Poate că Bobbie Brown îți sună cunoscut, dar află că mai are ceva în comun cu nume ca: Patrick Ta, Pat McGrath, Hung Vanngo, de care sunt legate atâtea nume de vedete. Cu toții sunt printre cei mai creativi și celebri makeup artiști din lume. Află mai multe despre ei mai jos!

Nu aș putea să fac un top în adevăratul sens al cuvântului, pentru că nu știu care dintre ei ar putea fi considerat cel mai bun.

Dar cu siguranță makeup artiștii din lista de mai jos merită să fie enumerați aici, pentru creativitatea de care dau constant dovadă.

Bobbie Brown

Chiar nu putem vorbi despre cei mai tari makeup artiști din lume fără Bobbie Brown, fondatoarea faimosului brand de cosmetice care îi poarta numele (Bobbie Brown).

Mai mult decât atât, ea e și autoarea a 8 cărți de beauty și makeup. Că e guru în industrie și merită urmărită, nu doar amintită în această listă, e lesne de înțeles. 🙂

 

Hung Vanngo

Hung Vanngo este clar un rege al makeup-ului mondial. Selena Gomez, Gigi Hadid și Katy Perry sunt doar câteva dintre vedetele care nici nu concep să fie machiate de alt makeup artist.

Talentul lui Hung de a crea fețe care exprimă frumusețe pură cu o estetică de avangardă l-a făcut să fie omul la care apelează mulți designeri și nenumărate branduri, inclusiv Marc Jacobs, Lancôme, Estée Lauder, Calvin Klein, CoverGirl, Max Mara, Saks Fifth Avenue, Victoria’s Secret și mulți alții.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@emrata ?. One of my fav looks #fbf Key products used was @marcjacobsbeauty Highliner in Brownie, Eyeshadow palette in Scandalust & Velvet Noir Mascara.

O postare distribuită de Hung Vanngo (@hungvanngo) pe

Pat McGrath

Pat McGrath a fost numită de către Vogue cel mai influent makeup artist din lume. Ea nu are studii în domeniu și nici diplomă de makeup artist, dar a reușit totuși să devină foarte respectată în branșă, în primul rând datorită tehnicilor sale inovatoare.

Ea este prezentă cam în toate campaniile Prada, Miu Miu, Armani, Calvin Klein, Balenciaga. Și mai cool: are propria sa linie de makeup.

În 2019 ea a fost inclusă în lista celor mai influente 100 de persoane, în Time.

McGrath se inspiră din mai multe surse, folosind materiale inedite, cum ar fi pene, frunze de aur și piele.

McGrath a spus pentru Vogue, în 2008: „Este întotdeauna o provocare, dar asta e cheia – să faci ceva diferit de fiecare dată“.

Inspirația sa a început cu mama ei, în special dragostea ei pentru modă, film și costume: „Toate lucrurile de care ea era obsedată s-au transformat în lucrurile de care sunt și eu obsedată“.

Mama lui McGrath a încurajat-o, declarând: ,,Va fi o problemă pentru tine dacă nu îți place ceea ce faci. Deci, asigură-te de asta!”.

Crescând în Londra, McGrath și mama ei obișnuiau să meargă să cumpere produse de makeup de când avea șase ani.

Moda a devenit o sursă uriașă de inspirație pentru McGrath, stimulând abordarea ei creativă.

 

Patrick Ta

Preferat de majoritatea vedetelor de la Hollywood, ca Chrissy Teigen, Emily Ratajkowski, Gigi Hadid, Olivia Munn și Shay Mitchell, Patrick Ta este clar unul dintre cei mai buni makeup artiști din lume.

E maestru în machiajul care nu necesită mult efort și frumusețe naturală și are o abordare fresh și neconvențională, ceea ce îl face aparte în rândul makeup artiștilor.

Dar el nu numai că lucrează cu modele ca Gigi și Bella Hadid, Kaia Gerber, Adriana Lima, Taylor Hill, Rosie Huntington-Whiteley și multe altele, dar, de asemenea, are propria sa linie de makeup.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

BB @camila_cabello

O postare distribuită de Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta) pe

Ta își menține urmăritorii de pe Instagram cu look-urile sale atât de frumoase care au în comun un lucru: o strălucire incredibilă, uimitoare. Ta stăpânește arta acestui glow ca nimeni altul, deci nu e de mirare că prima sa linie se axează pe „Major Glow”.

Nu uita să ne spui care e makeup artistul tău preferat dintre cei enumerați sau dacă mai ai pe altcineva de adăugat în acest top.

Dacă ai un preferat sau știi și tu un alt makeup artist care și-ar merita locul în această listă, ne-ai putea scrie în comentarii, în josul paginii – ne documentăm despre el și poate îl includem aici, la rândul lui.

Sursă foto front page: Matthew Henry/burst.shopify.com