Cizme de ploaie din cauciuc rezistent, de firmă, de la Burberry, Armani Jeans, Salvatore Ferragamo, Dirty Laundry, cu căptușeală.

Poate ți se va părea fiță, însă am dat de niște ghete și cizme extrem de frumoase din… cauciuc. Da, fac ce fac și ajung la această temă: încălțămintea din cauciuc. Totuși, cu toate că vor zice multe dintre voi că e o fiță sau nebunie curată (sau cum mai vreți s-o numiți) să aruncați banii pe „un cauciuc la suprapreț”, vreau să vă spun că acest „cauciuc”, înainte de toate, nu e un simplu cauciuc, e un PVC siliconic foarte fin și atent lucrat, care îți va proteja foarte bine picioarele în zilele ploioase și noroioase. Ca să nu mai zic că cizmele de firmă din cauciuc, mult mai calitative, vor arăta minunat, îți vor întregi multe outfituri drăguțe și vor face vedete din picioarele tale. Multe dintre ele sunt și căptușite bine, astfel că te protejează și de frig.

Și dacă totuși nu-ți permiți, o privire de aruncat căte aceste frumuseți nu strică nimănui. Și nu, nu ca să-ți faci sânge rău, ci să-ți bucuri ochii, să știi că și cauciucul a ajuns pe podiumurile caselor de modă și, astfel, poți purta cu încredere încălțăminte din cauciuc în continuare. 🙂 Pentru că vei arăta foarte cool, chic și feminin! 🙂 Și-ți vei proteja piciorușele, care te plimbă în atâtea locuri, de bălțile și ploile nemiloase…

Cizme înalte Salvatore Ferragamo Niper și Ted Baker Elanera

Sunt extrem de drăgălașe, n-ai ce zice! 🙂 Cu bot rotund, o fundiță cu element metalic auriu în centru, ce poartă semnătura designerului Salvatore Ferragamo. Au un toc gros, mic, de 5.08 cm și o talpă exterioară din cauciuc durabil. PVC-ul din care  sunt realizate este, așadar, foarte calitativ și rezistent. Sunt foarte ușor de încălțat, au o căptușeală din material textil, talpa  interioară fiind ușor căptușită. Le vei găsi în două variante de culori: negru și roșu. Ce îmi place foarte mult la aceste cizme este cauciucul de calitate superioară, dur, rezistent, tip PVC tare, dar delicat prin luciul și finisajul său, care îi conferă aspectul de piele lăcuită.

cizme firmă cauciuc PVC lucios cu toc Salvatore Feragamomain (1)

 

Similare, dintr-un cauciuc la fel de calitativ, dar fără toc, cu talpă joasă, și foarte simple, dar elegante prin aspectul lucios, sunt și cizmele pentru ploaie de la Ted Baker Elanera, cu o talpă de 3.175 cm înălțime. Și acest model se îmbracă foarte ușor și prezintă în partea de sus, lateral, pe dreapta, un fel de fundițe cu elemente metalice aurii purtând logoul firmei. Și acestea se găsesc în două variante de culori: negru și bleumarin/dark blue. Sincer, îmi place negrul, dar în ceea ce privește culorile închise, între negru și bleumarin, prefer întotdeauna bleumarinul – e o culoare foarte frumoasă, chiar dacă destul de masculină. Induce o stare de liniște.

cizme de firmă din cauciuc talpa joasa cizme talpa joasa cauciuc lucios bleumarin

 

Cizme înalte talpă joasă Burberry și Ted Baker Karriner

Cu talpă joasă, cu un toc jos de doar 3.175 cm, foarte lejere, din cauciuc negru la fel de lucios și foarte calitativ, cu bordura imprimeului cu carouri specific Burberry, având căptușeală din material textil și o talpă interioară ușor căptușită, sunt și cizmele de cauciuc lucios de firmă de la Burberry, pe care le găsești aici. Sunt fabricate în Italia.

Tot de la Burberry, mai scurte, tot pe negru, cu fundițe laterale, din cauciuc lucios, foarte frumos, sunt și cizmulițele de aici.

Cizme înalte de firmă cu talpă joasă din cauciuc lucios cu imprimeu sus tipic Burberry

Cizme de ploaie din cauciuc lucios negru, cu fundițe laterale Burberry Westcott Rainboot

O pereche foarte drăguță de cizme din cauciuc tip PVC foarte rezistent, de data aceasta mai mat și nu atât de lucios, cu imprimeu cu flori (crini și trandafiri), în culori pastelate, pe fond negru, de la Ted Baker Karriner, am găsit aici. Dincolo de a fi forte drăguț, e și un model foarte elegant, care poate fi purtat la mai multe ținute: de la office, elegante, cu fustițe, la unele lejere, casual, cu blugi. Au talpă joasă cu toc de doar 3.175 cm, vârf rotunjit și căptușeală din material textil.

Cizme din cauciuc negre cu imprimeu floral pastel de firmă

 

Cizme înalte de ploaie de la Armani Jeans

Când vorbim de cizme de ploaie din cauciuc de calitate, de la firme și designeri renumiți, nu putem ignora creațiile Armani. Am găsit, în acest sens, niște cizme din cauciuc lucios, foarte tare și rezistent, cu logoul firmei embosat (stanțat) pe partea superioară a cizmei, în lateral – exterior, care îmi plac foarte mult. Sunt un model cu vârf rotund, ușor de încălțat; cu talpă joasă și un toc foarte jos, de doar 2.54 cm, și cu căptușeală interioară din material textil. Le-am găsit în două variante de culori: roșu aprins, foarte potrivit pentru toamnă, dar și albastru-închis/navy, care să se asorteze cu blugi și denim, în general.

cizme de ploaie din cauciuc talpă joasă de firmă Armani Jeans

cizme de ploaie cauciuc navy, albastru inchis, de firma de la Armani Jeans

 

 Cizme din cauciuc pentru ploaie, drăguțe, cu buline, de la Dirty Laundry

Cizmele mele de ploaie preferate, din această listă, sunt cele de la firma Dirty Laundry, foarte simpatice, cu buline și fundițe la spate. Acestea sunt realizate din cauciuc PVC mat, foarte rezistent, au o căptușeală realizată manual, chiar și talpa din cauciuc negru fiind confecționată manual. Sunt lungi, însă au talpă joasă și un toc foarte mic, jos, aproape insesizabil, de 2.54 cm.Și acestea sunt disponibile în două variante de culori: negru cu buline albe și roz somon cu buline negre. Până nu demult, era disponibilă și varianta pe bleu cu buline negre. Indiferent de culoare, fundița de la spate e neagră. Bulinele și această fundiță fac aceste cizme de ploaie din cauciuc extrem de simpatice și drăgălașe. Chiar dacă par de fetițe și sunt mai puțin serioase, n-au cum să nu te cucerească. Merg perfect la ținute casual, cu fustițe ori cu blugi sau pantaloni lejeri și scot latura copilăroasă din tine, încă prezentă, cu siguranță. Le poți purta la o ieșire cu fetele, o plimbare sau o zi de shopping.

cizme cauciuc pentru ploaie negre cu buline albe

cizme pentru ploaie din cauciuc mt roz somon cu fundita de firma de la Dirty Laundry

Mult mai multe modele de cizme de firmă, din PVC/cauciuc de calitate superioară, într-o mare varietate de modele, ai aici.

Și dacă cizmele din cauciuc de mai sus îți fac cu ochiul, însă nu-ți permiți sau nu te lasă sufletul să dai banii pe unele de firmă, aruncă o privire aici, unde am scris despre ghete și cizme de ploaie din cauciuc, foarte rezistent de altfel, și care sunt la prețuri foarte accesibile și în variante foarte drăguțe – modele cu flori sau fundițe. 🙂