The eyes, chica, the eyes… nu mint. Iar tu știi că e suficient să aplici mascara pe gene și deja s-a schimbat dramatic întregul look. Și, odată cu atingerea pensulei de sprâncene, se schimbă și atitudinea – ochii sunt mai mari, sprâncenele mai proeminente, lookul și privirea arată mai bine.

Cum tendințele par să ignore cu desăvârșire arta pensatului, mizează complet pe produse care să definească linia naturală a sprâncenelor.

Uite mai jos cum să-ți accentuezi privirea cu produsele de machiaj potrivite și câteva sfaturi utile.

Trucuri pentru machiajul genelor și al sprâncenelor

  1. Dacă alegi să folosești cleștele sau ondulatorul pentru gene, încălzește ușor, cu un uscător de păr, cauciucul dispozitivului, înainte să le stilizezi.
    Datorită căldurii, firele se vor curba mai ușor și mai mult și efectul va rezista timp îndelungat.
  2. Pentru un plus de încărcare și dramatism, aplică mascara cu mișcări în zigzag și insistă pe colțul extern al ochiului.
    Migrează apoi către colțul intern, unde poți aplica produsul doar la vârfuri, cu mișcări ascendente, respectând direcția creșterii firelor.
  3. Uită de tunsul sprâncenelor! Aranjează-le cu ceară sau cu un produs de tip mascara și bucură-te de naturalețe. E un lucru decis deja și pe catwalk: lăsăm sprâncenele să crească.

Sursa foto: Unsplash/Alex Iby