Produsele dermatocosmetice profesionale Mario Badescu, foarte eficiente, folosite și de starurile de la Hollywood, au ajuns acum disponibile și în România, la prețuri accesibile.

Recunosc că inițial am crezut că Mario Bădescu o fi vreun cosmetician român apărut peste noapte, cu aere de mare vedetă, la care merg toate starurile să își repare tenul, cam în sensul celebrilor hair-syliști… Într-o oarecare măsură, am intuit bine.

Mario Bădescu e, într-adevăr, un cosmetician celebru sau, mă rog, un inventator, chimist la bază, de produse de îngrijire a tenului ultraprofesioniale, cu rezultate excelente și de lungă durată, însă nu la noi, în România (cum ai crede după nume), ci… în afara țării, și tocmai prin Statele Unite ale Americii!

Și da, e foarte cunoscut acolo, printre vedete mai ales, și nu orice staruri, ci chiar cele de la Hollywood, de la modele și fotomodele cunoscute până la marii actori și actrițe sau cântăreți, mai ales!

Printre clienții produselor purtând semnătura Mario Bădescu, se numără Cher, Jennifer Aniston, Martha Stewart, Charlize Theron, Eva Longoria, Kate Moss, Oprah, Sharon Stone, Natalie Portman, Ben Stiller, Ashanti, P. Diddy și… lista continuă.

Cum am aflat de produsele marca Mario Bădescu?

Am dat de produsele lui din întâmplare pe un forum străin (american) de păreri și sfaturi despre îngrijirea părului, pielii și a unghiilor, dar și cu review-uri la diverse tipuri de produse cosmetice, de la branduri renumite.

Citeam să aflu ce produse de curățare a tenului mi se potrivesc. Acolo am avut surpriza să văd că produsele cosmetice marca Mario Badescu sunt foarte recomandate în afară și lumea chiar are încredere în ele, pentru că oferă rezultate de la primele folosiri.

Totul ține doar de a descoperi tipul tău de ten și produsele care răspund cel mai mult cerințelor acestuia.
Pentru că numele suna românesc get-beget, am căutat pe internet mai multe informații depre el și așa i-am aflat povestea.

Mai târziu, la câteva luni, constat cu bucurie, dar și cu surprindere că Mario Bădescu a fost adus în țara-i natală, prin produsele dermatocosmetice proprii, că pe emag.ro se găsesc, în secțiunea de cosmetice profesionale mai ales, o multitudine de astfel de produse, de la creme de ochi, de față, seruri cu multivitamine, măști, demachiante, tonice până la tratamente faciale antiacnee, foarte eficiente.

Cine a fost Mario Bădescu?

Mario Bădescu, chimist după diplomă, a îmbinat două mari pasiuni ale sale: chimia și cosmetica, devenind astfel un specialist al produselor de îngrijire a tenului.

Profesionalismul și devotamentul față de domeniu, munca și experimentele nenumărate i-au adus în scurt timp faima, fiind foarte recunoscut în domeniu, mai ales în SUA.

Este primul care a combinat cu succes cunoștințele chimice cu nevoile diferite ale tipurilor de ten și, mai ales, cu studiul continuu al problemelor de piele cu care ne confruntăm fiecare la un moment dat.

Ținta lui a fost obținerea, indiferent de afecțiunile tenului, a unui chip curat, luminos și mai ales sănătos.

Mario Bădescu

Primul salon de cosmetică al lui Mario Bădescu a fost deschis în anul 1967, la New York. Aici, în cadrul salonului, românul și-a dezvoltat propria linie de produse cosmetice și a realizat și primele experimente și combinații de ingrediente pentru a soluționa chiar și cele mai grave probleme de ten cu care s-a confruntat și care au constituit și cele mai mari provocări.

Și se pare că i-a reușit și propria rețetă de succes! Căci la scurt timp de la deschidere, clienții au început să apară valuri și, mai mult decât atât, mulți dintre ei erau… staruri și mari personalități cu probleme serioase sau mai puțin serioase de ten și piele…

Cine își permite produse cosmetice profesionale de la Mario Badescu?

Deși au fost cu precădere testate și folosite de un număr impresionant de celebrități de la Hollywood și nu numai, produsele Mario Badescu nu au prețuri exagerate (verifică aici oferta la produse cosmetice Mario Bădescu), de staruri, cum s-ar crede.

Ba mai mult, unii oameni au avut chiar „curajul” să aducă brandul Mario Badescu la el acasă, în România, să îl promoveze și la noi. Și cred că le va merge. Tocmai pentru că pornesc de la rețete originale și ingrediente inedite, descoperite și combinate de cosmeticianul nostru, unde nicăieri nu le vei găsi.

Și, atât timp cât oferă rezultate valabile și pe termen lung, ele merită o sumă puțin peste media oferită în general de români pentru astfel de produse.

Pentru că, până la urmă, tot atât te-ar costa și dacă arunci cu banii degeaba pe produse foarte promovate, de brand bun, ca altele de care tot ai auzit că sunt bune și foarte folosite… dar, culmea, pentru tine nu dau rezultate!

În al doilea rând, fiind produse urmând aceeași rețetă unică, de la origini, cu oarecari imbunătățiri, având ingrediente organice, naturale la bază, merită.

În general, astfel de produse costă destul de mult. Dar consider că cele de la Mario Bădescu sunt acceptabile, cu prețuri variind de la 35 lei la 280 lei, în funcție de gramaj, complexitatea produsului și a problemei pe care o prezintă tenul.

Asta pentru că, de la început, Bădescu a vrut să realizeze produse cu rezutate eficiente, să soluționeze probleme dintre cele mai complexe, ale oricui, să își permită oricine tratamentul. Nu s-a gândit atunci la ce succes aveau să aibă produsele printre vedete internaționale…

Și acest succes nu l-a dat peste cap, iar prețul moderat a fost menținut până astăzi de firma producătoare. Desigur, sunt convinsă că produsele folosite de vedete sunt mult mai scumpe, tratamentele fiind realizate în saloane de lux, pe comandă…

Ceea ce explic aici ține de restul populației, mai modeste, dar pe care Mario Bădescu nu a lăsat-o uitării nici după faimă… Faimă pe care nici nu o bănuia!

Așadar, ca să nu ajungi să dai bani o tonă pe tratamente dermatologice, află ce tip de produs cosmetic profesional de la Mario Badescu se potrivește tenului tău și… achiziționează-ți-l!

În mod clar, ieși mai ieftin decât să aștepți ca problema ta să se agraveze și soluționarea să te coste nu numai bani, dar și timp și nervi pierduți pe la medici de profil…

Deși Mario Bădescu a murit de mult, firma sa îi continuă tradiția și cercetările de laborator, urmându-i în continuare deviza de la deschiderea salonului de acum 40 de ani: „Să înveselim lumea cu produsele noastre de îngrijire a pielii și cu tratamente testate în timp, cu scopul de a oferi clienților o piele frumoasă și sănătoasă, la care fiecare ființă umană are dreptul!”

Ce produse Mario Badescu sunt disponibile pe piață?

În România, este deja prezentă o gamă destul de variată de produse cosmetice Mario Badescu, în funcție de tipul de piele, de ten și de nevoile și problemele acestuia.

Astfel, vei găsi creme de față de noapte, de zi și pentru îngrijirea ochilor. Pentru demachiere, sunt disponibile lapte și creme demachiante ușoare, antiiritante și foarte eficiente în cantități mici, pentru economie și eficiență!

Mario Badescu are pe piața românească chiar și scruburi și exfolianți din ingrediente botanice, naturale sau măști de față inovatoare.

Chiar și produse de îngrijire împotriva razelor solare și de protecție solară și loțiuni tonice, mai ales pentru zile toride de vară, pentru împrospătarea tenului.

De departe însă cel mai interesant mi se pare faptul că Mario Badescu dispune de o serie destul de largă și inedită de produse tip tratamente antiacnee, foarte eficiente, cu rezultate imediate și durabile. Vei observa schimbări din primele zile! Fără strategii de marketing!

Cea mai interesantă dintre soluțiile antiacneice și de prevenire a coșurilor și punctelor negre, foarte rapidă, mi se pare tratamentul facial Mario Badescu Drying Lotion, bifazic, de folosit pe timpul nopții și cu rezultate chiar în dimineața următoare!

Tratamentul Facial Mario Bădescu Drying Lotion

Descoperă-l aici

Mai mult, tot la noi pe piață, vei găsi și serumuri tratament pentru multiple probleme, la prețuri accesibile.

Unde găsesc cosmeticele profesionale Mario Badescu la noi în țară?

Am răspuns deja mai sus la această întrebare. În principal, la oferte serioase și prețuri cât mai O.K., le poți achiziționa on-line din eMAG.

Este și primul loc unde am descoperit la noi în țară aceste cosmetice de top. Și de acolo mi le comand și eu.  

De aceea, vă recomand cu drag! Pentru un ten sănătos, de… star!

Tu ai folosit produse Mario Badescu până acum? Pe care? Scrie-ne în secțiunea de comentarii din josul paginii care e părerea ta despre ele. 😉 

Sursă foto principală: Unsplash/Charisse Kenion