Am testat timp de un an crema purifiantă matifiantă bio cu apă termală Jonzac, care are o textură super lejeră și e ideală pentru tenul mixt. Iată aici review-ul meu cu toate părerile despre ea! Sper să te ajute și pe tine în alegerea potrivită pentru tenul tău.

În ceea ce privește cremele purifiante și de control/corectare a imperfecțiunilor pentru tenul cu tendință acneică, am deja de mulți ani o preferată: Effaclar Duo – La Roche Posay. Întotdeauna m-a ajutat și a îmbunătățit aspectul tenului meu ușor acneic, pe care l-a ajutat să se vindece treptat, în timp ce a funcționat ca o bază de machiaj grozavă.

Credeam că e cea mai bună, dar, de anul trecut, am mai descoperit o astfel de cremă purifiantă antimperfecțiuni, care a adus rezultate în plus și față de ce făcea Effaclar Duo: vorbesc de crema purifiantă matifiantă cu apă termală Jonzac.

Primele impresii despre crema purifiantă matifiantă cu apă termală Jonzac

Am subliniat că această cremă purifiantă este cu apă termală, pentru că se diferențiază astfel prin ceva esențial de Effaclar Duo, de departe cea mai bună pentru mine privind cremele/loțiunile de față de purifiere și antimperfecțiuni.

Și poate că tocmai acest ingredient face o diferență esențială: nu am simțit niciun fel de disconfort la nivelul pielii. Nu ține pielea, nu o irită, nu ustură nimic. E genial, în schimb, pentru că oferă o stare de bine și de confort absolut. Pielea se simte că e îngrijită și hidratată. Crema se simte ca un balsam pe piele.

crema purifiantă matifiantă bio cu apă termală Jonzac_gama Pure_review cu poze

Crema purifiantă matifiantă cu apă termală Jonzac are o textură destul de lejeră și fluidă, apropiată de cea a unor astfel de creme matifiante, de purificare. Se absoarbe ușor în piele și o lasă hidratată mult timp. E catifelată și arată din ce în ce mai bine, de la o zi la alta de utilizare.

Eu am folosit crema purifiantă matifiantă cu apă termală Jonzac inclusiv ca bază de machiaj, iar fondul de ten aderă foarte bine la el și rezistă excelent pe timpul zilei. O combinație foarte bună!

Câteva lucruri importante despre crema purifiantă matifiantă bio cu apă termală Jonzac – în beneficiul tău

Cred că Jonzac reprezintă singurul brand de produse dermatocosmetice bio pe care îl cunosc. Și este unul franțuzesc, de calitate, așadar, aparținând de Léa Nature, de laboratoarele de producție La Rochelle Franța. Ceea ce e deja wow: știm că francezii sunt extraordinari pe partea aceasta de cosmetice și parfumerie. 😉

Crema aceasta bio e un exemplu excelent de îmbinare a ingredientelor naturale cu știința cosmeticii și a farmaceuticii. În combinații cu cele mai înalte certificări.

Iar, înainte de toate, crema purifiantă matifiantă bio cu apă termală Jonzac ajută la îmbunătățirea aspectului natural al pielii, pentru o frumusețe ca de la mama natură. 🙂

Apa termală utilizată la crearea acestei creme purifiante matifiante bio cu apă termală Jonzac este mai pură decât… apa noastră potabilă cea de toate zilele. Motiv pentru care da, ajută foarte mult tenului tău, purificându-l și eliminând din imperfecțiunile sale.

cremă matifiantă cu apă termală bio Jonzac_review cu foto

Formula acestei creme, concepută în principal cu apă termală extrasă de la peste 1850 metri adâncime, are un grad crescut de mineralizare (i.e. cu peste 11 minerale și oligoelemente). Aceste fapte se traduc intr-o puritate absolută, căci apa termală utilizată este ferită în acest fel de efectele poluării. Apa este acreditată de Academia Franceză de Medicină pentru beneficiile sale.

Compoziția din această cremă purifiantă matifiantă bio cu apă termală Jonzac este puternic calmantă, lucru care ajută inclusiv pentru tenul sensibil sau cu anumite probleme. Este ideală pe tenul mixt și chiar acneic, având o consistență plăcută. Când o întinzi pe piele nici nu se simte, nu există niciun fel de senzație de „separare” de ten sau de strânfere.

cremă purifiantă Jonzac bio review_păreri după utilizare cu foto

Formula sa lejeră ajută foarte mult vara, când e cald: se absoarbe rapid și bine și nu încarcă nicicum tenul. E ideală și pe tenul bronzat, cu o sensibilitate crescută.

Crema purifiantă matifiantă bio cu apă termală Jonzac are un grad de toleranță ridicat pentru orice tip de piele, reduce sensibilitatea tenului, roșeața și crește rezistența la inflamații. Ingredientul său principal, apa termală bio, lasă pielea cu un aspect excelent, foarte sănătos.

Ce conține crema purifiantă matifiantă bio cu apă termală Jonzac?

Peste 78% din ingredientele folosite în această cremă purifiantă Jonzac provin din Franța și sunt certificate. Pe lângă renumita apă termală (în proporție de 20%), atât de binefăcătoare, iată ce mai conține această minunăție de cremă pentru ten:

acid hialorunic natural, apă florală de hamamelis (astringent), săruri de zinc (seboregulator), pulbere de siliciu (matifiază).

Acidul hialuronic are nenumărate beneficii pentru piele. Nu mai spun și de celelalte ingrediente. Am scris oricum între paranteze care sunt punctele lor forte.

crema purifiantă matifiantă bio cu apă termală Jonzac_gama Pure_review cu poze după utilizare

Iar dacă ești adepta unui stil de viață eco-friendly și vrei să ai grijă de planeta noastră, te va bucura să știi că această cremă provine de la un brand care iubește la fel de mult Mama Natură:

„Membru al «1% pentru Planeta», Léa Nature donează 1% din vânzări pentru inițiative legate de protejarea mediului. Produsele nu sunt testate pe animale, prevenind astfel cruzimea manifestată împotriva animalelor. Ambalajele produselor sunt din PET reciclat și bioplastic obținut din zahăr din trestie de zahăr.”

Wow! Mă simt parcă mai bine pentru asta, că o folosesc. 😉 Sunt bucuroasă să aflu de această implicare a brandului.

crema purifiantă matifiantă bio cu apă termală Jonzac_gama Pure_review cu foto

Șiiii… la baza produselor dermatocosmetice Eau Thermale Jonzac se află următoarele principii privind ingredientele:

  • 100% dintre produse sunt create pe bază de apă termală Jonzac;
  • produse cosmetice ecologice și biologice certificate prin ECOCERT Greenlife;
  • 100% ingrediente de origine vegetală, fără risc alergic, provenite din culturi agricole biologice;
  • 0% ingrediente nocive organismului sau mediului înconjurător;
  • 100% parfum de origine naturală;
  • 0% uleiuri esențiale;
  • 100% produse hipoalergenice, care nu produc acnee, comedoame sau iritații;
  • 100% dintre produse sunt testate dermatologic.

Crema purifiantă matifiantă bio cu apă termală face parte din gama Pure de la Jonzac, care asigură echilibrul pielii, fiind recomandată pentru ten mixt, gras, dar și pentru cel sensibil; reduce inclusiv imperfecțunile pielii.

crema purifiantă matifiantă bio cu apă termală Jonzac_gama Pure_review cu foto

Textura sa inovatoare izolează imperfecțiunile și reduce aparențele; lasă pe piele un microfilm care permite pielii să respire; e invizibilă chiar și după 2-3 aplicări pe zi.

Concluzii pentru crema purifiantă matifiantă bio cu apă termală Jonzac

Pentru adeptele produselor cosmetice și de beauty eco-friendly, cât mai naturale, această cremă de față purifiantă matifiantă cu apă termală de la Jonzac este o alegere extraordinară.

E un produs mai bun decât cele dermatocosmetice clasice chiar, îndrăznesc să afirm. Și e un produs dermatocosmetic bio. Așadar, mare valoare și câștig pentru pielea ta.

Da, apa termală poate face diferența enormă! Da, ingredientele naturale pot să depășească un produs dermatocosmetic. Iar crema purifiantă matifiantă bio cu apă termală Jonzac e un succes pe deplin.

Pe mine m-a ajutat și în lupta contra coșurilor ocazionale și a punctelor negre. E ca o variantă a La Roche Posay Effaclar Duo, dar bio.

Încearc-o! Merită. Eu o recomand mai ales acum, după vacanță, când pielea a stat la soare, e bronzată, chiar și (mai ales!) dacă e iritată. E perfectă și pentru tenul cu acnee. Este indicată atât adulților, cât și adolescenților, care se confruntă des cu problema acneei.

Tu ai încercat crema purifiantă matifiantă bio cu apă termală Jonzac? Dacă da, scrie-ne în comentarii, în josul paginii, cum ți s-a părut. Părerea ta contează foarte mult pentru noi și pentru cititorii noștri.