Nu știi ce faci greșit, pentru că tenul tău nu arată deloc bine? Nu ai neapărat probleme cu coșurile, dar tenul are un aspect îmbâcsit, obosit, în comparație cu ce vezi la alte persoane de aceeași vârstă. Iată care poate fi problema!

Dacă te speli pe față și dimineața, și seara, cu un produs special, dedicat, iar apoi aplici loțiune tonică și cremă hidratantă, conform rutinei tale de îngrijire a pielii, dar tot nu-ți place aspectul său, cum arată, având un ten prea îmbâcsit, poate ar trebui să începi să faci ceva.

Ce să faci ca tenul tău tern să aibă și el un glow de sănătate și strălucire?

Păi, se pare că tenului tău îi lipsește, de fapt, un simplu gomaj, care să îndepărteze stratul de celule moarte de la suprafața pielii, vinovate de aspectul de ten îmbâcsit. Pe scurt: exfolierea tenului.

Poți să-ți iei un scrub sau un gel de curățare exfoliant, pe care să-l folosești o dată pe săptămână. Te poți inspira deja și din review-urile noastre pentru astfel de produse cu rol în primul rând exfoliant:

mască exfoliantă tip scrub LOreal Paris Smooth Sugars cu semințe de kiwi naturale și trei tipuri de zahăr

Sau poți să-ți prepari singur(ă) acasă un exfoliant util. Uite ce-ți recomandăm:

Poți alege un produs de curățare a feței care conține particule fine ce fac un gomaj delicat. În plus, te poți spăla cu el zilnic pe față. Un alt avantaj al acestui produs ar fi faptul că ai practic două produse într-unul singur: gel de curățare și produs pentru peeling.

Iată și aici câteva sugestii de produse – poate te ajută review-urile noastre pentru ele:

Ce părere ai de sugestiile noastre? Tu cât de des îți exfoliezi tenul și cu ce anume? Scrie-ne în secțiunea de comentarii din josul paginii. Părerea ta contează mult pentru noi.

Sursă foto: Unsplash/Uliana Kopanytsia