Îmi plac la nebunie gențile de designer, dar nu pot să cheltui 2500 de euro pentru una! Gențile tip tote cu carouri sunt printre preferatele mele dintotdeauna însă, chiar dacă sunt mult prea scumpe. Așadar, mi-am pus pălăria de inspirație în materie de designeri și am găsit cele mai bune alternative online de genți Louis Vuitton Neverfull.

Louis Vuitton Neverfull este o geantă excelentă de zi cu zi, care vine în diferite imprimeuri. Însă și prețul e super piperat. Așa că am pornit în căutarea unor genți similare cu Neverfull și unele trimit cu adevărat spre o geantă model GM sau MM adevărată. Și nu ne costă o avere.

Aceste genți pe care le împărtășesc mai jos sunt complet legale, fiind inspirate de modelul original Neverfull Louis Vuitton, dar nu copiază sigla sau modelul întru totul. Te fac doar să te gândești pentru o clipă dacă sunt cu adevăratt modele originale LV.

Genți tip tote bag no brand stil Neverfull

Acestea sunt cele mai populare genți no brand care preiau modelul Neverfull, atât ca imprimeu în carouri maro, cât și în imprimeu în carouri albe cu bej.

geantă tip tote bag în carouri albe cu gri și bej care imită Neverfull Louis Vuitton

Vin chiar și cu un etui mic atașat. Au exact aceeași dimensiune și același aspect clasic – diferențele sunt aproape de neobservat.

geantă tip tote bag în carouri maro care imită Neverfull Louis Vuitton

Tot cu un pattern geometric, dar cu niște carouri mai mici, însă la fel de încăpătoare, am mai descoperit și geanta de mai jos de pe Zaful, clar inspirată tot de LV Neverfull:

Să știi că sunt și ceva branduri mai mari care s-au inspirat din designul de shopping bag al Neverfull de la Louis Vuitton, deci nu le putem acuza că sunt falsuri – pur și simplu designul marchează originalul din care geanta e inspirată, dar, în rest, siglele și imprimeul sunt de la brandul respectiv: Guess, Pierre Cardin, Beverly Hills Polo Club etc.

Geantă top tote bag cu imprimeu inspirat de gențile Louis Vuitton

Cu un imprimeu inspirat de cel celebru al pielii Louis Vuitton, cu sigla și emblema casei de modă, dar și cu un design similar Neverfull, geanta tip tote bag de mai jos e o alternativă excelentă și bine realizată la celebra geantă iconică Louis Vuitton.

În plus, este cea mai ieftină dintre toate gențile găsite ca fiind similare sau fiind inspirate de modelul Neverfull. Iar calitatea e bună, raportată la prețul mic, totuși. Merită atenția, mai ales dacă ai un buget mai redus! O găsești și pe alte nuanțe, cu bej și cu maro ca fundal imprimeu.

geantă tip shopping bag inspirattă de Louis Vuitton Neverfull_model cu negru și maro_disponibil și în alte culori

Geantă tip shopping bag Beverly Hills Polo Club din piele eco – model similar Louis Vuitton Neverfull

Această geantă tip tote imită exact aceleași linii ca și geanta Louis Vuitton Neverfull, același design și chiar aceeași dimensiune MM. Are chiar și un etui / portofel detașabil.

geantă shopper Beverly Hills Polo Club inpirată de modelul Neverfull Louis Vuitton

Beverly Hills Polo Club îți propune astfel o alternativă excelentă ca raport calitate-preț pentru Neverfull. Imprimeul genții este cu logoul brandului propriu, Beverly Hills Polo Club, dar cromatica, ideea imprimeului și dunga roșie de pe margine sunt clar preluate din modelul original Louis Vuitton.

Genți tip tote & shopping bag Guess asemănătoare ca design cu Neverfull LV

Îndrăznesc să spun că nu e prima dată când Guess preia designul unor genți celebre de la marile case de modă și le transpune prin filtrele proprii.

Așa că, și în acest caz, când e vorba de modelul Neverfull de la Louis Vuitton, am impresia că s-a inspirat ceva mai mult de la originale. Am găsit chiar mai multe modele care se inspiră din această celebră geantă Louis Vuitton, unele mai mult, altele mai puțin, dar urmând firul clasic (fie cromatic, fir ca detalii și formă, aspect).

geantă Guess shopper bag inspirată de modelul Neverfull Louis Vuitton
geantă shopper bag Guess cu imprimeu logo stil Neverfull Louis Vuitton

Geantă shopper roz prăfuit Pierre Cardin cu model embosat inspirat de gențile Louis Vuitton Coussin

Cu design inspirat de shopper bag Neverfull de la Louis Vuitton și cu material embosat cu sigle similar modelului de poșete Coussin, tot de la Louis Vuitton, această geantă mare tip shopping bag de la Pierre Cardin, roz nude, poate fi o alternativă grozavă la Neverfull originală.

Este creată din piele ecologică, mai are un buzunar interior cu fermoar și vine de la un brand destul de cunoscut, Pierre Cardin, deci mă aștept la ceva calitate de la ea.

Poate că nu e acum momentul să investești într-o geantă de designer. În schimb, tot ce am găsit ca alternative de genți Louis Vuitton Neverfull sunt disponibile la prețuri accesibile.

Sunt de foarte bună calitate toate gențile prezentate mai sus; a mea a rezistat deja în jur de 3 ani!

O geantă Neverfull Louis Vuitton autentică

Dacă totuși te-ai decis și vrei neapărat să îți iei un Louis Vuitton autentic, simți că acum e momentul să investești într-o astfel de piesă, asigură-te că o achiziționezi la un preț bun și dintr-un loc sigur.

De exemplu, online, cu ofertă bună, e disponibilă la Farfetch, inclusiv în versiuni pre-owned.

geantă Neverfull Louis Vuitton model original

Sau, dacă nu ai o problemă cu acest aspect, o poți achiziționa second hand / pre-owned/preloved de pe Etsy – am găsit-o aici în versiuni care arată foarte bine, deși au fost pre-purtate, iar prețurile sunt extraordinar de bune.

Care este preferata ta? Deții cumva un model dintre acestea, ca alternativă la geanta Neverfull Louis Vuitton? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii.