Coafuri rapide si simple de realizat 2015, coafuri simple pentru ocazii speciale, coafuri rapide pe care le poti face singura in 2015, coafuri cu impletituri, coafuri cu bucle, cocuri, cocuri cu impletituri, idei de coafuri simple si rapide.

Revelionul a trecut și el și, dacă nu l-ai petrecut în cadrul unei petreceri care să necesite o coafură mai sofisticată sau în club, asta nu înseamnă că nu mai sunt ocazii mai speciale care urmează să vină și la care să te coafezi și tu ca o adevărată divă, astfel încât chiar și părul e nevoit să cedeze. Petrecerile abia încep, anul nou abia și-a intrat în drepturi. 🙂 Iar tu trebuie să ai grijă să arăți din ce în ce mai bine, mai spectaculos, din cap până-n picioare!

Ca-n fiecare an, sunt unele tipuri de coafuri care se poartă mai mult, se disting ca reprezentative pentru anul respectiv. Bineînțeles, și anul 2015 vine cu câteva tipuri de coafuri și hair stiluri specifice. După locul și momentul în care vei petrece, de ocazie, dar și de dispoziția ta de moment și de preferințele pentru anumite coafuri, Anul acesta, poți alege liniștită dintre împletituri, cocuri sau celebrele bucle retro, atât de potrivite în orice situație.

Cel mai simplu coc, fără nicio împletitură, e cel de balerină, pe care îl poți executa ușor ajutându-te de niște elastice de păr și de un burete special pentru realizat cocuri. Coafura aceasta se potrivește la foarte multe stiluri și îmbrăcăminte, așadar la mai multe ocazii, de la cele mai simple până la cele mai speciale. Uite ce ușor e de făcut:

cum sa faci coc simplu de balerina cu un burete special de par

Tipurile de coafuri 2 in 1, precum cocurile care îmbină și împletituri, se potrivesc atât la ocazii speciale, cu o ținută elegantă, cât și la outfituri și ocazii mai simple, casual, cum ar fi la ieșirile în oraș cu prietenii. Se realizează ușor. Împletești părul după cum dorești și îl strângi frumos într-un coc atent lucrat sau lăsat mai lejer. Îți trebuie doar puțină imaginație.

În cazul în care alegi să îți strângi părul în coc, poți pune accentul pe accesorii și bijuterii. Alege niște cercei mai mari și mai spectaculoși decât cei pe care îi porți de obicei. Găsești aici mai multe variante, după preferințe.

Sau poți alege să îl lași doar într-o împletitură simplă, dar drăguță și de efect. Uite cum ai putea să faci o asemenea împletitură rapid, fără efort, dar care arată spectaculos și foarte sofisticat:

impletitura par lung simpla dar care arata sofisticat

Dacă mizezi pe naturalețe și lejeritate în timpul mișcărilor, mai ales la dans, te sfătuiesc să îți faci bucle, fie cu ondulatorul, fie cu bigudiuri. Coafurile cu bucle sunt simplu și rapid de realizat. Poți să-l lași simplu, desfăcut sau poți să strângi doar o parte din păr, la spate sau în lateral, cu o agrafă. Din nou, ține de imaginație, de stil, de personalitatea fiecăreia.

coafura simpla cu bucle

Sau mai poți alege o coafură ce pare neglijentă. După ce ți-ai întins părul cu placa (dacă nu faci parte din categoria celor cu păr drept de la natură), îl poți strânge într-un coc cât mai lejer, cu șuvițe atârnând sau într-o coadă care să arate mai șifonată, ca și cum ți l-ai prinde când stai în casă. Această variantă e cea mai rapidă, care nu necesită decât un minimum de efort și de timp și nu îți trebuie nici nu știu ce produse speciale de styling. Poate doar puțin spray pentru fixare, dacă părul se găsește să fie obraznic tocmai atunci. 🙂

Sursă foto: pinterest