Haine elegante de ocazie pentru barbati pentru costum de mire la pret mic – costum de mire cu piese achizitionate separat pentru o nuntă cu buget redus.

S-a dat de mult startul la sezonul nunților, fie ele cununii civile sau religioase, adică nuntă în toată regula. Iar dacă tu și mireasa ta vreți ceva simplu, dar rafinat și de bun gust, care să nu vă coste o avere, așadar, dacă plănuiți o nuntă cu buget redus, zic să vă bazați pe colecția de piese vestimentare pentru nuntă din Wedding Style Guide de la Fashion Days – categoria His Big Day.

Avantajele achiziționării de haine separat pentru costumul de mire

Vei găsi acolo tot ce ai nevoie ca mire: sacouri de firmă pentru bărbați, cămăși și pantaloni de la branduri renumite internațional, pantofi bărbătești de firmă, moderni, toate la reducere și potrivite pentru un mire care dorește eleganță, rafinament, calitate, dar la un preț rezonabil, inclusiv pentru nunta sa.

Astfel, cu piesele dedicate din colecția de haine și încălțăminte pentru mire îți poți personaliza costumul și îl poți crea după bunul plac, din piesele dorite. Nu trebuie să fie neapărat un costum uni, creat din cap până în picioare drept costum de mire. Astfel, iei sacoul de mire într-o culoare, pantalonii într-o nuanță similară sau diferită, iar cămașa de mire – aici chiar poți varia, dar, în general, nuanțele deschise se preferă, care să meragă cu orice altă culoare ar avea sacoul și pantalonii. La fel, pentru pantofii de mire, tu ai libertate la alegere, pe stilul, dar și combinația potrivită.

Un alt avantaj de care beneficiezi dacă îți cumperi separat piesele de haine pentru costumul de mire este că te asiguri astfel că toate arată bine, dar și realizezi combinația de nuanțe, culori și piese pe stilul dorit de tine. Adică, dacă îți găsești un costum de mire la care sacoul pică perfect pe corpul tău, dar nu și pantaloni, sau, invers, nu merită să îți iei un costum de mire făcut stas, doar pentru că e denumit și creat drept costum de mire. 🙂 Mai bine ți-l compui singur din piese pe placul tău, luate separat, de care te siguri că ți se potrivesc și te avantajează în combinația aleasă. În plus, astfel, cu piese vestimentare pentru mire, din colecția Wedding Style Guide Fashion Days, s-ar putea să ieși și mult mai ieftin, pentru că multe sunt haine și pantofi de firmă, de la branduri renumite internațional, la prețuri mici, fiind la reducere. Adică ai și prețuri bune, și calitate, dar și stil modern și presh, pe placul oricui, la reducere considerabilă.

Sacouri de firmă pentru mire la reducere

În colecția Prince Charming din secțiunea dedicată articolelor pentru nuntă și, în special, costumației pentru mire, vei găsi sacouri pentru bărbați, potrivite pentru nuntă, de la branduri de renume mondial ca Alcott, MANGO, Esprit, Jack & Jones, New Look, Selected Homme, Tom Tailor, United Colors of Benetton. Sacourile pentru mire variază în culori de la gri, bej, bleumarin, negru, alb ivoriu, bleu, dar și în stiluri, de la casual, elegant, casual-elegant, clasic. Prețurile pentru un sacou de bărbați de firmă, în secțiunea de haine pentru mire, încep de la 179 lei și ajung până la 799 lei – pentru un sacou de la Esprit de pildă, acum, că sunt la reducere (verifică aici oferta actuală la sacouri de firmă pentru bărbați).

sacou de mire

[button url=http://profitshare.ro/l/3579229 target=blank icon=star-full]Vezi mai multe modele de sacou de firma potrivit pentru mire. [/button]

Ce e fain la aceste sacouri este că nu sunt prin definiție sacouri de mire, adică nu au finish-ul acela ultra elegant, strict pentru evenimente speciale și să fie destinate doar unui singur eveniment, că e cununie civilă sau nuntă în toată regula. Orice sacou de firmă ți-ai alege din această gamă poate fi purtat în orice împrejurare, la o altă nuntă, în ținuta de invitat la o nuntă, în outfitul de botez, sau la birou ori într-o zi în care vrei să fii mai elegant. Pentru că aceste sacouri pentru bărbați sunt moderne și pot fi purtate în foarte multe combinații și stiluri, inclusiv cu blugi.

Pantaloni de costum pentru mire

Cum spuneam și mai sus: nu întotdeauna costumul uni de mire ne vine bine. Pantalonii pot să ne placă sau nu, în timp ce sacoul pare să fie ceea ce ne trebuie. Așa rămâne drept cea mai bună soluție achiziționarea separată a unor pantaloni de costum pentru bărbați. Dacă mai sunt și de la branduri internaționale, din material rezistent și de calitate, care să se așeze bine pe corp, să fie ușor de îngrijit și de curățat, ai găsit ceea ce trebuie. Iar în colecția de haine pentru mire pe care o mai menționam mai sus găsești pantaloni bărbătești de costum, de firmă, la reducere, la prrețuri la care nu ai fi visat.

Dacă ți-ai achiziționa un costum întreg de mire, cu care cu greu să fii mulțumit și să nu fie nici croit pe personalitatea ta, ai da mult mai mult pe o pereche de pantaloni de mire, uni, elegantă și plină de farmec. Dar așa, achiziționând pantalonii separat, ai șanse mai mari să găsești ceva potrivit pe gusturile și tipul tău de corp, chiar de la branduri renumite și la prețuri mult mai mici chiar. Deci, dacă prinzi o ofertă bună la pantaloni de costum de firmă, nu o refuza. Din contră, urmărește ce te interesează, s-ar putea ca o astfel de pereche de pantaloni pentru bărbați să fie una dintre cele mai bune investiiții. Prețul unei perechi de pantaloni pentru bărbați variază între chiar 99 lei și 429 lei, fiind disponibile de la mai multe firme precum Esprit, Ted Baker, Selected Home, Jack&Jones, MANGO, United Colors of Benetton.

pantaloni barbatesti de costum

[button url=http://profitshare.ro/l/3583026 target=blank icon=user]Mai multe modele de pantaloni de costum[/button]

Cămăși de costum pentru bărbați

Ce-ar fi un costum elegant de mire fără o cămașă pe măsură, care să se încadreze în costum foarte bine? Să fie din material lejer, dar elegant, într-un croi rafinat, dar care să păstreze și liniile stilului tău. Nimic, evident. Pentru nuntă, cu atât mai mult ai nevoie de o cămașă elegantă, eventual de firmă, care să se potrivească bine cu sacoul și pantalonii aleși. Cămăși vei găsi multe, însă mizează pe o culoare deschisă, într-o nuanță care să se potrivească atât cu tonurile de culoare alese pentru restul costumului, dar și cu rochia miresei, mai ales. Pentru a fi un cuplu potrivit până în cel mai mic detaliu. 😉 Ai de unde alege – cămăși pentru costum de mire inclusiv poți alege din cămășile bărbătești de firmă din aceeași colecție.

Te sfătuiesc ca mai ales cămașa să o alegeți împreună pentru costumul de mire, iar dacă sacoul și pantalonii îi ai de firmă, în țesături apropiate, ai putea să optezi și pentru o cămașă de firmă și din material calitativ. De fapt, mai ales cămașa să fie de foarte bună calitate și în croi potrivit, pentru că ea este, de fapt, primul strat care vine peste tine, din toată costumația de mire. Să fie, așadar, și foarte importantă. 😉