Cum e să comanzi cosmetice, vitamine și suplimente alimentare din farmacie online.

V-am mai spus, cu fiecare ocazie, că sunt adepta cumpărăturilor online, că aș da orice ca să evit umblatul prin magazine fizice și malluri, mai ales când sunt perioade aglomerate. De aceea, inclusiv cosmeticele, dermatocosmeticele, șampoanele și loțiunile astea mai farmaceutice mi le procur online – v-am mai povestit cum am dat prima oară o comandă dintr-o farmacie online. Și, da, știți deja, inclusiv lentilele de contact mi le iau online. Am încredere, am două magazine sigure de unde le cumpăr, n-am avut probleme până acum de nicio natură, totul e safe, so… de ce să pierdem vremea și, uneori, chiar sume bune de bani?
Apoi, nu e ca și cum mi-aș lua antibiotice și eu știu ce medicamente, ci pur și simplu e vorba de cosmetice ca de la supermarket ori suplimente alimentare, pe care plătesc o grămadă de bani într-o farmacie fizică.

Ce produse mi-am luat din farmacie online?

De această dată, mi-am luat ce mai aveam eu nevoie destul de urgent din aceeași farmacie online ca și data trecută: șampoane de la Farmec – Gerovital, creme de față Gerovital, Ivatherm, gel de curățare facială Gerovital, o loțiune pentru puncte negre de la Favisan, o cremă naturistă de gălbenele și, mai ales, vedeta achiziției: uleiul de duș Bioderma (despre gelul de duș Bioderma Atoderm am făcut deja un review pe acest site). Vă voi povesti și despre acestea, nicio grijă, doar să îmi fac destul timp. Dar e în plan. 🙂

Celelalte produse constau în suplimente alimentare și vitamine, niște bomboane de supt Salviasept – apropo, sunt excelente, le recomand!; un ceai Hepatocol de la Fares și altele în temă, pentru că am trecut printr-o perioadă îndelung stresantă și, având ficat sensibil, am avut nevoie de protecție în această direcție. La fel, celelalte suplimente alimentare sunt pentru perioade solicitante și de stres.

comanda-cosmetice-si-suplimente-alimentare-din-farmacie-online

[button url=http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=71761a4a0&redirect_to=http%3A//cumparamedicamente.ro/ icon=star-full]Mai multe cosmetice și suplimente alimentare găsești AICI.[/button]

Cum s-a desfășurat comanda din farmacia online?

Lucrurile au decurs la fel de bine ca și data trecută. Sunt din Târgu Mureș sau Brașov ori Cluj, nu mai știu exact, dar îmi place accentul când te sună să confirmi comanda. 🙂 Pe mine m-a sunat o tipă să îmi spună că nu au nu știu ce vitamine în stoc și dacă vreau să îmi expedieze fără aceste produse. Am zis că e OK, nu era ceva de care să am imediat nevoie. Și a ajuns rapid la mine pachetul, în București, prin curier, cu ramburs, cum am ales. Destul de rapid, având în vedere că, dacă îmi aduc bine aminte, a fost și un weekend la mijloc.

Site-ul e destul de bine pus la punct și împărțit pe categorii. Având deja experiența de data trecută, nu mi-a fost greu să caut și să găsesc exact ceea ce aveam nevoie. Recomand foarte mult produsele cosmetice și dermatocosmetice de la ei, căci au prețuri foarte bune, comparativ cu alte magazine online ori magazine fizice, ca să nu mai spun de farmacii. Dar și suplimentele alimentare sunt destul de convenabile ca preț și într-o gamă foarte variată. Vei găsi vitamine Centrum, Vitamax, Eurovita ș.a.

Recomand cu toată inima această farmacie online. Am econonomisit suficienți bani datorită ei și, timp de o jumătate de an, am avut suficient ulei de duș, șampoane, vitamine – încă mai am din toate stoc suficient. :))