oëko-Tex Standard 100.

Chiloți clasici din bumbac, fără cusături, care nu se văd prin haine

Nu-ți place că linia și marginile chiloților tăi se observă prin hainele pe care le porți? No problem, s-au inventat chiloți fără cusături, tăiați cu ajutorul laserului, cu margini aproape insesizabile. Și da, și sănătoși, chiar din bumbac confortabil.

chiloți fără cusături care nu se văd prin haine

 

Acești chiloți au croială franțuzească / clasică, sunt simpli și fini. Îi găsești pe alb, nude și negru, la un preț foarte bun pentru versatilitatea și calitatea lor, fiind parte din acea categorie de lenjerie intimă care te salvează la nevoie, când nu știi cum să te îmbraci ca să nu ți se vadă urmele chiloților prin haine. 😉

Sunt perfecți pentru hainele mulate, la rândul lor fiind realizați din bumbac de calitate, confortabil, dar cu adaos de elastan: din 80% bumbac și 20% elastan (lycra).

Ar trebui să eviți pe cât posibil materialele sintetice când e vorba de chiloți, dar și  modelele tip tanga și boxerii, care nu-ți lasă pielea să respire, favorizând umiditatea și creând un mediu propice dezvoltării bacteriilor. Nici colanții și jeanșii sau pantalonii strâmți nu sunt recomandați.