Știu că aveam nevoie de pijamale și haine de casă acum ceva vreme și am dat peste oferta promoțională (pachet de tip bundle: x pijamale la y lei) la Mondris – un magazin cu mai multe oferte de genul, nu doar la pijamale, ci și la bluze, treninguri etc. Am plasat și eu comandă pentru un set de trei pijamale. Dar m-au mai tentat și niște bluze.

Am stat ceva timp pe gânduri dacă să scriu despre această comandă, care nici nu m-a dat pe spate, nici nu mi-a displăcut. Apoi, m-am hotărât însă să scriu, pentru că vorbim de un magazin online cu prețuri relativ bune pentru niște haine de o calitate medie, haine care rezolvă anumite nevoi cum sunt cele ale hainelor de casă, pijamale etc.

Cum s-a desfășurat și livrat comanda online la Mondris

Comanda am plasat-o în pandemie, pe 30 octombrie, și da, trebuie să subliniez asta pentru că mai toate cumpărăturile atunci se rezumau la haine de casă și mâncare. De altfel, ca o paranteză, ultimele cumpărături de haine în magazine fizice, înainte de lockdown, au constat în… pijamale.

comandă de pijamale de la Mondris_cum s-a desfășurat

Mi-am luat 3 seturi de pijamale cu pantaloni lungi – era ofertă de 3 seturi la pachet de 109 lei (ofertă). Pijamalele destul de girlish, cu Hello Kitty, pisica din Pisicile Aristocrate, bufnițe și alte imprimeuri simpatice, în culori roz, roșu – da, încă mai copilăresc. 😛 Adevărul e că nici nu prea aveam multe opțiuni la pijamalele cu pantaloni lungi.

Pentru că tot aveau oferte și mai scădeau din prețul produselor, pe măsură ce mai adăugai în coș, și mi-au făcut cu ochiul niște bluze din oferta 3 bluze la 99 lei, am ales și aceste produse: o bluză neagră reiată, cu un decolteu tip bărcuță pe bust, foarte interesant; o bluză roz reiată cu volănașe pe bust și nasturi în zona respectivă, pulover roșu tricotat reiat cu guler pe gât tip turtleneck.

comandă bluze de la Mondris_cum s-a desfășurat

Două din pijamale, cea cu pantalonii în carouri bleumarin-roz și cea cu imprimeu leopard, au și câte o mască textilă pentru ochi/somn, din același material, cea de genul cu care îți acoperi noaptea ochii pentru a dormi mai bine, să nu te deranjeze niciun fel de lumină.

Sincer, nu am purtat-o, nu am dormit niciodată cu o astfel de mască pe ochi, nu i-am prea găsit utilitatea din moment ce nu am problemee cu somnul. Dar p cea primită acum în setul de pijamale de la Mondris am păstrat-o – o găsesc simpatică și poate, cine știe, voi mai avea nevoie de ea.

La finalul comenzii, m-au pus să-mi aleg un produs dintr-o categorie de bluze/tricouri, pentru că mă catalogam cu suma totală a comenzii pentru un astfel de produs gratis. Am ales un tricou alb, cu o zonă de imprimeu în carouri tip pled, roșii, în partea de jos, și cu o căpșunică pe bust, cusută din paiete. Prețul inițial al acestui tricou e undeva la 59 lei.

comandă de pijamale și bluze de la Mondris_tricou cadou

M-a costat ceva livrarea (20 lei prin GLS), nu am avut discount și aici. Deci suma totală a comenzii, cu tot cu livrare, a fost de 228 lei (3 pijamale – 109 lei; 3 bluze – 99 lei; 20 lei livrarea). Asta înseamnă vreo 36 lei un set de pijamale și 33 lei o bluză. Convenabil + cadou un tricou. Fără discount, la preț întreg, toate m-ar fi costat 383 lei.

După ce am lăsat comanda, m-au contactat să îmi spună că anumite produse nu sunt pe stoc și dacă vreau să mai aștept cam 10 zile (dacă îmi aduc bine aminte), să vină și acelea ca să-mi livreze comanda completă. Sau să îmi trimită comanda fără ele. Hmm, am zis până la urmă că vreau comanda completă la livrare și că mai aștept după toate.

Selectasem oricum plata la livrare, cu ramburs. Doar că cele 10 zile mi-aduc aminte că s-au cam dublat. Comanda mi-a fost livrată pe 20 noiembrie!! Și dacă mai țin bine minte, nici nu m-au sunat înainte să mă mai anunțe: „well, v-au venit produsele lipsă din comandă, urmează să vă expediem totul etc.”.

Singurul telefon a fost cel de la curier, cum că am un colet cu plata ramburs. Mmmm… Nu prea e onorabil și client-oriented să faci asta. Dar nah… Am ridicat coletul până la urmă, doar aveam nevoie de pijamale (de ceva vreme) și nu mai voiam să mai pierd vremea cu alte comenzi, la alții.

comandă online de bluze și pijamale de la Mondris_cum s-a desfășurat_livrare
Cum au fost livrate produsele comandate la Mondris

În coletul livrat, mi-au mai pus o brățară subțire, elastică, cu mărgele argintii multifațetate, strălucitoare. Nu am purtat-o până acum, nu prea am găsit ocazii.

Cum sunt produsele comandate de pe Mondris?

Din ce am înțeles, toate lucrurile comandate de mine de pe Mondris sunt produse în Turcia. Deci de acolo era furnizorul și de acolo așteptarea ca să-mi livreze comanda.

Anyway, calitatea produselor e similară celor de Turcia/China. Materialul pare bumbac la pijamale și bluza roz, dar sunt convinsă că au și elemente artificiale în amestec. Imprimeurile oricum nu au cum să fie prea naturale. În anumite părți, se mai deșiră, nefiind cusute bine, iar o pereche de pantaloni (cea roz) s-a și descusut deja.

Oricum, pantalonii de pijama în imprimeu leopard și cei cu carouri bleumarin-roz s-au decolorat repede după câteva spălări. Dar nah, ce să aștept și eu la prețul acesta…

Bluzele au rămas destul de OK, inclusiv cele de la pijamale. Par mai calitative, mai ales bluzele din oferta de 3 la 99 lei.

comandă de pijamale și bluze de la Mondris_review și păreri

Nici tricoul primit cadou nu are o calitate extraordinară și e destul de subțire și transparent. L-am purtat tot prin casă, dar nu aș da 59 lei pe el, cât avea prețul inițial.

Bluza neagră și puloverul roșu sunt preferatele mele din toată comanda, fix în ordinea asta, deși se scămoșează destul de mult puloverul. Trec însă peste, îmi ține de cald în zilele reci de iarnă, fiind cu guler pe gât, dublu. Și arată bine, e un roșu plăcut, cu care îmi stă bine, fiind brunetă.

Sincer, cred că bluzele au meritat mai bine decât pijamalele. Am căutat ofertă bună, dar nu am primit nu știu ce calitate și era de așteptat.

Dacă e să mă gândesc doar la pijamale, pentru care am dat în primul rând comanda la Mondris, convinsă fiind de ofertă, cred că mai bine mă orientam spre Sinsay, de la care mi-am mai tot luat, online, o grămadă de pijamale (tot din bumbac), de vară mai ales, la prețuri foarte bune, apropiate de Mondris și mult mai calitative și care se păstrează încă bine.

Ori pijamale de la House Brand sau Cropp – și de aici mi-am mai luat haine pentru casă și pijamale.
Sau, mai plusam puțin cu bugetul, și luam ceva și mai calitativ și fain, cum sunt pijamalele de la Stradivarius.

Concluzii după prima mea comandă la Mondris

Nu cred că voi mai reveni cu comenzi la Mondris, pentru pijamale în niciun caz. Sunt atâtea alte opțiuni pentru care să nu merite să-mi mai bat capul cu ei.

Așteptarea lungă a coletului, serviciul de plată al livrării, destul de mare, fac să nu merite. Plus că pe comunicarea cu clienții sunt destul de slabi, o fac doar cât au ei interes să-și rezolve comanda pe moment și să fie finalizată. Nu faci oferte tentante dacă nu ai stoc de produse cu care să le susții. Asta mi s-a părut mai ciudat și cel mai aiurea.

Poate că acum lucrurile s-au mai schimbat, dar știți cum e, odată pățit… de ce să mai riști? Nu e o calitate wow a produselor care să merite, nu ai nu știu ce originalitate în ce privește produsele, având atâtea alte opțiuni care bifează din start ambele lucruri pe care le cauți la un magazin online de haine.

Cred că le voi mai vizita magazinul, poate, de curiozitate și cu ocazii gen Black Friday, pentru secțiunea de Bluze, care mi-au plăcut; nu pot refuza acum din start și vizitele pe site-ul lor și nici toate categoriile lor de haine.

Tu ce spui? Ai comandat de la Mondris până acum? Ai comanda de pe un asemenea site de haine? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii. Experiența și părerile tale contează cel mai mult pentru noi.