Cine o urmărește pe Andreea Balaban îi cunoaște stilul vestimentar minunat, simplitatea și bunul gust (și bunul simț care vine la pachet cu acesta) ce par a veni din altă epocă. Mă bucur că Bonprix a ales să își reprezinte colecția de toamnă, această toamnă plăcută care e prea agățată de vară, prin asocierea directă cu Andreea Balaban.

Să urmărești colecția de toamnă Bonprix reprezentată de Andreea Balaban e ca și cum ai urmări o carte frumoasă cu povești. Am savurat-o mult și cu bucurie și am zis să v-o împărtășesc și vouă.

Nu de alta, dar chiar îmi plac asocierile de colecții cu oameni faini și stiluri pe gustul meu, pe care le face Bonprix în ultima vreme – mi-a plăcut foarte mult și ce au propus cu Elena Gheorghe vara asta.

Hai să vedem ce le-a ieșit și cu stilul Andreei Balaban și ce ne propune Bonprix din partea mult apreciatei vloggerițe.

Stilul must have casual-elegant inspirat de Andreea Balaban

Well, o știm pe Andreea: inclusiv când vrea să fie casual, inserează elemente care îi transformă ținuta în ceva elegant și fin, aparte.

Acum, din partea Bonprix, am văzut că au propus un stil must have casual-elegant cu pantaloni evazați și sacou + accesorii și pantofi, totul negru – All Black.

stil casual-elegant must have Andreea Balaban & Bonprix

Dacă nu vrei să renunți la feminitate, lasă pantalonii pe mai târziu și optează, în plină zi, cât mai e încă și soare călduros, pentru o rochiță neagră cu buline mici.

Look de toamnă cu galben-muștar

Ce e mai frumos toamna într-un stil vestimentar dacă nu asortarea din punct de vedere cromatic cu anotimpul și peisajul din jur: frunze galbene, copaci maronii, covor roșiatic… O superbitate de peisaje pe care le poți reține personal prin alegerea unor piese care să fie desprinse ca din acest fundal.

Andreea Balaban preferă adesea genul acesta de asortări cromatice cu natura, așa că, iată, de această dată, cât de bine a combinat piese de culoare galben-muștar cu… toamna. 🙂 Iar la Bonprix a avut și avem și noi multiple opțiuni.

ținută din elemente galben-muștar

Ce îmi place e că Andreea a temperat această explozie de galben-muștar și ruginiu, din ținuta sa, cu piese roșu burgundy, asortându-le și cu părul său, la fel de culoare roșcat-burgundy. A echilibrat totul printr-o geantă tip sac roșu ca vinul, și el din peisajul tomnatic. Arată superb tot mixul!

Rochii în stil office propuse de Andreea Balaban

Toamna nu trebuie să ne scape din vedere nici în ceea ce privește ținutele de la birou. Adesea, aici petrecem cea mai mare parte din toamnă, după ce am revenit pe baricade din vacanțe.

Cea mai potrivită ținută pentru birou toamna, mai ales dacă anotimpul e încă blând, ar fi bazată pe o rochie, iar cum contextul o cere, văd că Andreea Balaban a propus rochii office în culori neutre sau în non-culori. Se și încadrează mai bine în peisajul super colorat al toamnei.

rochii office ede toamnă

Văd că Andreea a ieșit destul de mult din sfera acestor ținute cu rochițe office, poate prea sobre și într-un mediu de birou, și le-a potrivit o pereche de cizme lungi peste genunchi, cu toc, negre, care să meargă aproape la orice. Arată superb!

Tu spre ce tip de ținută propusă de Bonprix x Andreea Balaban înclini toamna asta? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii. Mie, recunosc, mi-e foarte greu să mă decid. 😀 Sunt prea multe piese frumoase. Noroc că nu costă prea mult.