De câteva zile, mi-am schimbat jobul. I know, yaaay, mulțumesc, felicitări. 🙂 Și mi-am făcut, cu ocazia aceasta, și o prietenă nouă, care mi s-a confesat că e foarte complexată că are nasul mare și nu știe cum să se tundă, ca să-și mai mascheze din acest defect. Ce credeți că am sfătuit-o?

Fata de care vă vorbesc are nasul mare și părul foarte lung. Și vrea să se tundă sau să-și facă o freză nouă care ar avantaja-o. Zicea că ia în calcul, așa, ca de început de an, chiar și o schimbare radicală, cum ar fi o operație estetică.

I-am spus că nu o pot ajuta cu sfaturi despre rinoplastie (așa se numește operația estetică de corectare a nasului), deși am o fostă colegă de liceu care, de cum a împlinit 18 ani, și-a dat toți banii strânși în adolescență pe o astfel de operație, ca să scape de acest defect, pentru că era de părere că îi strică viața și de aceea nu ies băieții cu ea și nu avea niciun prieten.

Cu ce am putut însă să o sfătuiesc a fost tipul de tunsoare pe care să-l aleagă, ca să îi mascheze defectul nasului prea mare. Și anume o frizură cu breton. 🙂

De ce? Care e explicația? Un breton cât mai lung, până la sprâncene și care să pornească din creștet, este ceea ce te-ar avantaja, dacă ai nasul mare. Astfel, fața se va „înjumătăți” și accentul nu va mai cădea pe nas.

O astfel de tunsoare potrivită dacă ai nasul mare este mai indicată decât o rinoplastie. De ce? Scapi mai ieftin! 🙂 Pe moment. 😉

Ca să vezi cum ți-ar sta tunsă într-un anume fel, optează pentru aplicații de hairstyling virtual sau tip simulator virtual de tunsori online. Te va ajuta mult.

Tu ce zici? Ai și tu astfel de dileme? Cum le rezolvi, ce tunsoare alegi ca să te avantajeze? Scrie-ne în secțiunea de comentarii din josul paginii. Părerea ta contează mult pentru noi. 😉

Sursă foto: Unsplash/Elena Koycheva