A fost o bucurie pentru ochi să văd noua colecție Teddy Bare, cu ursuleți ca din copilărie, semnată Too Faced. E atât de drăgălașă că merită toată atenția, nu doar a copiilor din interiorul nostru. 😀

Too Faced a dat mereu lovitura și a cucerit prin ambalaje drăguțe și colecții de produse în anumite teme, iar această colecție arată minunat.

Ce conține noua colecție Teddy Bare de la Too Faced?

În curând, vom găsi pe rafturile de produse de beauty paleta de farduri Too Faced Teddy Bare, cu un ambalaj metalic de culoare bronze, foarte stilat.

Îmi place că această paletă prezintă atât tonuri de culoare calde, cât și reci. Mi se pare foarte atractivă. Recunosc, nu am mai încercat niciun alt produs de la Too Faced până acum, din nicio colecție, oricât de atractivă ar fi, așa că mă simt foarte tentată în acest moment.

noua colecție de produse de makeup Teddy Bare Too Faced

Lip Injection Extreme Bee Sting Lip Plumper este un gloss care se dezvăluie pe măsură ce e purtat și oferă volum și efect de buze mărite atât imediat, cât și de lungă durată, datorită tehnologiilor avansate menite să confere volum buzelor, cu care a și fost dezvoltat.

Formula sa nuanțată și puternic hidratantă hrănește și mărește volumul buzelor. Poate fi folosit cu succes ca truc natural pentru mărirea buzelor, deoarece efectul său e imediat și de lungă durată de la aplicare.

Teddy Bare It All Bronzer e un „flatant” al zilelor noastre, universal, care iubește nuanța naturală a pielii noastre, un fard care poate fi utilizat pe față, ochi și oriunde vrei să strălucești natural, in the BARE.

Acest bronzer este infuzat cu miere de manuka și scorțișoară și conferă un look bronzat natural pentru toate nuanțele de piele. Miroase exact ca biscuiții de graham cu miere. 🙂 Exact așa cum i-ar plăcea unui Moș Martin veritabil. 😉 (Vezi, și de aici e inspirată colecția cu ursuleți simpatici!)

Ce presupune noua paletă de farduri de ochi Too Faced Teddy Bare?

Aceste nuanțe senzuale au fost formulate pentru a se simți fine și catifelate pe pielea ta, în timp ce conferă culoare seducătoare de mare impact, prin lookuri care variază de la cele cât mai naturale și nude până la cele extrem de sexy.

Paleta de farduri de ochi Too Faced include 14 tonuri de culoare calde și senzuale pentru a crea lookuri naturale, infinit de sexy.

Nuanțele se remarcă de la prima trecere, dintr-o simplă aplicare, ceea ce le face și ușor de aplicat. Și această paletă miroase a crackers de graham cu miere.

Data oficială a lansării: 5 aprilie 2021 (momentan, l-am văzut doar în magazinele online de profil din SUA: Sephora, ULTA Beauty, Too Faced site oficial)

Prețuri: de la 29$ la 45$

Tu ce părere ai de aceste noi produse din colecția Teddy Bare semnată Too Faced? Te-au făcut curioasă? Le-ai încerca? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii.