Denumește un produs mai perfect decât noul corector Huda Beauty pe care fiecare ar trebui să-l avem. Nicio problemă, așteptăm să te gândești cât ai nevoie…

Dar, între timp, cât te gândești tu, îți spunem că #FAUXFILTER Luminous Matte Liquid Concealer i-a luat Hudei Kattan și echipei ei peste trei ani pentru a dezvolta noua formulă de concealer.

Huda a creat o formulă cremoasă, rezistentă la „șifonare” și creare de pliuri și fără flashback, fără să necesite retușuri, care este versatilă ca textură și se adaptează după pielea ta.

Huda Kattan a explicat: „Ne-am dorit cu adevărat să creăm un corector în cadrul familiei noastre de cult #FAUXFILTER, care este nebun de durabil, se blenduiește fără efort și este foarte ușor de folosit pentru toată lumea.”

Cu Huda fiind fața propriilor branduri de frumusețe, mereu în fața camerelor, nu e de mirare că și-a dorit să creeze un produs de încredere și, fiind propriul cobai, inclusiv acest corector a fost încercat și testat de ea însăși înainte de toate.

Incluziv ca întotdeauna și ca orice produs Huda, noul corector vine în 29 de nuanțe, în cadrul a 9 familii de nuanțe – așa că găsirea nuanței tale ar trebui să fie piece of cake!

FAUXFILTER Concealer este un corector cremos cu acoperire medie până la totală, care se adaptează după tine pentru un finisaj mat luminos, asemănător pielii, care durează toată ziua. Formula este infuzată cu ulei de migdale dulci și vitamina E pentru îngrijirea pielii delicate de sub ochi, este ușoară și se topește în piele, dar nu face compromisuri în ceea ce privește acoperirea sau rezistența.

#FAUXFILTER Luminous Matte Liquid Concealer ascunde fără efort cercurile întunecate și petele, estompează frumos pielea și luminează sub ochi fără să se adune sau să se fixeze în linii fine.

Pe lângă formula inovatoare, aplicatorul XL cu picior moale, buretat ca o perniță, îmbrățișează curbele de sub ochi și este, de asemenea, perfect pentru ascunderea punctelor sau a petelor nedorite.

Ce părere ai? Noi abia așteptăm să îl testăm!