VIP-urile momenului in materie de beauty, very important products de sezon, produse cosmetice si de machiaj potrivite pentru sezonul rece si care nu trebuie sa-ti lipseasca perioada de iarna. Recomandari de produse cosmetice si de machiaj pentru iarna; gel de dus cu ulei Nivea Bathcare, trusa de farduri de ochi multe culori Cupio, ruj hidratant Astor tip creion.

VIP-uri trebuie să existe și printre produsele tale de beauty, de machiaj și cosmetice, nu doar printre persoane: adică Very Important Products. 🙂 Și dacă sunt atât de importante, asigură-te că nu-ți lipsesc dintre lucrurile de bază în acest sezon! O să vezi și de ce. 😉 Mai ales după ce le vei folosi…

Gel de duș Nivea Bath Care Dusch Oil

Gama Nivea Bath Care cuprinde și geluri de duș pe bază de uleiuri esențiale, în combinație cu extracte din flori sau fructe cu diverse proprietăți, care să-ți inducă o stare de spirit bună, dar să îți îngrijească și să-ți hidrateze foarte bine pielea. E, mai degrabă, o combinație de ulei de duș cu gel de duș, datorită compoziției care se bazează pe un echilibru perfect între cele două. Eu am piele foarte uscată, mai ales pe picioare și mai ales în acest sezon, iarna, așa că acest produs e o soluție foarte potrivită pentru mine încă din momentul dușului. Bineînțeles, aplic apoi loțiune de corp hidratantă, însă rezultatele oferite de aceasta sunt cu mult îmbunătățite datorită folosirii la duș a gelului de duș pe bază de ulei din gama Nivea Bath Care. Asta în mare parte pentru că la duș, porii pielii se deschid și prin căldură, uleiul din acest produs pătrunde mai bine în piele și o hidratează în profunzime.

Așa că lasă-ți pielea pe seama gelului de duș  cu ulei din gama Nivea Bath Care, pentru că e foarte hrănitor – exact ce-i trebuie pielii în perioada de iarnă. Nu conține coloranți, deci îl poți folosi chiar dacă ai piele hipersensibilă. Îl găsești în mai multe variante de arome și extracte din plante și fructe: crin și perluțe de ulei; lămâie și perluțe de ulei; floare hawaiană de frangipani și perluțe de ulei; pepene galben și perluțe de uleiPerluțele de ulei, până se dizolvă, sunt ușor exfoliante, îndepărtând mai întâi celulele moarte ale pielii și apoi eliberându-se și hidratând în profunzime stratul de piele nouă.

Aceste geluri de duș pe bază de ulei nu sunt deloc scumpe, au un preț destul de convenabil (puțin peste 10 lei), fiind apropiat de prețul unui rezervor de săpun lichid din aceeași gamă Nivea. Și apropo, gama Nivea Bath Care pe bază de perluțe cu uleiuri hidratante, în arome îmbietoare de flori și fructe, este disponibilă și ca săpunuri solide sau lichide – aici le găsiți.

gel de duș Nivea Bath Care aromă de lămâie cu perluțe de ulei hidratant

Ruj Hidratant tip Creion Astor Soft Sensation Lipcolor Butter

Rujul cu aspect catifelat revine în forță. Dacă ești o fashion victim, atunci lasă tendințele să-și pună amprenta pe machiajul tău alegând rujul hidratant, cu textură de unt, Astor Soft Sensation, din gama Lipcolor Butter, cu o textură foarte fină, dar cu pigmenți intenși de culoare. Rujul hidratează în profunzime, calmează și catifelează buzele crăpate. Arată ca un creion (dar nu e un creion clasic, pe care trebuie să îl ascuți periodic, ci are doar formatul de așa natură, el fiind ca un ruj obișnuit tip baton, într-o carcasă comună de plastic), deci este foarte practic și ușor de aplicat, fiind foarte precis. Pentru că are o textură cremoasă, Lipcolor Butter nu încarcă buzele și nu le lasă lipicioase. Este suficient de rezistent, până la 4-5 ore.

Îl găsești aici, în foarte multe nuanțe: roz Unguilty Pleasure; Magic Magenta; nude Loved Up; Delicate Lilac; roz natural Hug Me; roșu coral Va Va Voum; corai fad Pretty Poppy; corai Feeling Feline etc.

Ruj hidratant tip creion Astor Soft Sensation gama Lipcolor Butter

Trusă de farduri de ochi profesională Cupio

Trusele de farduri de ochi de la Cupio te tentează cu o varietate foarte mare de culori – 120 de culori de ochi, mai exact, fiind potrivite mai ales acestui sezon, pentru a-ți realiza machiajul dorit de sărbători. Nu se poate să nu găsești culorile preferate printre nuanțele acestei truse de machiaj. Și dacă nu sunt, prin absurd, reușești să combini culori diferite spre a obține pe cea dorită. Asta și pentru că vine în mai multe tonuri la o singură culoare, ceea ce e grozav. Are, practic, toate culorile curcubeului, plus non-culorile, atât nuanțe mate, cât și cu sclipici sau sidefate ușor. E o trusă profesională de farduri de ochi, completă. Profesională, pentru că cei de la Cupio vând produse profesionale de make up, manichiură, pedichiură și salon, cosmetice de calitate și aparate utile în acest domeniu. Iar produsele de make up sunt suficient de rezistente. Ca să vezi că sunt serioși, află că la mai toate cursurile de make up se folosesc produse de la Cupio, pentru că oferă cel mai bun raport calitate-preț și au o gamă foarte variată de produse utile pentru realizarea de machiaj și nu numai.

Trusa cu 120 culori de ochi de la Cupio cuprinde astfel o paletă variată de nuanțe, de la cele pastelate (alb în mai multe tonuri – gălbui, sidefat, ecru etc., roz, lila, mov, albastru, turquoise) si până la cele reci (gri,negru, verde).

Fardurile conferă luminozitate ochilor datorită pigmenților luminoși din fiecare culoare. Sunt foarte comfortabile, destul de rezistente și nu se strâng pe ochi. Au o textură fină, destul de alunecoasă, fiindcă au și un conținut destul de echilibrat de uleiuri care le face ușor de aplicat, să se fixeze ușor pe piele și să nu irite.

Cu o astfel de trusă de farduri de ochi, în toate culorile practic, nu vei mai avea nevoie de alte truse și culori de machiaj al ochilor. Asta în mare parte și pentru că, datorită gamei variate de nuanțe, din fiecare culoare, te poți juca și combina culori astfel încât să obții nuanțe și culori multiple. N-ai cum să dai greș cu ea. Unde mai pui că, penru ce oferă, prețul este unul extrem de convenabil (verifică aici disponibilitatea în stoc și oferta de preț).

trusa_profesionala farduri_de ochi 120 culori cupio