Crema antiacnee cu argila si propolis de la VivaNatura – review și păreri cu foto.

Nu am un ten acneic, dar ocazional mă mai confrunt cu câte un nenorocit de coș care lasă urme destul de vizibile și pare să se vindece din ce în ce mai greu. Așa că, pentru o astfel de ocazie, am zis să încep să folosesc și eu o cremă antiacneică și, pentru că nu era scumpă și se lăuda că e numai din ingrediente naturale, am zis să îi acord credit unui produs românesc: crema antiacneică cu argilă și propolis de la Vivanatura. Știam din capul locului că argila și propolisul sunt două foarte bune ingrediente utile în lupta împotriva coșurilor. Crema e, de fapt, un tub mic cu o pastă tip tratament, închisă la culoare, care e accesibilă la preț cam oricui – sub 10 lei oricum sau pe acolo (vezi aici prețul actual).

Despre ea nu pot să vă spun mare lucru, doar că face cât poate – de 10 lei, cam pe unde se învârte prețul. Personal, mi-a stopat evoluția coșurilor, dar… cam atât. Nu le-a prea anihilat, cum mă așteptam. Nu le usucă, doar oprește evoluția lor. Și, bineînțeles, trebuie să mai folosești și alte produse tratament împotriva acneei. Oricum, eu nu am mai avut răbdare să o folosesc decât de câteva ori, pe timpul nopții, după care am renunțat la ea. Nu că ar fi fost complet inutilă, dar am preferat să încerc și alte produse, cu efect mai rapid. Și mă așteptam ca, pe lângă a stopa evoluția coșurilor și a le usca, să facă cumva să nu rămână pete de roșeață de la aceste coșuri.

crema antiacnee vivanatura cu argila si propolis ingrediente naturale

[button url=//profitshare.ro/l/2460656 icon=arrow-left]AICI găsești crema antiacnee de la VivaNatura cu propolis și argilă – la reducere![/button]

Pe lângă propolis (cu rol antibiotic) și argilă, mai conține și alte extracte din plante, cunoscute pentru efectul benefic asupra pielii și lupta antiacnee: lavandă, gălbenele, aloe vera, uleiul de tea tree, ulei de palmier, cimbru, cu rol antibacterian, antimicotic, antifungic, dezinfectant. Conține doar aceste ingrediente, deci este 100% natural, motiv pentru care, dacă nu ai mari probleme și nu vrei să-ți agresezi pielea cu tot felul de chimicale când îți apare ocazional câte un coș, această cremă e soluția cea mai potrivită. Pe cutie, producătorul spune că: „Crema antiacneică VivaNatura curăță pielea, previne și tratează erupțiile cutanate, elimină cu rapiditate coșurile, petele, roșeața, puroiul, punctele negre și punctele albe. Se vor observa efectele chiar după prima utilizare.” Nu știu dacă în timp face ce promite, dar eu nu am prea avut răbdare cu ea și am dat-o cadou. Se prezintă oricum în tubuleț mic, de 20 ml, putând fi luată oriunde cu tine, în geantă. E ambalată într-o cutiuță de carton elegantă și simplă, conținând suficiente informații utile.

După cum puteți vedea și în imagini, amestecul de extracte din diverse plante cu propolis și argila conferă acestei creme-tratament o culoare gri-maronie, destul de dubioasă 😀 și de aceea, se aplică seara, în timpul somnului – se lasă să acționeze între 1-7 ore și dimineața vei observa că se usucă și se dezlipește ca o pieliță, destul de ușor. Consistența sa este destul de tare, densă, vâscoasă, ca la o mască, și, de aceea, mi se pare cam impropriu numită „cremă”. La început, în scurt timp de la aplicare, vei simți o ușoară usturime, dar nu intensă, semn că ingredientele sale încep să acționeze asupra pielii. Se aplică doar pe zona afectată, dar, cum se laudă că e benefică și punctelor negre, și cum eu am puncte negre cam pe toată fața, ar trebui să mă dau cu ea în destule zone. Eu am aplicat-o însă numai pe coșuri.

Dacă nu ai probleme grave cu acneea, decât zone cu câteva puncte negre și comedoane ocazionale, pentru prețul destul de convenabil, crema antiacneică cu propolis și argilă de la VivaNatura merită o încercare. Poate vouă vă va fi mai utilă. Ah, și răbdare, dacă vrei rezultate imediate – nu le vei primi din prima! 🙂