Ce se poate face în afara sălii de operație? Descoperă repede câteva metode de a deveni și mai frumoasă fără a apela la bisturiu.

Ești gata să faci o operație estetică? Dacă încă ești în dubii, află că ai și alternative până să ajungi acolo, la o intervenție chirurgicală pentru înfrumusețare.

Cum să ai dinți perfecți

Ce au în comun Tom Cruise, Celine Dion, Demi Moore și Sarah Jessica Parker? Toți au purtat la un moment dat un aparat dentar pentru a-și corecta poziția dinților și a afișa un zâmbet impecabil.

Tehnica?

Doar un ortodentist sau un chirurg-dentist pot decide dacă ai nevoie de un aparat dentar. După o examinare prealabilă (radiografii etc.), va fi în măsură să stabilească ce tip de aparat ți se potrivește pentru a obține cel mai bun rezultat.

Majoritatea aparatelor plasate pe dinți sunt acum din ceramică transparentă și nu se îngălbenesc. Cât despre sârme, acestea sunt tot din metal, însă totul este mic și destul de discret.

Există și aparate care nu se mai pun pe dinți frontal, ci în spatele acestora. Acest tip este însă destul de scump.

Inconveniente: Tratamentul durează destul de mult și îți poate provoca răni la nivelul gingiei, obrazului interior; îți poți răni limba la contactul cu aparatul.

De reținut! Niciodată nu e prea târziu să-ți îndrepți dinții, însă cu cât înaintezi în vârstă, tratamentul va dura mai mult.

Află și ce implică igiena dinților când ai aparat dentar.

Totul despre albirea dinților

Tutun, cafea, tartru – factori care modifică aspectul dinților.

Pentru a le reda strălucirea și culoarea albă, poți apela într-o primă fază la un detartraj realizat de dentist.

Dacă dinții tăi sunt foarte galbeni, ai două soluții.

Acasă: După ce dentistul ți-a realizat în prealabil un mulaj, îl umpli cu gel de albire și îl porți în fiecare zi timp de două ore, 2-3 săptămâni.

Mai nou, sunt kituri de albire care se pot cumpăra și utiliza acasă. Dar utilizează-le cât mai rar, pentru a nu afecta smalțul dinților. Și, eventual, consultă-te cu medicul dentist în ce privește opțiunile și modul de aplicare: cât de des și OK ar fi să le utilizezi. 😉

Kit Profesional de Albirea Dintilor 2W DoubleWhite 10 Minutes Instant

La cabinetul stomatologic: Tratamentul de albire durează cam 30 de minute.

Modul de operare: Dentistul îți aplică gel oxidant pe dinți. Uneori utilizează și o lumină specială. Grație acestui tratament, poți obține un bun rezultat de albire, care poate dura cinci ani, cu condiția să eviți cafeaua, țigările etc. și să realizezi un detartraj regulat.

Cum să ai buze cărnoase fără intervenții chirurgicale

Nu-ți plac buzele tale pentru că sunt foarte subțiri? Poate că ai auzit deja de posibilitatea de a-ți mări volumul buzelor cu ajutorul colagenului. Nu întotdeauna rezultatele sunt pozitive (după cum ai putut observa deja la unele actrițe sau cântărețe).

Așa că trebuie să te gândești serios înainte de a lua hotărârea de a face o astfel de intervenție. Dacă nu e vorba de un real complex, ci doar de vreo fiță de moment, ai face mai bine să te abții!

Uite și niște trucuri și lucruri utile care te pot ajuta să obții mărirea naturală a buzelor, chiar și temporară, cu un efect de buze mărite.

Iar dacă vrei totuși să mergi mai departe, alege un bun plastician, altfel s-ar putea să arăți ca rățoiul Donald!

Cum să ai sâni foarte sexy

Fișă tehnică:

Anestezie: generală

Spitalizare: 1-2 zile

Consecințe: echimoze, dureri cam 10 zile

Rezultat definitiv: în 3-4 luni

Riscuri: dezumflare, „migrarea” protezelor.

Trebuie să te gândești de două ori înainte să-ți operezi sânii. E de ajuns ca un tip să-ți facă o remarcă răutăcioasă și deja te duci cu gândul la bisturiu. Mare greșeală!

Ar trebui să știi că gusturile băieților diferă destul de mult: unora le plac fetele cu sânii mari, iar alții preferă sânii mici.

Problema e, de fapt, atitudinea pe care o ai tu față de propriul corp. În cazul în care sânii tăi îți displac total, iată calea pe care trebuie s-o urmezi.

Ce să faci dacă vrei să-ți mărești sânii

În acest caz, sunt excluse miracolele, iar ceea ce îți trebuie sunt protezele mamare umplute cu silicon (care nu mai este interzis din 2011) sau cu ser fiziologic.

Există proteze de forme diferite, adaptate sânilor de toate tipurile.

Cicatricea poate fi situată în trei locuri: areola sânului, sub sân sau sub braț.

Rămâne să decizi asta împreună cu medicul tău. Unii chirurgi preferă utilizarea siliconului pentru efectul mai natural și pentru a evita riscul dezumflării!

Sfat! Trebuie să știi că ceea ce se transformă nu e, de fapt, forma sânilor. Atenție deci la falsele speranțe. În urma operației, sânii vor fi mai mari, dar vor fi tot sânii tăi!

Ca tertip, până să ajungi la intervenții chirurgicale, încearcă și cu pernițe în sutien, ca să faci sânii să pară mai mari. Doar că nu vor fi, în realitate, și tu vei ști asta… 😀

Ce să faci dacă vrei să-ți micșorezi sânii

Da, mai există și astfel de dorințe, deși pare greu de crezut. Te doare spatele, nu poți purta bluze mulate etc. Uită-te la exemplul Simonei Halep doar.

Ceea ce trebuie să știi e că această operație de micșorare a sânilor, spectaculoasă uneori, este un pic mai delicată în cazul adolescentelor.

Se poate solda cu cicatrice vizibile și inestetice. Dacă poți, ar fi bine să mai aștepți puțin, pentru că mai târziu, ca vârstă, cicatricele se vor estompa mult mai bine.

Poți începe să ții un regim dacă ai probleme de greutate, iar dacă sânii te jenează cu adevărat, poți apela la sfatul medicilor.

Cum să ai o siluetă de invidiat

Fișă tehnică:

Anestezie: generală sau, mai rar, locală

Spitalizare: 1-2 zile, după caz

Consecințe: vânătăi, purtarea obligatorie a unui panty, masaje lunare

Rezultat definitiv: după 2-3 luni

Ce fată plinuță n-a visat să aibă într-o zi o siluetă de vis? Soluția: liposucția. Azi ești grăsuță, iar mâine porți deja fuste cu trei numere mai mici.

De altfel, este una dintre cele mai practice intervenții din lume, prin care poți scăpa de șunculițele care îți întunecă existența și te împiedică să porți pantaloni cu talie joasă!

Ce este liposucția?

Această intervenție constă în aspirarea grăsimii cu ajutorul unor canule fine. Cele mai reușite intervenții de acest gen sunt cele care se fac la nivel local: coapse, șolduri, fese.

Dacă ești însă rotofeie peste tot, ar fi mai bine să uiți de operație și să începi să faci sport, să ții regim, să te îmbraci cu ce te avantajează.

Citește și:

Te poți pregăti pentru o liposucție făcând puțină mișcare și acordând mai multă atenție alimentației tale, pentru că în felul acesta vei mări șansele de reușită.

Această procedură e din ce în ce mai eficientă, permițând modelarea corpului după dorința fiecărei paciente.

Ce se întâmplă mai exact? După o scurtă spitalizare, poți merge acasă, dar trebuie să porți un panty pentru o perioadă de timp.

Nu intra în panică dacă ești încă foarte umflată, pentru că puțin câte puțin rezultatele bune nu vor întârzia să apară.

Sfat! Rezultatele nu sunt vizibile chiar imediat, dar nu-i nimic, mai ales că nu implică niciun risc. Singura ta grijă trebuie să fie ca, după operație, să fii atentă ce mănânci ca să nu mai pui la loc.

După liposucție, capeți un corp de invidiat și scapi de orice complex. Ai grijă să nu fii tentat(ă) să mănânci nesănătos, pentru că toate kilogramele pierdute pe bani, în operație, se depun pe fund mai ales. Mănâncă echilibrat și fă sport ca să îți menții silueta!

Ești gata să faci o operație estetică?

Testează-te aici pentru a afla dacă ești OK cu o intervenție estetică!

  1. Ce părere ai despre fizicul tău?
    a. În general, ești mulțumită și nici măcar nu te-ai gândi la defectele tale dacă ai avea un prieten stabil sau un soț/logodnic.
    b. Dacă ai putea, ai schimba tot.
    c. Ai un defect care a devenit o obsesie.
  2. Ai vreun complex?
    a. Nimic special.
    b. Numai unul? Am o sută!
    c. Da, am unul în mod special.
  3. Care este motivul pentru care îți dorești să schimbi ceva la tine?
    a. Ai tăi ți-au aruncat mereu în față că ai acea problemă.
    b. Cei din jur râd de tine.
    c. Nu suporți să te vezi în oglindă.
  4. Cum crezi că te poate ajuta o operație estetică?
    a. Te poate ajuta să întâlnești marea iubire.
    b. Îți poate schimba radical viața.
    c. Îți poate oferi șansa de a te simți bine în pielea ta.

    Acordă-ți 1 punct pentru orice răspuns a, 2 puncte pentru fiecare răspuns b și 3 puncte pentru fiecare răspuns c!

    Rezultate
  • Între 4 și 7 puncte: Gândește-te bine: vrei să te operezi pentru că lucrurile nu merg bine în viața ta sau pentru că ai un complex real? Dacă prima variantă e valabilă, riști să fii dezamăgită!
    Nu-ți pune false speranțe într-o operație care nu are cum să-ți schimbe viața de pe o zi pe alta. Ar fi poate mai bine să faci o schimbare de look.
  • Între 8 și 12 puncte: Mai mult ca sigur ai un complex care îți întunecă zilele. Și chiar ai motive să fii preocupată. O operație estetică îți va da ocazia să te simți mai bine în pielea ta și să vezi lucrurile cu mai mult optimism. Cel mai bine ar fi să consulți un psiholog înainte de a lua vreo decizie.

Vedetele și chirurgia estetică

  • Pamela Anderson: De zeci de ani de zile, după intervenția chirurgicală la sâni, Pamela nu-și mai poate vedea vârfurile picioarelor…
  • Britney Spears: Deși nu recunoaște, Britney și-a mărit în mod sigur sânii.
  • Meg Ryan: Help! Botox, lifting, buze deformate de injecțiile cu colagen și pomeții ridicați – Meg Ryan nu mai are nevoie de machiaj pentru a semîna cu Jim Carrey în „Masca”!
  • Celine Dion: Celine și-a epilat masiv sprâncenele și și-a „reparat” dantura. Să ne amintim că, în liceu, ea era poreclită „vampirul”!

Sursa foto: Pexels