Acum ceva vreme, pot spune că am primit printre cele mai simpatice șosete și dresuri deosebite, precum și șosete tip dresuri elegante. Nu am apucat să scriu despre ele, dar it is never too late. Că oricum a venit primăvara și, cam indiferent de anotimp, tot purtăm dresuri și șosete. Locul de unde le-am luat are ciorapi și șosete pentru toată familia. Ceea ce ajută foarte mult. 🙂

De foarte mult timp, am urmărit Șosetăria – magazinul online de șosete și dresuri pentru toată familia, dar rar prindeam ocazia să comand și să le încerc produsele. Tot am amânat până într-o zi când… au ajuns la mine. Pe principiul… vine muntele la Mahomed.

A ajuns foarte repede chiar (din Timișoara în București!) un colet mare prins cu bandă adezivă personalizată. O parte dintre ciorăpei și șosete erau și pentru o colegă de atunci de la job, care s-a bucurat foarte mult de ele.

colet ciorapi comandati de pe sosetaria_review

Cât de despre mine, bucuria acestui pachet a fost cu atât mai mare cu cât aveam înăuntru atât de multe tipuri de ciorapi drăgălași, în modele de la simple și clasice, potrivite pentru ținute obișnuite, până la tipuri de ciorapi mai simpatici – amuzanți chiar, dar și eleganți, chiar stil romantico-vintage. Adică:

Șosete simpatice și amuzante pentru sezonul rece

Cred că șosetele nu trebuie doar să ne protejeze de frig în sezonul rece. Un model simpatic și colorat de șosete sau unul care trimite spre o anume temă îți poate face ziua mai frumoasă și mai încărcată de energie.

Ei bine, îmbinarea acestor 2 lucruri am regăsit-o la șosetele mai groase de la Șosetăria. Sunt groase, dar pline de culori, imprimeuri amuzante (cu animăluțe), simpatice sau elegante. Ba chiar am găsit șosete cu imprimeuri florale în stil Shabby Chic drăguț, romantic. Să le tot porți.

șosete groase cu imprimeuri simpatice sau romantice

Țin de cald, iar calitatea lor e una excelentă. Le port deja de ceva vreme și mă simt excelent cu ele – nu am avut nicio problemă. Par realizate cu simț de răspundere și nu am avut probleme cu descoaserea lor în niciun punct. Nici după mult timp…

Nici cu transpirația picioarelor nu am avut probleme în aceste șosete groase pentru sezon rece. 🙂 So… îmbinarea utilului cu plăcutul în mod excelent!

Șosete tip tălpici pentru balerini și nu numai

O parte dintre piesele din comanda mea au reprezentat niște șosete tip tălpici ca pentru balerini, dar nu numai. Sunt foarte simpatice pentru primăvară și îmi place să le port și prin casă.

Șosetele tip tălpici au și detalii romantice precum fundițele din catifea elegantă. Mi se pare nu doar că sunt foarte feminine, dar pot schimba și aspectul pantofilor cu care le-ai purta pe afară. Și că tot vine vorba, cred că arată lovely și de-a dreptul original dacă le porți și cu alte tipuri de pantofi, nu doar cu balerini chic.

Șosetele tip tălpici cu design romatic amintesc așa de perioada aia nobilă, aristocrată, mai ales datorită marginilor cusăturii și fundițelor din catifea. Apoi, pe lângă designul aparte, țin și de cald, când încă nu e cazul să porți pantofi eleganți fără șosete.

Cred că, alături de niște pantofi cu toc potriviți ca design, ar arăta de minune aceste șosete tip tălpici în stil romantic-vintage.

șosete tip tălpici pentru pantofi stil balerini

 Șosete elegante cu modele din lycra

Pe mine, în general, șosetele din lycra mă trimit cu gândul la… bunicuțe. Sunt băbești, pentru că, în mare parte, când eram mică, erau create din lycra maroniu sau negru. Nici măcar în nude, culoarea piciorului, să nu fie atât de vizibil că porți pantofii de primăvară cu niște șosete de babă. 😛

În timp, însă, s-au mai schimbat lucrurile, iar, în prezent, găsești șosete lycra cu modele sau din materiale extrafine, foarte feminine și delicate, care arată excelent cu pantofii cu toc chiar.

Eu am găsit niște astfel de modele ce s-au îmbinat de minune cu niște pantofi cu toc romantici pe care îi aveam.

șosete din lycra cu model sau din dantelă elastică

Unele șosete din lycra sunt cu imprimeuri, altele sunt fine, cu un design gen cu volane, iar altele sunt din fire elastice mai groase, dispuse ca o dantelă romantică, în stil vintage – ador acest model.

Dresuri simple sau cu model – diverse tipuri de DEN

De la dresuri negre, simple, dar cu un twist, gen o bandă dantelată în talie, pentru o mai bună așezare și dispunere pe șolduri, până la dresuri groase, de iarnă, texturate sau chiar tip plasă, dar romantice și elegante, nu cu look trashy (dimpotrivă!), am găsit la acest magazin online de toate și în ceea ce privește acest tip de piese.

dresuri elegante și cu model

Ba chiar am dat și peste un model de dresuri simple, transparente, nude, cu model negru de păsări pe gambe, tip tatuaj. Foarte drăguțe și acestea. După șosetele din lycra, aceste dresuri chiar sunt preferatele mele și le-am purtat cu mare drag.

Mi-am mai luat și niște dresuri medicinale, pentru circulația sângelui, căci am mici probleme pe partea aceasta.

dresuri modele diverse

Concluzii despre Șosetăria

Eu sunt foarte muțumită de calitatea șosetelor și a dresurilor din acest magazin online. În plus, ai varietate de ciorapi pentru toată familia: nu găsești lucruri simpatice și elegante doar pentru femei, ci și ciorapi pentru bărbați și copii.

În plus, acestea sunt realizate în diverse stiluri și culori, pe sufletul oricui.

Iar în ceea ce privește livrarea, am rămas surprinsă că au ajuns în două zile de la plasarea comenzii, deși sunt trimise din Timișoara. Toată comanda s-a desfășurat perfect, fără probleme.

Eu sunt foarte mulțumită cu toți acești ciorapi și recomand Șosetăria oricând: ai culoare, ai varietate, ai ciorapi pentru toată familia și nevoile și… sunt de calitate. Găsești inclusiv dresuri pentru gravide, dar și pijamale.