Pălăriile tip bucket nu și-au făcut neapărat revenirea; trendul care devine deja clasic a fost aici deja de câțiva ani.

Născut în anii 80, accesoriul cel mai popular pentru zile însorite, pălăria tip bucket, a depășit deja și sezonul de vară.

Versiunile Corduroy, cu aspect estompat și cele din bumbac se ciclează de-a lungul anului, făcând pălăriile tip bucket un produs de bază.

Cu vara revenită în mare forță, dă jos praful de pe pălăriile de plajă și îndreaptă-te către distracția în apă!

Aceste coafuri și stiluri de aranjat părul livrează drăgălășenie cu acoperire suficientă împotriva razelor de soare. În plus, menține-ți aceste stiluri versatile în arsenal, pentru sezoanele ce vin.

Pălărie tip bucket cu breton

Dacă ești în căutare după niște zulufi răvășiți, ușor inegali, profită de ocazie și fă-ți acea tunsoare dorită cu breton.

Pălăriile tip bucket și bretonul merg împreună precum zilele fierbinți și înghețata. Adaugă câteva fâsuri de spray pentru texturare cu volum peste părul uscat și breton, pentru rezultate ca la mare.

pălărie bucket cu breton
Sursă: Unsplash/Krismas

Pune-ți pălăria peste și ridică puțin din tivul de pe margine, ca să-ți și arăți noul hairstyle.

Pălărie tip bucket cu codițe tip „bubbles”

Forme „bubbly” pe plajă? Da, da! Vorbesc despre păr, dar prin orice mijloc bucură-te de o bulă rece cu acest stil distractiv de coafură. Întâi, aplică o cremă de tip leave-in definitorie pentru a-ți hrăni șuvițele în timp ce se usucă în soare.

Împarte-ți părul de la mijloc în jos și adu-l în partea de jos în două codițe, de o parte și de alta a feței. Pentru a crea efectul unor bule de păr, secționează-ți codița folosindu-te de mici elastice de păr.

Mută-te la aproximativ 10 centimetri mai jos de codiță și adaugă un alt elastic. Continuă procesul până când ești aproape de finalul fiecărei cozi și securizează ultimul elastic, lăsându-ți vârfurile cozilor libere.

Poartă o pălărie tip bucket vibrantă pentru a-ți completa acest look inocent și distractiv.

pălărie bucket cu două codițe cu aspect bubbly
Beautylish.com Editorial

Pălărie tip bucket cu împletituri și onduleuri tip „beach waves”

Dacă părul tău e încă ud de la plajă, usucă-l cu prosopul și aplică produse pentru descurcare.

Urmează cu o cremă de stilizare de tip leave-in pentru a contracara efectele de uscăciune ale soarelui și apei sărate. Poți să-ți creezi și onduleuri cu aspect natural tip beach waves.

pălărie bucket cu păr ondulat
Sursă: Unsplash/Seth Doyle

Împarte-ți părul pe partea dorită și separă o mică secțiune de păr aproape de fața ta. Din aceste secțiuni, creează două împletituri și securizează-le cu un mic elastic pentru a-ți încadra fața. Adaugă-ți pălăria tip bucket pentru un rezultat ca de plajă, fără efort.

Bucket hat cu două mici coculețe

Când dublezi cocurile, dublezi distracția!

Împarte-ți părul pe partea dorită și asigură-te că îți lași câteva șuvițe să iasă în afară ca să îți încadreze fața. Spray-ează cu spray de protecție UV cu efect de „onduleuri” pentru a intensifica acele onduleuri naturale și a-ți aduna părul în două codițe lăsate, securizate cu un elastic.

pălărie bucket cu două cocuri

Înfășoară-ți părul în jurul fiecărui elastic pentru a crea două cocuri și securizează cu un alt elastic. Fă din fiecare coculete ceva mai fluffy pentru mai mult volum. Finisează lookul cu o pălărie tip bucket, eventual cu un model sau imprimeu.

Ție care dintre aceste lookuri cu pălărie tip bucket îți face cu ochiul? Scrie-ne în secțiunea de comentarii din josul paginii. Părerea ta e cea mai importantă pentru noi.