Trecerea dinspre iarnă spre primăvară este o perioadă pentru blugi de un look cu „greutate” și pantofi sport premium. Iată aici o imagine a acestui combo perfect.

Alege acel brand care, pentru tine, face cei mai buni blugi de pe Pământ.

Model simplu de blugi de firmă care să meargă la orice

O astfel de pereche de blugi, după modelul de mai jos, este o alegere ușoară pentru aceste luni. Îi port și eu pe ai mei cu tivul întors vreo 3-5 cm.

blugi pentru bărbați Levi s drepți cu tiv întors

Arată bine cu cizmele tip Chelsea și cu încălțările chukkas, dar asortarea potrivită a pantofilor sport cu ei a fost o provocare. Converșii mei albi All Stars arătau și ei destul de OK, m-am gândit, o vreme.

Dar apoi mi-a trecut prin minte că răspunsul este – trebuie să fie! — o pereche de pantofi sport albi premium: niște sneakerși ca mai jos. Pantalonii speciali și iubiți, acei blugi de firmă care îmi asigură atâte ținute, în sfârșit necesită pantofi high-end.

Sneakerși albi cool care să eleveze ținuta cu blugi

Alege această pereche de sneakerși cool de lux, în care chiar merită să investești. Poți alege o versiune mai accesibilă a brandului de top care îți place.

sneakerși Dolce & Gabbana Portofino Sneakers

Alături de blugii tăi preferați, la fel, de brand bun, cu astfel de sneakerși, câțiva ani vei arăta ca scos din cutie cu un astfel de look, atemporal, de garderobă basic. Nu-ți mai bați capul apoi.

Acest model de sneakerși este mereu pe val, independent de un calendar de lansare al marilor branduri sau de trenduri de modă; imun la hype-ciclicitatea modei și la piața secundară.

Aceștia chiar sunt sneakerși pentru adulți. Adaugă o pereche de blugi cu tiv răsucit și ești gata pentru sezonul de primăvară.