Roz pudrat: o culoare care poate fi purtată în foarte multe ținute, se combină ușor și arată foarte stillat și rafinat, fără să trebuiască să investești mult în piese de firmă scumpe. E chiar o nuanță neutră extraordinar de versatilă și arată chiar… luxos când e bine combinată!

Rozul este o culoare amuzantă şi veselă. Foarte multe încercăm să-l integrăm în ţinutele noastre, iar rozul pudrat e perfect pentru ţinute cât mai feminine, dar și neutre.

Nuanţa aceasta se potriveşte foarte bine cu dantela, pentru că tonul palid al rozului pudrat şi fragilitatea materialului se combină de minune. Rozul pudrat se potriveşte şi cu încălţămintea din piele întoarsă.

Rozul pudrat vine şi cu un alt avantaj: se potriveşte la ţinute pe care le poţi purta de dimineaţa până seara, poţi să asortezi această nuanţă la ţinute de zi sau de seară, în funcţie de ocazie.

Cum să porţi o ţinută cu o doză de roz pudrat

Contează foarte mult dozajul. Cel mai bine ar fi să porţi o ţinută all pink căreia îi mai adaugi puţin negru sau gri decât să fie invers. Deşi îmi place mixul dintre roz şi negru, cred că cea mai sigură combinaţie este dintre roz-pudră şi gri.

Poartă o rochie creion gri cu o pereche de pantofi stiletto roz pudrat sau alege o ţinută formată dintr-un pulover oversize roz cu jeanşi skinny şi o pereche de stiletto sau o pereche de pantaloni roz cu un top gri.

tinute cu roz pudrat

?Mai multe piese pentru o ținută combinată cu articole roz pudră

O rochie roz pudrat arată foarte bine cu un palton gri şi o pereche de botine. Un trench din dantelă roz poate fi purtat cu stiletto sau cu pantofi cu toc gros.

outfit cu piese roz pudrat si gri

? Creează-ți un outfit cu piese roz pudrat și gri de AICI

Secretul e să dozezi rozul pudrat cu foarte multă atenţie în fiecare ţinută cu o pereche de pantofi sau cu un hanorac.

Poartă pantofi roz pudrat cu o cămaşă înnodată în talie şi cu blugi boyfriend. Dacă optezi pentru o geantă roz pudrat, poart-o cu o salopetă din denim. Un tricou de această nuanţă şi cu volănaşe se potriveşte cu blugi crop şi pantofi cu toc mediu, o fustă de tulle roz pudrat poate fi purtată cu un tricou gri şi o pereche de tenişi gri, iar un maiou roz pudrat poate fi purtat cu o fustă cu imprimeu floral.

Pe lângă negru şi gri, rozul pudrat merge de minune şi cu alb, bej, maro sau albastru deschis. O ţinută formată din roz pudrat şi alb este perfectă pentru birou.

Un sacou perfect croit, într-o nuanţă de roz pudrat, asortat cu o fustă conică gri va arăta foarte bine, iar o cămaşă roz pudrat cu o pereche de pantaloni bleumarin va fi ţinuta perfectă pentru tine.

cum sa combini piese roz pudrat

?Mizează pe piese simple când îmbraci ceva roz pudrat – alege de aici ce ți se potrivește!

Rozul pudrat: trebuie să fii suplă ca să îl porți?

Dacă te stresează kilogramele, nu e recomandat să abordezi o ţinută all pink şi mai ales una formată din piese mulate pe corp. Chiar şi aşa, nu e cazul să renunţi la a mai purta această nuanţă, trebuie să fii atentă la plasarea nuanţei pe corp, în funcţie de propria morfologie.

Nu contează dacă e sezon rece sau cald, rozul pudrat e nuanţa perfectă pentru orice anotimp. Şi nici nu trebuie să-ţi faci probleme că dacă porţi roz pudrat există şansa să te transformi într-o păpuşă Barbie, ţinutele cu roz pudrat pot fi controlate folosind alte culori.

Rozul pudrat poate să fie purtat la orice vârstă, fiind una dintre cele mai feminine nuanţe. Concurează serios și cu bejul, o culoare tot mai puternică și în trend de la an la an.

Și mai e ceva: rozul pudrat, alături de alte neutre luminoase și de alb, creează acel look de milioane, ca și cum te-ai fi îmbrăcat scump, luxos!