De ce să porți haine cu broderie florală și cum să introduci în ținute diverse haine, încălțăminte și accesorii cu broderie florală.

Broderiile florale ca aplicații pe haine sunt un trend în 2017 imposibil de ignorat. Sunt drăguțe și înfrumusețează orice piesă de îmbrăcăminte, oricât ar fi de banală. O scoate practic din anonimat și o readuce la viață, în actualitate. Așa am ajuns să reinventăm jachete din denim cu broderii florale, jeanși, chiar și jachete din piele cu broderii florale. Nici accesoriile și încălțămintea nu au rămas în afara acestei tendințe cu broderii florale. E plin de genți cu broderii florale, pantofi brodați cu flori, chiar și adidași, curele ș.a.

Gucci a început încă de anul trecut să atașeze broderii pe gențile din colecția de primăvară 2017, apoi s-a extins și la nivelul pieselor din denim, în special acordând atenție acelor jachete de blugi cu broderii florale. Apoi, au apărut cămăși cu broderii florale, inițial pe umeri, apoi jacheta bomber satinată cu broderie florală. Motivele brodate cu flori s-au extins rapid într-un trend internațional în primăvara 2017.

De ce să porți haine cu broderii florale?

Toate aceste haine înfrumusețate prin broderii florale aduc un aer proaspăt ținutei tale, atrag atenția, creează interes. Combinate cu alte haine în tendințe vara aceasta, articolele cu broderii florale vor ajuta să atragi toate privirile, indiferent de ocazie. Pentru că aceste broderii florale sunt viu colorate în general, pline de voie bună și farmec.

Fiind prezente în aproape orice piesă de îmbrăcăminte și încălțăminte de bază, aproape că nu are cum ca broderiile florale să nu fie adoptate și să nu confere un plus de farmec ținutei tale, revigorând-o. De fapt, orice broderie florală, indiferent pe ce tip de haine sau accesorii ori încălțăminte o găsești, e diferită de altele. Conferă personalitate ținutei și pieselor de îmbrăcăminte simple, elementare  în garderoba noastră. Ca să te distingi printr-o notă unică, personală, să fii originală, să ai un look plin de personalitate, adoptă și combină în ținutele tale câte o piesă sau un accesoriu ori un tip de încălțăminte cu broderie florală.

Tendința actuală a broderiilor florale permite o multitudine de combinații și ținute. Că mergi la birou, la un film, la o întâlnire cu prietenii, la școală, întotdeauna e o formă de a integra haine cu broderii florale în ținută. Vor conferi un plus de farmec.

haine cu broderii florale

[button url=http://profitshare.ro/l/3655414 target=blank icon=heart-2]Vezi și alege-ți preferatele din mai multe haine cu broderie florală![/button]

Cum să porți haine cu broderie florală?

Știm că îți plac toate piesele de îmbrăcăminte cu broderie florală, dar încearcă să nu le porți pe toate într-un singur outfit. Nu încărca o singură ținută cu prea multe broderii deodată!

Iată mai jos câteva sugestii de ținute cu haine cu broderii florale:

  • Cămașă din bumbac cu broderie florală, purtată lejer la o pereche de pantaloni skinny, jeanși simpli sau o fustă cloș obișnuită ori o fustă din denim.
  • În zilele mai răcoroase, poartă un pulover sau un cardigan, un tricou simplu cu blugi cu broderie florală.
  • Alege o rochie neagră cu broderie florală colorată pentru evenimente de seară care impun ținute elegante.
  • Pentru o combinație mai clasică, fă o pereche dintr-o cămașă albă simplă și niște blugi cu talie înaltă și broderii florale. E perfectă și la birou.
  • Poartă o jachetă de blugi cu broderii florale la o pereche de jeansi crop și cu niște pantofi loafers în picioare.
  • Adoptă o ținută monocromă în stil minimalist, combină piese în aceeași nuanță și adaugă un plus de farmec cu elemente florale brodate la nivelul uneia dintre piese sau accesorii.

haine și accesorii cu broderii florale

[button url=http://profitshare.ro/l/3655414 target=blank icon=star-full]Alege-ți hainele și încălțămintea cu broderie florală potrivită de aici![/button]

Joacă-te cu texturile și combină-le cu broderii florale!

Dacă te joci cu texturile și imprimeurile valabile în acest sezon, te ajută să obții un look și mai personal și original, mult mai interesant. Combină piele, denim, lână, satin, catifea, bumbac, pentru un stil mult mai individual. Chiar dacă alegi texturi doar pentru a accentua anumite elemente sau pentru a pune focus pe întreaga combinație de printuri,  ținuta ta cu broderii florale va fi una trendy sezonul acesta.

De exemplu, mixează o jachetă din denim cu broderie florală și aspect uzat și o rochie albă simplă din bumbac. Vei obține un look fresh romantic și shabby. Sau o fustă în croială A-line din catifea cu broderie florală și o cămașă din mătase neagră, simplă, dar delicată și fină. Pentru o ținută casual, dar chic, combină o cămașă lejeră, mai lărguță, cu broderie florală, cu pantaloni din piele eco și o jachetă din piele întoarsă. Și pentru că jacheta bomber a fost vedeta multă vreme, alege una cu broderie florală, alături de niște blugi tăiați și un tricou alb simplu.

Chiar dacă alegi să combini texturi diferite sau haine simple în aceeași culoare, alege întotdeauna o piesă de îmbrăcăminte ori încălțăminte sau accesorii cu broderii florale ca să îți personalizezi lookul. Cel puțin până la finalul anului 2017 broderiile florale rămân în trend. Iar cămășile cu broderii florale nu par să iasă din tendințe prea curând.