Cum să combini șosetele cu pantofii: care ciorapi sunt potriviți în funcție de tipul de încălțăminte – pantofi, sandale, botine, cu toc sau cu talpă joasă.

Şosetele în combinaţie cu sandale sau cu pantofi nu reprezintă neapărat o noutate, însă nu multe femei au curajul de a încerca aşa ceva. Şosetele sunt acele accesorii care pot schimba complet o ţinută.

Fie că porţi o pereche de sandale sau o pereche de pantofi stiletto, nu te teme să îi combini cu şosetele colorate, albe sau negre cu diverse imprimeuri. Trebuie să ai multă grijă ca pantofii să fie perfect curaţi şi să nu aibă urme de uzură, fiindcă şosetele vor deveni punctul de atracţie al ţinutei.

O pereche de şosete colorate va transforma tricoul şi jeanşii într-o alegere elaborată. Poţi să asortezi şosetele cu bluza, tricoul, cămaşa sau orice altceva porţi tu în acel moment. Completează-ţi garderoba, cumpără-ţi câteva perechi şi dă frâu liber imaginaţiei.

Șosetele potrivite în funcție de tipul de pantofi

Celebrează zilele cu soare cu ţinute viu colorate care să-ţi reflecte starea de spirit şi să te reprezinte. Culoarea soarelui poate fi o inspiraţie pentru alegerile vestimentare. Se poartă galbenul viu, luminos. Dacă nu ai haine în această culoare, alege o pereche de şosete care vor aduce căldură ţinutei tale şi foloseşte-le ca pe nişte accente de culoare.

Pentru zilele răcoroase poţi alege să porţi şosete tricotate şi pantofi Oxford. Poartă şosetele peste un dres mat pentru a crea un aspect stratificat.

șosete colorate pentru pantofi tip oxford sau cu șireturi

[button url=http://l.profitshare.ro/l/4751376 target=blank icon=heart-2]Mai multe modele[/button]

Dacă nu eşti foarte sigură ce tip de ciorapi sau șosete se potrivesc la pantofii cu toc, atunci optează pentru şosete subţiri, de tip dres. Cele cu imprimeuri sau glitter sunt perfecte pentru petreceri şi se potrivesc foarte bine cu pantofii sau sandalele cu toc.

Asocierea dintre şosete şi tocuri ar trebui să arate neobişnuit, dar nu precum ceva la întâmplare. Asortează culoarea şosetelor cu unele dintre accesoriile tale.

Imprimeurile jucăuşe pot fi un statement care să te reprezinte şi să aducă o pată de culoare în ţinuta ta. Dacă hainele tale au imprimeuri foarte colorate, optează pentru accesorii şi şosete simple care să echilibreze ţinuta.

Metode sigure de a purta şosetele cu pantofi

Poţi să asortezi culoarea şosetelor cu cea a pantofilor. Sau poţi încerca o metodă mai discretă, purtând botine până la glezne, lăsând să se vadă doar o parte mică din şosete. Poţi transforma această combinaţie dintre botine şi şosete intr-un look de impact. Poţi alege o pereche de botine transparente, astfel şosetele vor fi vizibile prin ele, şi o pereche de şosete trei sferturi pe care să le porţi căzute în partea de jos a gambei.

Sau poţi să duci look-ul acesta la un alt nivel şi să încerci un contrast puternic între rochie şi şosete. Alege şosete dintr-un material opac, într-o culoare intensă.

șosete modele de purtat cu sandale și pantofi

[button url=http://l.profitshare.ro/l/4751411 target=blank icon=heart-2]Vezi și alte modele[/button]

Încalţă-te cu o pereche de sandale clasice de culoare neagră cu toc înalt. Poartă o pereche de şosete de lungime medie. Poţi obţine un look interesant dacă alegi o fustă cu imprimeu geometric.

Pantofii slingback (cei cu călcâiul decupat şi marcat în schimb cu o baretă) tind să provoace bătături. Nu şi dacă îi vei purta cu şosete. Rezolvi o problemă şi eşti şi în pas cu moda. 😉

Orice variantă crezi că ţi se potiveşte, simte-te liberă să ieşi din casă aşa cum îţi place! Vei fi și în tendințe.