Acum găsești seturi cu ceasuri de firmă, în diverse combinații, cu bijuterii și accesorii, seturi de ceasuri pereche pentru cupluri – el și ea, care pot fi oferite cadou sau… păstrate pentru tine. 😉
Află mai multe detalii!

Ceasurile sunt, de obicei, accesoriile preferate de oricine. Sunt și practice, și utile, și din ce în ce mai elegante.

Iar acum găsești ceasuri de firmă în seturi cu alte accesorii (bijuterii, curele de ceasuri), chiar seturi duo, de cuplu, cu ceas pentru femei și ceas pentru bărbați.

Pot fi oferite cadou sau poți să le păstrezi pentru tine, pentru voi. Oricum, ofertele sunt bune, convenabile și merită atenția. Iată mai jos o selecție interesantă.

Set de ceas Fossil pentru femei cu brățară

Fossil e printre brandurile mele preferate când vine vorba de ceasuri. Dar și bijuteriile lor îmi plac foarte mult.

Așa că, uite, pe măsura dorințelor acelora dintre noi care preferă ceasuri Fossil, găsești acum seturi cu ceas Fossil și brățări. Uneori, chiar și brățările din set vin în set, ceea ce face pachetul din ofertă cu ceas Fossil și mai convenabil.

Nu am văzut seturi cadou cu ceasuri Fossil și alte bijuterii în afară de brățări. Dar, nah, brățările sunt mai din același film cu ceasurile – se poartă tot pe mână, pe aceeași mână cu ceasul sau pe cealaltă, în funcție de cum arată și se așază ambele pe mâini sau după outfit. Pot fi purtate și separat, la fel, în funcție de ținută.

set de ceasuri Fossil cu brățară

Set cu ceas Esprit pentru femei și brățară fină

Și ceasurile Esprit sunt moderne și cu designuri simple, chiar și clasice, ca să se adapteze perfect la orice ținută. Și mai vin și ele la pachet cu câte o brățară fină, pe șnur sau din lanț subțire, fin.

Brățărie din seturile cu ceas Esprit sunt mult mai simple, mai spre boho, surprinzător aș zice având în vedere designul cu care ne-a obișnuit brandul în privința fashionului.

De ceasuri nu mai spun: este imposibil să nu găsești ceva pe placul tău din selecția de ceasuri Esprit. Nu mai spun că și cele din set cu brățări arată foarte bine.

Ai de unde alege la nivel de astfel de seturi: în funcție de stilul tău, ai și brățări faine, ai și ceasuri Esprit drăguțe.

set de ceasuri Esprit cu brățară

Seturi de ceasuri Pierre Cardin cu coliere și cercei

Ceasurile Pierre Cardin nu sunt doar superbe, elegante, fine și cu detalii rafinate, un design aparte, franțuzesc, nobil, dar acum le mai poți lua și în ofertă la set economic cu bijuterii la fel de elegante: coliere, cercei.

Mai mult chiar, poți să-ți iei un ceas pentru femei Pierre Cardin cu un alt set de bijuterii în interior: un colier fin, cu lănțișor și pandantiv tip piatră strălucitoare ca un diamant și cercei, chiar și în câte două perechi / set. Wow!

Nu mai spun că prețurile sunt mai mult decât tentante. Nu ai cum să le reziști în așa combinații.

set de ceasuri Pierre Cardin cu bijuterii cadou_coliere și cercei

Seturi cu ceasuri pentru femei și curele de rezervă

Poate că pentru tine singurul accesoriu care crezi că merită purtat e ceasul, fără alte briz-brizuri și bijuterii, mai ales pe mână.

Așa că, pentru tine, cred că cele mai potrivite sunt ceasurile cu rezerve de curele în set, ca să schimbi designul ceasului de fiecare dată când simți nevoia, fie privind patternul curelei, fie doar culoarea.

Astfel de ceasuri de firmă pentru femei cu rezerve de curele cadou sunt disponibile și de la branduri destul de cunoscute și mari privind ceasurile. Ai ceasuri în set cu curele de rezervă, la promoție, de la Michael Kors, DKNY, Annie Rosewood, Frederic Graff, Paul Mcneal, Gino Milano, Isabella Ford, Victoria Walls.

set de ceasuri pentru femei cu curele de rezervă

Seturi cu ceasuri pentru bărbați cu alte accesorii sau curele-rezervă

Și bărbații au parte de ceasuri superbe de la firme renumite în seturi economice cu alte accesorii și bijuterii sau cu curele-rezervă. Pentru fiecare stil și nevoie. 😉

Ai seturi cu ceasuri pentru bărbați în combinație cu curele-rezervă, cu brățări masculine, cu butoni. Foarte interesante și pentru el, dar și de oferit cadou – o inspirație excelentă; cu siguranță și destinatarul unui astfel de dar va fi încântat de el.

set de ceasuri pentru bărbați cu accesorii și brățări cadou

Seturi de ceasuri pentru cuplu: ceas pentru bărbați + ceas pentru femei

Cel mai plăcut e să oferi cadou partenerului sau partenerei ceasul potrivit stilului lui/ei. Dar e plăcut când, în același timp în care oferi cuiva ceva cadou, să te răsfeți și pe tine cu ceva. 😀

Cam așa e și cu aceste seturi de ceasuri pentru cupluri: ai un ceas pentru ea și un ceas pentru el, în pereche perfectă și ca design. Ca să nu mai spun că, pe lângă că prinzi doi iepuri dintr-o lovitură, mai ai și șansa să pui mâna pe o ofertă numai bună: două ceasuri la preț de unul, foarte convenabil. 😉

În plus, vă veți asorta ceasurile în cuplu, ceea ce arată și mai bine legătura dintre voi. 🙂

Astfel de ceasuri în set pentru cuplu sunt de la branduri ca Fossil, un brand care, în ceea ce privește ceasurile, e foarte fain ca designuri.

set de ceasuri pentru cuplu Fossil - ceas pentru femei și ceas pentru bărbați

În prezent, toate seturile cu ceasuri de firmă, pentru toate stilurile, numai bune de oferit cadou, sunt la promoție, cu reduceri de până la 76% chiar. Doar fii pe fază, să nu le ratezi!

Tu ce părere ai de aceste seturi de ceasuri care pot fi oferite cadou? Îți rezolvă și ție o mare parte din necesarul de cadouri pe care trebuie să le pregătești? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii care e părerea ta. Contează mult aici.