Victoria’s Secret a lansat colecția de costume de baie pentru vara 2021. Află și tu pe ce se bazează!

Comunicat de presă

Destinația: oriunde, însă la mare!

Cu toții ne dorim, de când cu pandemia, o vacanță însorită și o colecție de costume de baie, inspirată din cele mai atrăgătoare destinații de vacanță, care te va binedispune cu siguranță.

A doua parte e rezolvată deja prin colecția de costume de baie Victoria’s Secret, care a sosit și în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City, și vă putem spune că este absolut fabuloasă pentru orice tip de siluetă.

Costume de baie strălucitoare

Colecția prezintă stilurile iconice ale mărcii, pe care le cunoașteți și le iubiți, precum și noi forme și piese în tendințe. Pregătiți-vă să străluciți cu detaliile glitter.

Imaan Hammam în colecția strălucitoare de costume de baie vară 2021 VictoriaS Secret

Costumele de baie cu inserții de cristale sunt piesa de rezistență atât pe plajă, cât și la cocktailurile de la apusul soarelui, la piscină.

Stilul clasic upgraded și costumele de baie stil Baywatch: în colecția Victoria’s Secret

Colecția Mix and Match vă permite să fiți propriul stilist, cu o varietate de stiluri, modele și culori pentru a obține un look unic pentru voi.

De asemenea, veți găsi variante actualizate ale modelelor clasice, cum ar fi bikini cu șnururi, articole glamour dintr-o singură piesă și, evident, stilurile must-have, ce prezintă barete strălucitoare și detalii metalice în forma „V”.

Baywatch is back! Slip cu talie înaltă, croi brazilian, forme asimetrice, plus elementele clasice precum bikinii cu șnururi în laterale și cei hipster reprezintă noile must-have pe nisipul fierbinte.

Tehnologia modernă pe care se bazează sutienele iconice Victoria’s Secret se regăsește și în gama de costume de baie, pentru o potrivire perfectă, pentru orice siluetă, tradusă în susținere, confort și, bineînțeles, mult sex-appeal.

Victoria’s Secret iubește formele feminine în toate măsurile, până la 40 D și XL.

Colecția de vară 2021 a Victoria’s Secret e inspirată de destinațiile preferate de pe litoral.

Campania Swim le prezintă pe Paloma Elsesser, Jill Kortleve, Imaan Hammam și Taylor Hill, evidențiind individualitatea și stilul personal al fiecărui model.

Pe tine ce model de costum de baie Victoria’s Secret te atrage cel mai mult? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii. Părerea ta contează cel mai mult pentru noi.