Comanda de sacou negru din catifea de pe net – cum a decurs.

Acum un an – știu, sună a long long time ago însă nu am mai apucat să vă povestesc – am comandat prima oară de pe inpuff.ro. Am urmărit mult timp magazinul acesta online, mai ales datorită rochițelor superbe pe care le au și pe care nu le-am mai văzut în alte părți. Doar că nu aveam foarte mare nevoie de rochiță de ocazie în acele momente. Totodată, am fost încântată să descopăr că la ei găsești haine de la mărci românești mai puțin cunocute, dar care garantează calitatea (precum artista sau atmosphere).

Ce m-a convins pe mine să comand a fost faptul că, fiind la final de vară, aveau promoții cu reduceri destul de consistente la o gamă variată de piese vestimentare. Și nu pentru articole de vară era neapărat interesul meu, ci și pentru alte piese care, pe lângă acestea, au intrat în ofertă: pantaloni, jachete, sacouri. Adică haine pe care să le poți purta cu încredere chiar și toamna. Sau în trecerea spre toamnă.

Sacou din catifea tip velur la reducere

Așa am ajuns eu să comand la reducere un sacou negru din velur ca de catifea, suficient de gros pentru a fi purtat în perioada de dinainte de toamnă. Ca idee, ține de cald cam atât cât o face și o jachetă de piele. Căutam de mult un sacou de catifea neagră – nici acesta nu-i chiar catifea, cum îmi doream, ci  e mai degrabă din velur care imită foarte bine aspectul de catifea. Croiala însă nu-i foarte elegantă, așa cum e de regulă la piesele vestimentare din catifea obișnuită. Îți permite să porți sacoul atât la ținute casual, cât și la altele mai elegante, tip office, la birou. Eu l-am purtat atât cu tocuri, cât și cu ghete.

comanda online de sacou negru din catifea de pe inpuff.ro

[button url=http://profitshare.ro/l/3190277 icon=star-full]De aici am comandat acest sacou.[/button]

A costat în jur de 100 lei sau puțin peste suma aceasta. Nu mai știu exact prețul lui. Nici nu cred că mai e în promoție de ceva vreme. Și nici nu am mai găsit un model similar, nici la ei, nici în altă pate. Așadar, a meritat, a fost o investiție foarte bună, de ocazie rară. Dar asta nu înseamnă că acest magazin online nu e de urmărit în continuare, căci s-ar putea să mai găsești și alte sacouri la fel de versatile și interesante, dacă nu același model, măcar altele cel puțin la fel de frumoase și utile în garderoba ta.

comanda de sacou online de pe inpuff.ro

[button url=http://profitshare.ro/l/3190277 icon=star-full]De aici am comandat acest sacou.[/button]

Cum a decurs comanda de pe inpuff.ro

Nu mai știu exact fiecare detaliu, dar rețin că m-au sunat după plasarea comenzii, înainte de a expedia coletul prin curier, pentru a confirma și a-mi transmite datele de livrare. Livrarea a durat maximum 2 zile – am reținut acest lucru foarte bine, pentru că am fost surprinsă de cât de repede s-a livrat pachetul. Poate și pentru că a fost expediat din Pitești. A venit împachetat într-o cutie de carton, inscripționată cu logo-ul magazinului. În condiții foarte bune. Comanda a fost efectuată cam ca în cazul oricărui magazin online care se respectă și își respectă astfel clienții.

comanda de sacou din catifea de la inpuff.ro

[button url=http://profitshare.ro/l/3190277 icon=star-full]Sacoul din catifea neagra a fost comandat de aici.[/button]

Sunt foarte încântată de această comandă, nu am niciun reproș să-mi fac, dimpotrivă. Atât magazinul online, cât și produsul comandat au fost pe măsura așteptărilor. Recomand cu toată încrederea.