Când Levi’s Denim Family a fost lansat în anii 1950, scopul era de a crea o linie de îmbrăcăminte pentru o familie întreagă. Mame, tați și copii au descoperit articole din denim de calitate, confortabile și care putea fi asortate într-o multitudine de situații.

[Comunicat de presă]

Timpul a trecut, iar colecția Levi’s Denim Family dedicată sezonului primăvară-vară de anul acesta este deja disponibilă. Aceasta are la bază o combinație dintre modern și trecut, ce pune accentul pe fluiditate stilistică și tendințele actuale.

Inspirația colecției actuale Levi’s Denim Family provine din funcționalitatea ridicată a hainelor sport și utilitare, fiecare piesă a colecției Denim Family fiind realizată prin proceduri cât mai curate.

Abordarea siluetelor este una modernă, axată pe lejeritate – în special în zona picioarelor -, în timp ce topurile pun în valoare umerii. Un amestec de bumbac indigo creat prin tehnici inovatoare și sustenabile stă la baza fiecărui articol.

Astfel, Denim Family a fost creată pentru oricine, având ca obiectiv îmbinarea mai multor stiluri pentru a crește libertatea stilistică oricui îndrăznește să o poarte – piesele sunt versatile, durabile și pot fi combinate în foarte multe ținute.

Printre item-urile noi ale sezonului putem regăsi cămașa Baseball Shirt, un poncho reversibil Baseball și două topuri inspirate de stilul sporty. De asemenea, ne-au mai atras atenția și jachetele Cropped Jacket, Short Coat și Shacket, care reinventează aspectul clasic prin adăugarea unor detalii abstracte și fine.

Când vine vorba de bottoms/piese pe care să le purtăm în partea de jos a corpului, am fost cuceriți de pantalonii Cinched Pand și Pleated Culotte, două modele ce transpun perfect un aer primăvăratic.

Fiecare articol vestimentar este confecționat dintr-un denim superb, de origine japoneză. Indigoul de tip low-dip creează o nuanță de albastru unică, în timp ce amestecul de bumbac îi conferă materialului o textură bogată. Aceasta este mai apoi derivată, în funcție de viziunea avută privind articolele: de exemplu, Shacketul a fost spălat de mai multe ori pentru a obține o
nuanță de albastru mai deschisă.

Logoul specific Denim Family are o formă de soare, care cumva lasă de înțeles transformarea ce o aduce în garderobă prin articolele sale.

Descoperă și tu noua colecție Levi’s Made & Crafted Denim Family și scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii care este părerea ta despre aceasta!