Acum un an, am primit un pachet de cremă de față și ser pentru ten Skincode și așa am avut ocazia să folosesc și eu astfel de cosmetice.

Din ce am observat, produsele Skincode ar fi dermatocosmetice, întrucât se găsesc – cel puțin până în prezent – doar în farmacii și, cel mult, drogherii mai mari. Și vizează îngrijirea tenului mai degrabă dintr-o abordare științifică, medicală/dermatologică.

Brandul e considerat premium în domeniul cosmeticelor, iar prețurile sunt undeva la nivel de cosmetice middle spre high-end. Deci da, am putea considera acest brand ca… aproape premium. 🙂

Primele impresii despre crema de față și serul pentru ten antiîmbătrânire Skincode Exclusive

Nu e un review propriu-zis ce fac eu aici, pentru că pot spune că m-am jucat puțin cu produsele cosmetice Skincode primite în acest pachet.

Dar nu le-am folosit constant, în mod uzual, ca să le testez proprietățile, să știu și să pot afirma dacă ele chiar funcționează în direcția pentru care sunt concepute.

Cremă antiîmbătrânire și ser antirid pentru față Skincode Exclusive_cum mi s-au părut

Asta pentru că sunt niște produse cosmetice antiîmbătrânire, iar în acest sens, eu nu am simțit nevoia să folosesc încă astfel de produse. Așa că m-am jucat puțin cu ele, să văd ce fac și cum se prezintă, cum sunt ca textură, de curiozitate.

Apoi, le-am dat mai departe cadou la o mătușă că știu sigur că ea folosește astfel de creme și se bucură de ele.

Crema de față antiîmbătrânire Anti-aging Cellular Cream

Crema pentru față antiîmbătrânire are o formulă patentată pe bază de Complex Dermaxyl, ceea ce o transformă într-o cremă hrănitoare, cu formulă îmbogățită astfel. Aceasta ajută la stimularea sintetizării colagenului în straturile profunde ale pielii, conferind o hidratare intensă.

Cremă antiîmbătrânire antirid pentru față Skincode Exclusive Cellular textură

Pot să confirm efectele descrise mai sus: crema aceasta Skincode Exclusive e foarte hidratantă și plăcută, îmbracă pielea într-un strat hrănitor, fin și catifelat. Totuși, e foarte lejeră ca textură, nu „ține” tenul, nu-l încarcă și nu-l îngrașă.

Cremă antiîmbătrânire și ser antirid pentru față Skincode Exclusive_păreri

Se recomandă utilizarea ei în fiecare dimineață și seară, se masează pe față și gât, după o curățare temeinică a pielii, în prealabil. Se masează pielea cu mișcări circulare, până la absorția completă în piele.

Ser pentru ten antirid Skincode Exclusive Prohibiting Cellular Serum

Dacă de crema de față de mai sus Skincode Exclusive am zis că are o formulă fină și foarte plăcută, să vedeți acest ser de ten antirid Skincode Exclusive Prohibiting Cellular Serum!

Este divin, foarte catifelat și fin, delicat! Foarte rar găsești ceva atât de soft, chiar și printre seruri, iar acesta e grozav!

Textura acestui ser e ca de gel catifelat, perlat ușor, lăsând o senzație foarte plăcută și reconfortantă pentru ten. E exact senzația aceea atât de confortabilă pentru piele că ai impresia că tenul va cere, va spune „mai vreau!”.

ser antirid pentru față Skincode Exclusive Cellular_review

Acesta conține în formulă un alt complex specific Skincode: ACR – G2 (complex activ pentru regenerarea celulară – generația 2), dar și o combinație puternică de ingrediente active precum acidul hialuronic, menit să mențină elasticitatea și suplețea pielii și un complex lipozomal ce conferă un aspect neted acesteia.

Și acesta se aplică dimineața și seara, în câte două picături pe față și gât, curățate și demachiate înainte. Acordăm o mai mare atenție ridurilor și liniilor fine prin aplicarea acestui ser.

ser antirid pentru față Skincode Exclusive_textură

Pe pachet scrie că întâi se aplică serul și apoi crema Skincode. Eu le-am folosit alternativ, mi s-a părut cam prea mult să le aplic pe ambele. Și, de regulă, eu văd utilizarea cremei întâi și apoi a serului.

Nu sunt destinate utilizării și aplicării pentru zona ochilor, așa că evită să te dai cu ele pe la ochi. Sunt doar pentru ten.

Am văzut că, în lista de ingrediente, conțin parfum, dar, sinceră să fiu, e destul de subtil, pentru că e destul de puțin sesizabil și nu deranjează.

Cremă antiîmbătrânire și ser antirid pentru față Skincode Exclusive_listă de ingrediente

Însă da, știu, fiind ceva premium, apropiat de dermatocosmetice sau chiar de acolo, pentru că se vând în farmacii, m-aș aștepta ca în compoziția lor să nu mai pună parfum, totuși.

Puține despre brandul elvețian Skincode

Skincode s-a înființat în 1998 de către o echipă de profesioniști dermatologi elvețieni, cu o experiență solidă în industria de îngrijire a pielii.

De la început, cum era de așteptat, echipa Skincode a colaborat cu dermatologi elvețieni recunoscuți la nivel global, experți în ingrediente si laboratoare, pentru implementarea celor mai recente cercetări știintifice și dermatologice.

Ca rezultat, au fost dezvoltate două colecții inovatoare de produse – Skincode Essentials și Skincode Exclusive.

În prezent, Skincode s-a adaptat și vremurilor actuale și nevoilor și provocărilor din prezent: au început să fabrice, de curând, și produse antimicrobiene și dezinfectante precum gelul dezinfectant pentru mâini.

Înțeleg că gama Exclusive a Skincode, pe care am avut șansa să o testez și eu, e mai recentă și mai premium. Arată și ambalajele / prezentarea pe măsură, în recipiente mai luxoase.

Concluzii după utilizarea pe termen foarte scurt a cremei de față și serului pentru ten Skincode Exclusive

Chiar dacă nu am utilizat pentru mult timp aceste cosmetice, pentru că sunt destinate tenului mai matur, au efect antiîmbătrânire, atât cât am apucat să le încerc, să văd cam cum se prezintă, pot spune că mi s-au părut totuși niște produse foarte hidratante, hrănitoare, cu texturi și formule foarte blânde și plăcute pe piele.

Sunt ca niște balsamuri, formulele fiind foarte bine absorbite și tolerate de piele. Serul antirid pentru ten Skincode Exclusive Prohibiting Cellular mi se pare genial, se apropie de cele de lux ca textură și se simte atât de bine pe piele!

Mătușa mea, căreia i le-am dat mai departe, s-a bucurat la maximum de ele și, find la 50+ ca vârstă, a zis că a văzut, într-adevăr, în timp, și efectele antiîmbătrânire: un ten mai suplu, bine hidratat, fin și neted. Yaaay!

Foarte tari! Formule suedeze, brand de top, prețul destul de echilibrat pentru ce oferă! Mult mai rezonabile la preț decât cremele și serumurile high-end sau middle.

Voi ce spuneți? Ați folosit până acum cosmetice de la Skincode? Dacă da, scrieți-ne în secțiunea de comentarii din josul paginii despre experiența voastră. Părerile voastre contează mult aici.