Când practici fitness sau mergi la sala de forță, ca bărbat sau femeie, e extrem de important ce haine pentru sportivi alegi, să fie special concepute și potrivite pentru acel tip de sport sau de exerciții fizice pe care le execuți. Iată cum să le alegi inteligent, ca să nu îți pui în pericol sănătatea și corpul!

Dacă ești mare pasionat(ă) de fitness și de sala de forță mai ales, culturism în special, s-ar putea să îți fie mai greu să găsești haine autentice de calitate online.

Dar iată că nu e imposibil: am găsit noi pentru tine ceva ce s-ar putea să te ajute mult! Mai exact, am descoperit hainele pentru fitness și culturism / sală de forță de la Gorilla Wear, care se laudă cu o calitate peste Adidas și Nike, fiind specifice pentru astfel de activități fizice intense.

Astfel, în final,  astfel de detalii esențiale fac ca raportul calitate-preț al acestor haine de nișă să fie unul chiar bun.

Un alt atu despre hainele de sportivi Gorilla Wear este acela că hainele sunt super cunoscute la concursurile de fitness și culturism din SUA și din întreaga lume.

Dar hai să vedem mai multe despre tipurile de haine de fitness și sală de forță Gorilla Wear!

Hainele pentru femei care merg la sală ???

Îmi dau seama acum că femeile care merg la sală pică adesea în capcana de a alege printre cele mai atrăgătoare haine de fitness și sală pentru femei, nu neapărat și de calitate, dar nu e cazul: acolo, cine vine pentru a-și lucra pe bune corpul sau pentru a face performanță în fitness nu acordă atâta atenție la cum e îmbrăcat el sau omul din preajmă.

Ba chiar contează cel mai mult aici confortul și calitatea oferite de îmbrăcăminte și încălțăminte în timpul executării exercițiilor.

haine de fitness pentru femei Gorilla Wear_bustiere_colanți_bluze_pantaloni_maiouri_tricouri_în care nu transpiri la sală

Oricum, sunt totuși câteva piese sport de sală pentru femei în care poți chiar face senzație și în astfel de cazuri, și aici mă refer la bustiere sau colanți drăguți, care prezintă mare interes de regulă. De altfel, sunt și printre cele calitative de la Gorilla Wear.

Tricourile, maiourile si accesoriile sunt iarăși piese care pot fi atractive și care ar putea să te reprezinte bine în ceea ce privește hainele de sală pentru femei. Oricum, în America, unde e un interes mai mare, se lucrează deja la colecția nouă Gorilla Wear care o să fie în trend.

Cum să îți alegi îmbrăcămintea pentru sală de forță ca bărbat? ??

Poate că te intrebai cu ce te poți îmbrăca la sala de forță ca să arăți cool și să te simți bine în acelasi timp, să ai confortul necesar ca să faci exercițiile dorite pentru ântreținerea mușchilor care te-au consacrat.

Ei bine, în cele ce urmează, am să îți prezint 5 piese vestimentare cu care sigur vei arăta bine în sala de forță. Ca bărbat, cu siguranță îți dorești să fii în trend în ceea ce privește îmbrăcămintea în sala de forță, având în vedere că tot mai multe femei ajung și pe acolo. 😉

După ce ți-ai făcut un abonament la sală și ai învățat câteva exerciții, cu siguranță te interesează și hainele pentru activitatea ta sportivă, iar prima întrebare care se ivește este… cu ce să încep: ce haine să aleg, care sunt cele mai potrivite?

Te ajut mai jos cu 5 propuneri de bază pentru sala de sport/forță în special!

maiouri de fitness și sală de forță pentru bărbați_din materiale în care nu transpiri

Maiouri de bărbați pentru sala de sport ?

Să începem din partea de sus a corpului, pe care bărbații o antrenează foarte des:

  • Dacă structura ta este una atletică și ai cât de cât umerii dezvoltați, o primă recomandare este un maiou sport bine ales pentru sală.
  • Cu siguranță ai tendința să te uiți la ceva ieftin, însă, de cele mai multe ori, ce este ieftin nu este și bun. Recomandarea mea, dacă îți dorești să ai un maiou în care să nu transpiri, evitând acea dungă mare de transpirație de pe spate rezultată în urma unui efort fizic crescut, este să alegi ceva premium.
  • Maiourile sport premium sunt concepute special pentru sportivi. Astfel absorb transpirația și îți oferă atât confortul necesar, cât și un look de invidiat.
  • Alege mărimea maioului pentru sală cu grijă: un maiou prea mic te va face să arăți ca o persoană care nu a intrat nicodată într-o sală și te va incomoda în executarea exercițiilor, iar unul mai mare te va face să pari mai slab decât ești, fără să te scoată în valoare în partea de sus, exact acolo unde un sportiv de forță excelează.

Tricouri pentru bărbați care merg la sala de forță ?️

Dacă totuși mai ai de lucrat partea superioară a corpului și încă nu ai ajuns la forma dorită, poți opta pentru un tricou.

Aceeași poveste privind calitatea se menține însă și în acest caz!

Îți dorești confort și aspect plăcut? Alege un tricou premium pentru sală și nu face rabat de la calitate! Branduri ca Gorilla Wear cunoscute internațional printre sportivii de forță oferă persoanelor interesate de fitness cele mai bune soluții:

  • Scapi de transpirație, miros neplăcut și ai un look cool cu tricourile pentru sportivi Gorilla Wear.
  • În plus, cei mai cunoscători din sălile de forță vor recunoaște orice ținută Gorilla Wear, care este prezentă adesea chiar si la Mr. Olympia. Îți vei crea astfel apartenența la comunitatea ta de sportivi, ceea ce îți crește încrederea de sine, dar și din partea celorlalți.

Pantaloni scurți bărbații care merg la sala de forță ?️

Picioarele reprezintă una dintre cele mai grele grupe de lucrat când vorbim despre antrenamente. Indiferent dacă îți place sau nu să o lucrezi, ce trebuie să știi este că trebuie să te simți cel mai confortabil.

O pereche de pantaloni, fie ei scurți sau lungi, trebuie să îți ofere elasticitatea necesară pentru a face genuflexiuni, fandări sau îndreptări. Pantalonii pentru sportivi Gorilla Wear sunt perfecți pentru asta!

Conceputi din bumbac, acești pantaloni sport îți oferă elasticitate și rezistență în timp.

haine fitness și de sală pentru bărbați_articole sport_GorillaWear

Bluze și hanorace pentru sportivii de sală dar și pentru sporturi de exterior ?

Sezonul rece aduce cu el o serie de probleme în ceea ce privește echipamentul tău pentru sală. Maioul nu mai este chiar la el acasă când zăpada este prezentă afară sau când vremea de după iarnă e încă indecisă, așa că soluția cea mai optimă este o bluză sau un hanorac sport.

Și în cazul în care mergi la alergat, un hanorac este alegerea perfectă pentru asta.

Calitatea este cea mai importantă în ceea ce privește echipamentul pentru sală, dar și pentru sporturile de exterior, mai ales. Dacă îți cumperi un echipament, iar la prima spălare se decolorează, va trebui să îl înlocuiești: alți bani, timp și… frustrare. Știm cu toții că lucrurile de calitate trec mereu testul timpului, așa că alege hainele sport potrivite și de calitate superioară pentru antrenamente reușite.

Încălțăminte de fitness pentru bărbați ?

Alege o pereche de adidași confortabili, special concepuți pentru sportivi, pentru genul de sporturi care implică greutăți sau greutatea corpului.

Astfel, vei putea susține antrenamente grele fără să acuzi dureri în zona gleznelor. Poziția picioarelor la antrenamente este dată de forma pantofilor sport, iar de aceea, aceștia trebuie să fie special concepuți pentru tipul de sport pe care îl practici. Din acest motiv, si practicanții de box au adidași speciali. 😉

Uite că nu e chiar așa de greu să alegi hainele sport necesare pentru fitness sau sala de forță și nu numai, ca bărbat sau femeie, astfel încât să fii atent(ă) la cele mai importante aspecte privind confortul și detalii care te sprijină să atingi performanța sportivă, fie ea și personală.

Urmărește doar haine de calitate și renumite internațional în rândul sportivilor mari (vezi ce poartă și ei!); până la urmă, e vorba mai ales de sănătatea ta în joc, fie că vorbim și de jocul într-o sală de… fitness. 😉