Brandul francez de încălțăminte și accesorii de lux Christian Louboutin urmează să intre pe piața ochelarilor după ce a semnat un acord global de licență exclusiv cu producătorul de ochelari Marcolin.

Într-o declarație, Christian Louboutin a menționat că a semnat un acord de licență cu Marcolin până în 2029, pentru proiectarea, fabricarea și distribuția ochelarilor de soare și a ramelor optice ale mărcii.

De ce ochelari de soare Christian Louboutin?

Colecțiile de debut de ochelari Christian Louboutin vor fi distribuite începând cu primăvara/vara 2025 printr-o rețea de magazine selectate din întreaga lume.

Alexis Mourot, directorul executiv al Christian Louboutin, a declarat: „Christian Louboutin lansează progresiv o strategie pentru a deveni un jucător complet de accesorii de lux pentru persoanele cu un astfel de stil de viață, iar categoriile de ochelari și ochelari de soare sunt o extensie naturală pentru noi. Marcolin este partenerul ideal pentru acest parteneriat strategic, deoarece împărtășesc aceeași viziune pentru a crea obiecte mult dorite, de o calitate remarcabilă, dar și de o creativitate recunoscută instantaneu.”

Christian Louboutin semnează un acord de licență pentru ochelari cu Marcolin

Fabrizio Curci, director general Marcolin, a adăugat: „Astăzi anunțăm un parteneriat memorabil: suntem extrem de mândri că un brand atât de prestigios și apreciat la nivel global precum Christian Louboutin ne-a ales pentru a-și face debutul în industria ochelarilor. Acest lucru demonstrează încă o dată că piața recunoaște know-how-ul unic al lui Marcolin în proiectarea și fabricarea produselor de lux de cea mai înaltă calitate.”

În 2022, Christian Louboutin, cunoscut pentru tălpile roșii emblematice pe pantofii stiletto, a adăugat LoubiFamily, o categorie de produse nou-nouț concepută pentru a satisface fiecare membru al familiei, de la adulți la copii și animale de companie îndrăgite, oferind pantofi, adidași și o gamă largă de gulere, lese si hamuri pentru câini.

Portofoliul de mărci licențiate al lui Marcolin include Tom Ford, Max Mara, Zegna, GCDS, Tod’s și Pucci.