Vă vorbesc astăzi prima dată despre un produs premium de beauty căruia îi realizez un review pe măsură: este vorba de corectorul Guerlain Multi-Perfecting Concealer Hydrating Blurring Effect, un produs de machiaj high-end.

Nu te-ai aștepta de la unul dintre cele mai puternice branduri cu istorie importantă în parfumuri să aibă o linie destul de diversă și complexă de machiaj. Căci totuși vorbim de Guerlain…  Firește că și produsele de makeup Guerlain sunt pe măsură. Dar, da, fiind ditamai brandul, te aștepți la ceva mega-wow!

Așa că și eu am pornit cu mari așteptări în privința acestui corector Guerlain Multi-Perfecting Concealer Hydrating Blurring Effect, deși, totuși, am vrut să rămân obiectivă și să nu mă las influențată de numele de pe etichetă.

Primele impresii despre corectorul Guerlain Multi-Perfecting Concealer Hydrating Blurring Effect

L-am primit acum vreo câteva luni și de atunci îl folosesc cu curiozitate și plăcere. L-am folosit pentru mascarea cearcănelor și a pungilor de sub ochi, pentru acoperirea ridurilor și a coșurilor, a semnelor de diferite tipuri.

Îmi place că acoperă surprinzător de bine orice, fără să încarce și, pe lângă asta, principalul său atu, mai are și efect de iluminare foarte armonios, în timp ce se adaptează foarte bine la culoarea pielii tale. Deci nu e o mare diferență dacă nu ai nimerit neapărat nuanța potrivită. Și, pe lângă asta, vine și fondul de ten peste.

Eu am nuanța 04 – Moyen Rosé Medium Cool. Și e un bej-rozaliu destul de închis, dar care se adaptează excelent și în zonele mai puțin bronzate/albe ale pielii mele.

Corector Guerlain Multi-Perfecting Concealer Hydrating Blurring Effect_review

Se aplică destul de ușor și, în jurul ochilor, chiar îmi pare că luminează privirea și face ca totul să radieze minunat. Intră și rapid și uniform în piele.

Ce am mai observat la acest corector și merită menționat ca o calitate de bază e că funcționează excelent inclusiv ca bază… ca primer pentru fard de ochi, de pildă. Orice fard de ochi pare să reziste mult mai bine și să nu creeze pliuri, când folosești în avans, în zona ochilor, acest concealer Guerlain. M-a ajutat mereu și pe partea asta.

Însă unde m-a surprins pe mine cel mai mult e că a ajutat în reducerea efectului de „pungi” de sub ochi, mai ales la oboseală, când ai ochi umflați. Ba chiar și ochii roșii îi acoperă bine, făcând privirea să arate perfect, indiferent cât de obosită ai fi tu. Sau ochii tăi.

Corectorul Guerlain Multi-Perfecting Concealer Hydrating Blurring Effect: consistență și textură super potrivită pentru orice piele

Subdenumirea de „Hydrating blurring effect” nu e degeaba: e chiar foarte prietenos cu pielea, nu e prea pudrat, ci, din contră, intră ușor în piele, pe care o lasă extrem de fină și de catifelată. Funcționează astfel pe orice tip de piele, oricât ar fi de uscată sau de sensibilă. Prezintă un grad de toleranță excelent.

Efectul de blurring e de minune, pentru că ajută la mascarea imperfecțiunilor, fără probleme, într-un mod cât mai natural. Sunt concealere care, deși acoperă perfect, lasă să se întrevadă din conturul imperfecțiunilor, creând un fel de efect 3D, care scoate și mai mult în evidență defectele.

review și păreri după utilizare_Corector Guerlain Multi-Perfecting Concealer Hydrating Blurring Effect

Dar cu acest corector Guerlain Multi-Perfecting Concealer Hydrating Blurring Effect chiar nu este cazul. Tocmai pentru că are acel efect de „blurring”.

Consistența sa este foarte plăcută, semilichidă, ca de fond de ten cremos, ceea ce ajută la întinderea lui ușoară și la facilitarea pătrunderii rapid și eficient în piele. Chiar nu e deloc pudrat, ceea ce îmi place, pentru că nu încarcă tenul și se întinde perfect și fără probleme, nefiind necesară reaplicarea sau insistența.

Are particule perlate care asigură un aspect luminos, ușor strălucitor, dar natural, pentru ten. E fin și cremos, lasă pielea elastică și catifelată și îi ador aroma, care miroase a ceva floral-fresh – trimite chiar spre un parfum de trandafiri. Da, renumita casă de parfumuri Guerlain nu se putea dezice nici de data aceasta, chiar dacă e vorba de produsele de machiaj.

Corector Guerlain Multi-Perfecting Concealer Hydrating Blurring Effect_cum este

Îmi place foarte mult textura și consistența acestui concealer Guerlain – asigură o piele foarte plăcută la atingere și vizibil frumoasă. Și, în ciuda unui aspect cremos și lejer, ca și cum ai fi folosit doar o cremă hidratantă, are o putere de acoperire excelentă. Transformă pielea, pur și simplu!

Se uniformizează excelent în piele, pe parcursul întregii zile și rezistă de minune ca efect. Nu se adună în pliuri, nu creează acel efect de „brânzit”, oricât de cald ar fi afară și, mai ales. Nu își schimbă culoarea pe parcursul purtării, nici la final de zi.

Face pereche perfectă cu fondul de ten Double Wear de la Estée Lauder, care, se știe, e ceva mai pudrat. 😉 Dar corectorul acesta Guerlain compensează.

De asemenea, Guerlain e un concealer foarte bine pigmentat, ca să acopere foarte bine orice imperfecțiune e nevoie. Se și blenduiește bine în piele.

Mie îmi place să îl aplic cu degetele, pentru a-l încălzi puțin, ca să intre și mai bine în pori și să acopere cât mai mult. Pare că se „topește” astfel în piele. Cu burețelul simt că e nevoie să insist și mai mult.

cum arată pe piele Guerlain Multi-Perfecting Concealer Hydrating Blurring Effect

Ingredientele corectorului Guerlain Multi-Perfecting Concealer Hydrating Blurring Effect

Nu știu ce conține această minunăție de concealer foarte precis, dar îmi place la nebunie aroma sa care trimite spre parfumul de trandafiri, specific casei Guerlain. Pe lângă eficiența sa în mascarea defectelor și a imperfecțiunilor tenului.

Mai precis, Multi-Perfecting Concealer Guerlain are un miros care urmează aceeași structură ca și un parfum obișnuit:

  • inimă de trandafir, zmeură și iasomie;
  • bază pudrată balsamică, benzoin și mosc alb

Tubulețul de 12 ml în care este ambalat acest corector Guerlain este perfect, pentru că te ajută să utilizezi acest minunat concealer până la ultima picătură. Storci până la final. Tubuleț clasic și eficient, așadar.

review_Guerlain Multi-Perfecting Concealer Hydrating Blurring Effect

Concluzii după utilizarea Guerlain Multi-Perfecting Concealer Hydrating Blurring Effect

Delicat ca textură și hidratare pe piele, dar robust și rezistent pe piele, acoperind cum trebuie imperfecțiunile, Guerlain Multi-Perfecting Concealer Hydrating Blurring Effect e unul dintre prietenii de nădejde într-ale machiajului când se întâmplă să pierzi nopțile, să apară un coș sau să îți bați capul cu o pată încăpățânată de pe piele.

E un concealer scump, într-adevăr, dar e un produs high-end, costisitor (verifică aici prețul actual). Însă își merită absolut toți banii: e excelent în acoperire, pentru aspectul pe care îl conferă pielii, pentru rezistență. Te ține câteva luni bune, dacă nu îl folosești cu burețel, care „suge” destul de mult din tub.

Folosește-l cu încredere, cu prima ocazie. Îl vei iubi. Pentru fiecare picătură. Face casă bună cu orice alt produs de machiaj.

Guerlain e un brand de produse de beauty premium pe care îl îndrăgesc; nu se dezice de la calitate prin nimic și mai mult ca sigur nu mă voi opri doar la acest concealer în ceea ce privește produsele lor.

review cu foto și păreri după utilizare_Corector Guerlain Multi-Perfecting Concealer Hydrating Blurring Effect

Tu ai folosit până acum vreun produs de machiaj Guerlain sau poate chiar acest concealer? Ce părere ai? Scrie-ne în comentarii, în josul paginii, opinia ta! Contează mult pentru noi și vom ține cont.