De când cu pandemia, atenția în lookul nostru s-a mutat spre detalii ca machiajul și coafura. Acum contează foarte mult cum ne coafăm, cum ne aranjăm părul, masca acoperindu-ne mare parte din față. Face parte din lookul nostru zilnic. So… contează ce facem cu părul nostru și cum ne aranjăm acum, mai mult ca oricând. Dar contează și grija pentru ce se întâmplă în jur. Și aici intervine și grija noastră pentru ce produse de îngrijire a părului folosim.

Acum ne ajută foarte mult produsele de îngrijire a părului / hair-styling Maria Nila, care sunt menite să salveze planeta, fiind vegane.

Iar în această vară, Maria Nila lansează campania vizuală „Nomazii apelor”, prin care brandul îmbrățișează relația noastră vitală cu oceanul. Campania a început chiar pe plajele sălbatice din Cape Town, Africa de Sud, și surprinde caracteristicile sălbatice naturale și prietenoase ale oceanului.

Importanța protejării oceanelor noastre e subliniată prin patru coafuri și stiluri noi propuse de Maria Nila, dar nu se oprește aici. Campania implică și donarea profiturilor realizate din vânzările produselor care au fost utilizate pentru crearea acestor stiluri, către The Perfect World Foundation și proiectului lor SAVE THE OCEANS. 🙂

Oceanul, ca și oamenii, este un organism viu, cu un temperament al său – uneori calm, alteori sălbatic. Iar coafurile propuse de Maria Nila se potrivesc tuturor momentelor pe care le vom putea trăi în această vară, indiferent că sunt mai relaxante sau mai aventuroase.

Toate stilurile au fost create folosind la bază produsele de hair-styling Maria Nila – Ocean Spray, Salty Mist și Salty Cream care se potrivesc perfect pentru toate tipurile de păr si se pot comanda online de aici sau de pe www.marianila.com.

Coafura 1: Salty Curls – bucle obținute ca de la sarea oceanului

coafura_bucle ca după ieșirea din mare

 1. Amestecă niște curly cue și salty cream Maria Nila în palmele tale și aplică o cantitate generoasă pe tot părul pornind de la rădăcini. Aplică pe porțiuni mai mici pentru a asigura o distribuire uniformă.
 2. Folosește degetele pentru a răsuci părul de la rădăcină până la capătul firului pentru a ajuta la definirea naturală a texturii părului.
 3. Lasă părul să se usuce sau folosește un uscător de păr.
 4. La final, separă buclele pentru a crea o coafură cu aspect „neterminat” și nedefinit, ca și cum tocmai ai fi ieșit din mare.

 

Coafura 2 pentru vara aceasta: Look aspect umed Deep Sea Wet

Look aspect umed Deep Sea Wet_Maria Nila

 1. Șterge părul cu un prosop până când acesta este uscat în proporție de 60% și piaptănă-te folosind pieptenele cu dinți largi.
 2. Aplică o cantitate generoasă de Salty Cream și Styling Cream Maria Nila, amestecată cu o cantitate mai mică din Shale Wax de la același brand.
 3. Usucă părul ușor. Adaugă un strat suplimentar din Styling Cream. Părul trebuie să fie acoperit cu cremă, dar nu în așa fel încât se se lipească firele de păr între ele.
 4. Finalizează coafura aplicând peste tot Extreme Spray Maria Nila.

 

Lookul 3 Maria Nila: Wavy Braids – cosițe împletite

 1. Aplică Styling Cream pe părul umed pentru a avea textură și definire. 
 2. Fă o despărțire centrală și o împletitură fermă pe fiecare parte.
 3. Adaugă un plus de Styling Cream dacă este necesar pentru perfecționarea rezultatului și o fixare îndelungată.
 4. Finalizează coafura folosind un elastic transparent la sfârșitul fiecărei împletituri pentru a avea un aspect îngrijit; adaugă apoi Salty Mist Maria Nila pentru o fixare mai ușoară.
 5. Modelează după plac firele de păr rămase, folosind Gabbro Wax Maria Nila.

Coafura 4: coc Ocean Spray Beach Bun Maria Nila

 1. Aplică Ocean Spray peste părul umed și lasă-l să se usuce natural. Masează părul cu mâinile sau cu un prosop de microfibră pentru a amplifica textura sa naturală.
 2. Prinde-ți părul într-un coc cu aspect dezordonat, folosind o bandă elastică.
 3. Prinde ușor maginile laterale ale cocului pentru a crește volumul, trăgând ușor de ele și lăsând câteva șuvițe să cadă natural printre acesta.
 4. Apoi trage câteva șuvițe în jurul feței și a gâtului. Taaa-daaa!

coc Boho Maria Nila

Într-adevăr, stilul acestor coafuri trimite înspre ideea de vikingi, e nomazi, un boho autentic, inspirat de ape. Sunt din același film cu blana, șnururile, penele, părul cu șuvițe împletite.

Mai tare mi se pare partea că, dacă achiziționezi oricare dintre produsele Maria Nila pentru păr, care te ajută să creezi aceste lookuri, brandul acesta contribuie la protejarea oceanelor lumii, aflate in pericol, după cum știm cu toții. Se alătură astfel inclusiv vieții oceanelor și planetei, implicit, printr-o colaborare cu PETA. Super direcție și inițiativă!

Să nu mai spun că îți protejezi părul prin coafuri cu astfel de produse de styling care sunt foarte safe, fiind vegane, nu doar eco-friendly și eco-oriented.

Ție care dintre coafurile „Nomazii apelor”, propuse de Maria Nila, ți se potrivește? Pe care ai încerca-o? Scrie-ne în secțiunea de comentarii din josul paginii. Părerea ta contează foarte mult pentru noi.