Vă povestesc aici cum a decurs prima mea comandă în magazinul online al Bottega Verde, care se laudă cu produse cosmetice italienești din Toscana naturale și chiar bio.

Facem un review de magazin online – pentru Bottega Verde, mai exact, care comercializează produse cosmetice și de machiaj din Italia, în mare parte naturale, chiar bio, după cum și adjectivul „Verde” din denumirea mărcii o sugerează.

Ce m-a convins să dau comanda în acest magazin online de cosmetice? Am tot mai multe cunoștințe care comandă constant de la ei tot felul de cosmetice aromate cât mai plăcut, chiar și produse de machiaj. Și le recomandă.

Și eu rugasem mai demult o prietenă să-mi comande, odată cu comanda ei, acest săpun lichid cu ceai verde Bottega Verde, care mi s-a terminat. Și pentru că am rămas fără acest săpun, am vrut să refac stocul. Și nu numai: fiindcă-mi place mult această variantă de cosmetice cu ceai verde, mai ales datorită aromei, am vrut să văd ce se mai găsește în colecția de… ceai verde.

Așa am ajuns să plasez comanda și, pe lângă ce a implicat parfumul de cosmetice, am mai ales și altele care-mi făceau cu ochiul. Că deh… greu să te abții. 😉

Dar vedeți mai multe mai jos.

Ce mi-am luat în prima comandă la Bottega Verde?

Păi, în primul rând, după cum începusem să vă povestesc, mi-am luat săpun lichid Bottega Verde din gama cu ceai verde Green Tea / The Verde. O încântare, atât de mare că i-am făcut și review aici și încă e săpunul care îmi place cel mai mult. Așa că mi-am luat două flacoane cu pompiță. 😉

Dacă exista varianta de rezervă, mai mare și mai convenabilă, mi-aș fi luat-o pe aceea, dar nu au avut și încă nu au. Apoi, observ acum că la acest săpun i-au schimbat ambalajul. Dar e tot la recipient cu pompiță. Important e să nu-i schimbe formula și parfumul fresh, revigorant și persistent.

Gama e oricum destul de ofertantă, mai au și gel de duș pe bază de ceai verde.

comanda online cosmetice de la Bottega Verde

De altfel eu mi-am mai luat cu această ocazie și difuzor de arome pentru parfum de interior, cu bețișoare. Tocmai pentru că-mi place atât de mult aroma acelui săun The Verde.

Și tot din aceeași gamă mi-am luat și deodorant tip roll-on cu extract de ceai verde, care e fresh și plăcut ca și săpunul. Și face față destul de bine chiar și pe caniculă, deși e un deodorant natural, după cum se laudă.

Eu am prins reduceri de Black Friday la Bottega Verde online, când am plasat comanda, așa că am luat la prețuri foarte bune toate produsele – multe reduse cu mai mult decât jumătate din prețul inițial. Săpunul lichid cu extract de ceai verde a fost, de exmplu, doar 15 lei bucata.

Mi-am mai luat și un șampon antimătreață cu extract de urzică și lămâie, căci aveam nevoie de un șampon pe moment și mă confruntam mai acut cu problema mătreții la acea perioadă. Am vrut să-l încerc să văd ce poate. Revin cu un review, când va fi cazul.

Apoi, ce mi-a atras atenția și am vrut să încerc, să văd dacă e ce se dă a fi, a fost o mănușă specială pentru exfoliere și epilare, pe care încă nu am testat-o, dar de care am zis că am nevoie, având în vedere că am foliculită. Iar prețul ei a fost foarte bun, doar 22 lei, redus de la 66 lei. Deci wow!

De asemenea, m-am înscris și în clubul lor de fidelitate, pentru livrare gratuită și un cadou acordat la fiecare comandă. De data aceasta, mi-am ales drept cadou o minicremă de corp cu extract de vanilie neagră Vaniglia Nera, de 30 ml.

În total, comanda a fost 135 lei, m-am ales cu 6 produse la reducere + cadoul pentru înscrierea în BV Club.

Să plasez comanda a durat puțin, am adăugat ușor produsele n coș, site-ul e OK, completarea datelor și intrarea în Bottega Verde Club mi-au mai luat ceva timpi, dar, în ansamblu, s-a desfășurat rapid totul.

În legătură cu BV Club, în afară de livrarea gratuită la comenzi de peste 99 lei, cadoul la comandă, de regulă constând într-o variantă mini de ceva cosmetice bestseller la ei, nu prea înțeleg care ar fi motivele pentru care să te înscrii în clubul lor.

Adică nu e un sistem obișnuit de fidelizare, cu puncte de loialitate. Mă rog, accesând, treptat, niște niveluri, primești niște vouchere valorice de ziua ta și, la un moment dat, niște discounturi, în funcție de comenzile plasate de-a lungul timpului.

Alte detalii privind comanda mea online la Bottega Verde

Am plasat comanda pe 1 decembrie și am primit-o în 9 decembrie, deci în 8 zile s-a livrat totul. Destul de OK ca timpi, cred că ar fi putut să se străduiască să o livreze totuși și mai repede, dat fiind că m-am înscris și în BV Club, unde se promite o livrare de 72 h.

În orice caz, e de înțeles și că am plasat comanda într-o perioadă aglomerată pentru curieri. Deci, de-aia zic, timpul de livrare a fost OK.

Îmi place atenția cu care au ambalat produsele: au venit într-o cutie de carton obișnuită, ambalate toate cu grijă în folie protectoare cu bule de aer.

Ce mi-a plăcut și nu am mai văzut la alții până acum a fost faptul că această cutie obișnuită de carton a fost sigilată cu o folie de plastic transparent. La propriu sigilată, în loc de bandă adezivă care să sigileze deschiderile.

cum au venit ambalate produsele din comanda online la Bottega Verde

Concluzii privind prima comandă online de cosmetice la Bottega Verde

A fost o experiență bună, în ansamblu. Nu am întâmpinat probleme, doar mi se pare puțin ciudat să trebuiască să mă înscriu în BV Club pentru transportul gratuit și, cu ocazia asta, să-mi ofere și 72 h de livrare, adică serviciul de livrare rapidă, și, totuși, să nu se livreze prea rapid totul…

În orice caz, am fost foarte încântată de atenția la ambalare a produselor și de ofertele bune pe care le-am prins cu ocazia unui Black Friday mai reușit.

Prețurile au fost bune, de produsele alese sunt încântată. Cred că voi mai reveni cu comenzi la ei, măcar pentru săpunul acela lichid cu ceai verde și, poate, și pentru alte cosmetice din gama The Verde. Recomand, mai ales într-o perioadă de reduceri.

Tu ce părere ai despre Bottega Verde? Ai mai comandat de la ei? Aștept să ne povestești din experiența ta cu acest magazin, în secțiunea de comentarii din josul paginii. Părerea ta contează mult pentru noi.