Colecția Reserved Fête Couture apare din nevoia de a crea ținute excepționale pentru ocazii speciale. O colecție de tipul acesta apare, de obicei, în perioadele pline de festivaluri sau carnavaluri, însă Reserved propune un nou stil, special și uluitor, creat pentru sezonul primăvară-vară, care este și acesta plin de evenimente deosebite.

Comunicat de presă

Printre acestea se numără și petrecerile din timpul verii, care necesită o abordare mai diferită, un stil pe care nu l-am avea în orice zi.

Clasicele rochii de mireasă: sursă de inspirație pentru piese vestimentare moderne de zi cu zi

Tocmai de aceea designerii brandului Reserved au gândit o altfel de colecție. Aceștia au avut capacitatea și curajul să reinventeze clasicele rochii de mireasă, renunțând la stilul clasic în favoarea unui joc de proporții, materiale alternative și tăieturi moderne.

Începuturile puternice și grandioase contează foarte mult. Astfel, propunerile ce însoțesc această colecție sunt ample, pline de volanuri, și mâneci bufante care păstrează în același timp o simetrie a proporțiilor.

O talie accentuată clar, un decolteu tip low-cut, un corset ce se poate ajusta sau mâneci suficient de scurte pentru a crea un impact.

Colecția Reserved Fête Couture este plină de rochii ce se inspiră dintr-o multitudine de tendințe: maxi spectaculoase, midi intrigante și mini nuanțate. Ele sunt însoțite de compleuri, cum ar fi un set compus din trei articole vestimentare cu design floral, și anume un top scurt, o jachetă tip bolero cu mâneci bufante și o fustă.

Un alt exemplu ar putea fi un costum de satin în culoarea unui alb murdar care poate fi alternativa perfectă pentru o rochie de… nuntă. 

Reserved propune, de asemenea, și soluții mai originale de atât: o rochie smarald cu corset ce are un croi înalt și poate fi combinată cu o pereche de colanți sau o pereche de pantaloni albi cu croi lejer ce poate fi combinată cu o vestă tip low-cut. 

Natura: altă sursă nesecată de inspirație

Natura a reprezentat una dintre principalele surse de inspirație. Drept urmare, sunt prezente culorile fresh ale primăverii care ne duc cu gândul la momentul când copacii încep să înflorească și verdele crud e prezent din abundență în jurul nostru, inclusiv prin pânza vegetală de jacquard a pieselor Reserved, dar și printr-o semnătură abstractă a brandului, care evocă asocierea cu florile prin imprimeul culorilor roz și verde și e prezentă pe diverse țesături, de la pânza rigidă jacquard la tulle-ul transparent.

Fête Couture are o gamă plăcută de culori pastelate precum rozul, verdele și albastrul, ce sunt combinate cu accente puternice de fuchsia sau smarald. 

Colecția cuprinde și o serie de accesorii tip avant-garde: cercei din stofă ce au rolul să capteze atenția prin forma de floare, fundițe de satin, care pot fi folosite drept broșe, accesorii pentru pantofi sau pentru cap (în formă de flori sau funde cu efect de multi-layer oferit de materialul din tulle).

Fiecare articol vestimentar are o culoare ce corespunde energiei pe care o emană. 

Pozele din colecția Fête Couture au fost realizate de fotografele Magda Wunsche și Agnieszka Samsel, în timp imaginea campaniei este Lily Fofana, model care activează în industrie de aproape un deceniu.

Acest proiect unic și elegant Reserved a luat parte în mediul rural, care pune în valoare farmecul ținutelor. Fête Couture ne încurajează să petrecem la maximum în această vară, bucurându-ne de momentele petrecute într-o companie deosebită.

Frumusețea are o multitudine de perspective și toate dintre ele ar trebui celebrate.  Colecția limitată Fête Couture este disponibilă exclusiv online, pe Reserved.com/ro.