Pe scurt: la un foc de tabără, e bine să porți ceva șic, stilat și, oooh, atât de cozy, confortabil și plăcut! Pe stilul hygge. 🙂 Iată mai jos niște sugestii.

Tocmai ce ai fost invitată la un foc de tabără sau la o seară în natură în jurul focului și vrei să arăți frumos, deoarece este un fel de întâlnire cu tipul cu care ești / de care îți place, un fel de ieșire în natură și cu prietenii, dar vrei să fii și practică, deoarece probabil că vei sta pe iarbă câteva ore. Ce distractiv!

Dar ce să porți? Iată mai jos câteva sugestii care merită toată atenția.

Ok, deci moda și funcționalitatea sunt cheia aici. Fie că te îndrepți la un mare foc de tabără sau doar fluturi ceva flăcări din confortul grădinii tale, ceea ce porți în noaptea unui foc de tabără necesită mai multă muncă decât crezi. Vezi tu, ținuta ta nu numai că trebuie să arate grozav, ci și să poată rezista și la temperaturi minime. Așadar, iată câteva informații care să te ajute să îți creezi ținuta perfectă de noapte la un foc de tabără.

Tricotaje și botine

Există ceva mai reconfortant decât să porți tricotaje din cap până în picioare? Nu cred.

Pentru noaptea focului de tabără aș opta pentru un compleu din două piese tricotate, extrem de „luminoase” ca stil. La urma urmei, nu poți lăsa focul de tabără să-ți fure centrul atenției.

Dacă optezi pentru cizme cu toc, asigură-te că nu sunt prea înalte, astfel încât să nu rămâi împiedicată până la sfârșitul serii. Această pereche sugerată mai jos arată smart, fără să te vezi nevoită să faci compromisuri la confort.

Haină lungă, rochie mini și ghete

Înainte de a ofta că am îndrăznit să sugerez un mini pentru noaptea focului de tabără, ascultă-mă. Dacă te joci inteligent cu texturile și proporțiile ținutei tale, o rochie sau o fustă mini poate funcționa perfect pentru o noapte răcoroasă de noiembrie.

Când vine vorba de mini, o rochie din tricot (ca o rochie pulover) este o opțiune grozavă și, atunci când este asociată cu o haină lungă cu un șal gros, nu numai că îți va simplifica forma pentru picioare și le va conferi un aspect foarte lung, dar îți va oferi și acel strat suplimentar împotriva frigului. .

Încheie ținuta cu cizme înalte până la genunchi, astfel încât să ai suficientă piele la vedere pentru a arăta cool, dar fără să simți frigul înainte de aprinderea focului.

Tricotaj metalic + jeansi + pantofi sport

Vrei să aduci propria ta notă de strălucire serii? Bineînțeles că poți să o faci. Și, în timp ce noiembrie poate părea puțin devreme pentru a începe să porți paietele, un tricotaj metalic oferă nivelul perfect de strălucire fără să te simți în plină sărbătoare.

pulover tricotat cu fir metalizat negru

Pur și simplu poartă un pulover metalizat cu o pereche de blugi și pantofi sport cu talpă joasă pentru a crea un feeling de „bine îmbrăcată”.

Cu siguranță vei arăta grozav și vei ține frigul la distanță, în oricare dintre variantele de ținută de mai sus.

Sursa foto: Unsplash/Drew Farwell