Unde găsești modele diverse de cizme, ghete și botine de firmă la prețuri mici de outlet.

Că plouă, că ninge, că e soare cu dinți, dar cu temperaturi în mare parte scăzute, acum e perioada pentru ghete, botine și cizme.  Nu mai e cazul de pantofi decât dacă mergi la un eveniment sau ești extrem de curajoasă ori mergi la job cu mașina. Iar dacă vrei ceva de calitate, de la brandurile tale preferate, dar nu dispui de prea mulți bani perioada aceasta, am o veste bună pentru tine: acum poți avea ghetele și cizmele de la firme precum Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Zara, Massimo Dutti, Bianco, Other Stories, chiar Michael Kors sau Calvin Klein, la niște prețuri foarte bune, de outlet.

Nu doar hainele de la magazinele din grupul Inditex sunt pe placul nostru și potrivite outfiturilor noastre zilnice, ci și încălțămintea. Uneori, cizmele și ghetele de toamnă-iarnă din această categorie de branduri sunt absolut exact ceea ce căutăm pentru stilul nostru: casual, urban, spre office și smart uneori. Sau mai sporty. Important e să ni se potrivească. Să nu fie doar confortabile, ci să ne facă să le îndrăgim și să ne fie prea greu să renunțăm la ele în unele zile.

ghete-si-botine-stradivarius-massimo-dutti-zara-bershka-other-stories

Din magazinele Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Zara, Massimo Dutti, Bianco trebuie să le achiziționăm la prețuri întregi și nu ne prea ajung banii să ne luăm chiar toate perechile și modelele pe placul nostru, ci trebuie să așteptăm încă o lună când ne intră remunerația pe card 🙂 și riscăm să nu mai găsim, de fapt, mărimea potrivită. Or, să le iei dintr-un magazin online, la prețuri mult reduse, ca de outlet veritabil, nu doar că e o satisfacție financiară mai mare și te ajută să mai rămâi și cu bani pe card, pentru haine, de pildă, dar îți poate permite să îți iei mai multe perechi, din modele preferate diferite. Ei, cum sună?

Ca să vezi și să te convingi, aruncă o privire peste aceste modele de cizme, ghete, botine de la Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Zara, Massimo Dutti, Bianco, Other Stories. Au diverse tipuri și mărimi, așa că ai șansa să găsești mai multe perechi de încălțăminte care te interesează.

cizme-inalte-de-firma

cizme-massimo-dutti-pull-bear-stradivarius