Sezonul rece ne guvernează fără doar și poate întreaga garderobă, de aceea, am ales să luăm în vizor un model de cizme, care, pe lângă aportul practic de a ține frigul departe, deține și o latura estetică, ce plusează în favoarea alegerii unei astfel de perechi de cizme.

Cu toc plat sau cu toc mare?

Vorbim, așadar, despre un model de cizme lungi, peste genunchi, model pe care îl găsim în diferite texturi, culori și, de obicei, cu un toc mediu, modest. Însă, tocul modest nu constituie o regulă, pentru că acest model de cizme peste genunchi figurează și în variante cu un toc mult mai generos.

cizme-lungi-peste-genunchi-cu-toc

[button url=http://l.profitshare.ro/l/4058948 icon=heart-2]Mai multe modele de cizme[/button]

Cizmele – vedetele outfitului

În fucție de contextul social în care ne aflăm, putem opta fie pentru un outfit casual, fie pentru unul mai extravagant, ce include aceste cizme atât de apreciate în rândul încălțărilor din sezonul rece.
Un toc plat, mediu dă mâna cu o ținută casual, de zi, iar dacă apelăm la accesorii cheie, precum o geantă minimalistă, sau o rochie all black, putem cu lejeritate să avem în repertoriul vestimentar modelul de cizme cu toc plat.
Pe de altă parte, un outfit mai elegant implică o postură cu un aer mai serios, mai vertical, iar în așa situații oficiale, tocurile primesc un rol major. Fără doar și poate, locul tocurilor crește ierarhic, și de la simple elemente ce compun o ținută, ajung să fie piesele de bază ale acesteia.

cizme-lungi-cu-talpa-plata

[button url=http://l.profitshare.ro/l/4058948 icon=heart-2]Mai multe modele de cizme peste genunchi[/button]

Cizmele lungi – must-have

Pe lânga statutul versatil de care se bucură aceste cizme, ele mai reprezintă și un must-have, în special pentru cele care doresc să-și pună în evidență picioarele. Faptul că sunt mulate pe picior și că îl acoperă aproape în totalitate, până mai sus de genunchi, conturează o statură elegantă și niște picioare frumoase.
Așa că, nu neglija outfitul și pune-l în valoare, începând a-l construi chiar de la un asemenea model de cizme.

cizme foarte inalte
Cizme Buffalo foarte înalte

[button url=http://l.profitshare.ro/l/4059004 icon=arrow-right]Vezi cizmele Buffalo aici[/button]