În ziua de azi nu este nevoie să cheltuim sume astronomice pentru a avea un păr neted și strălucitor. Numeroase sunt doamnele și domnișoarele care caută cea mai bună placă de păr, la cel mai bun raport calitate/preț. Grație acestui mini-ghid FashionReview.ro acestora le va fi mai ușor să aleagă cea mai bună placă de păr.

Putere și practicitate. Dacă îţi doreşti să faci cea mai bună afacere în materie de placă de păr, te sfătuim să verifici întâi și întâi puterea plăcii care te interesează, dar și cât este aceasta de practică. Apoi, alegerea designului se va face mult mai ușor. In general plăcile de păr vin cu o putere situată între 500-2500W. Cu cât un model este mai puternic, cu atât opțiunile disponibile sunt mai numeroase. Drept urmare, dacă ai un păr normal și fin, o placă de păr cu o putere cuprinsă între 500-100W este mai mult decât suficientă. In schimb, dacă ai un păr des și ondulat trebuie să optezi pentru un model cu o putere de 1000-2500 W.

O placă de păr bună trebuie să fie și practică deoarece nimeni nu își dorește un aparat greu de manevrat. O alegere optimă implică atenţie la caracteristicile legate de timpul necesar plăcii pentru a se încălzi, greutatea și tehnologia cu care este dotată.

Polivalența plăcii de păr și natura acesteia. Odată verificate puterea și practicitatea aparatului, trebuie să verifici cât de polivalent este aparatul. O placă de păr polivalentă este capabilă să îndrepte orice tip de păr și la nevoie poate să și îl onduleze.

Accesoriile cu care este livrată placa. Înainte de a te lansa în aventura alegerii și achiziționării plăcii de păr verificaţi și dacă se vor livra accesorii împreună cu modelul care te interesează. De exemplu, trebuie să verifici dacă placa de păr este livrată sau nu cu o husă de protecție. În ceea ce privește opțiunile de luat în considerare, trebuie ai în vedere dacă aparatul dispune sau nu de tehnologia ionică sau de tehnologie cu aburi. Tehnologia ionică protejează părul, făcându-l să strălucească și să fie mult mai sănătos decât înainte.

Materialul din care este concepută placa. Ar trebui să ştii că turmalina este un material antistatic. Placa de păr din turmelină se recomandă în special persoanelor cu părul mai aspru și mai rebel. Titanul este un material bun conductor de căldură. Placa de păr realizată din acest material se recomandă persoanelor cu un fir de păr mai subțire, mai fin. Ceramica este cel mai des întâlnit material la placa de păr. La plăcile de păr cu înveliș ceramic căldura este distribuită mai uniform, părul este protejat, nu se deteriorează atât de ușor.

Temperatura la care ajunge o placă de păr trebuie să fie una reglabilă, ceea ce înseamnă că trebuie să se aleagă o placă de păr care atinge o temperatura cât mai joasă pentru a nu deteriora părul.

Plăci de păr recomandate

Babyliss ST389E

Acest model este unul din cele mai performante modele pe care brandul le oferă. Un aparat echipat cu un număr mare de funcționalități. O placă de păr ce întrunește toate funcțiile căutate la o placă de păr, funcția ionică în special, funcția wet&dry și plăci învelite cu un strat de ceramică rezistent și de calitate. In plus, plăcile au o mărime XL ceea ce înseamnă că procesul de îndreptare al părului este facilitat. In plus, acest model oferă un raport calitate/preț excelent.

Principalul avantaj al acestei plăci de păr este faptul că este dotată cu funcția Wet&Dry, ceea ce înseamnă că se poate folosi fără probleme și pe părul umed. Un mare avantaj în special pentru persoanele mai grăbite, mereu pe fugă. Acest model propune o utilizare de ultimă generație. Cu alte cuvinte, este echipat cu două butoane diferite de reglare a temperaturii. Butonul « Intense » oferă o temperatură cuprinsă între 220-235 de grade și este recomandat persoanelor cu părul creț sau voluminos. Butonul Protection oferă o temperatură de 140-160 de grade, ideal pentru persoanele cu un păr mai fin, deteriorat. Această placă de păr beneficiază de un sistem de oprire automată.

Placa de indreptat parul BaByliss I-Pro ST389E

[button url=http://l.profitshare.ro/l/4112871 target=blank icon=heart-2]Vezi aici mai multe detalii sau cumpără[/button]

L’Oréal Professionnel Steampod 2.0

Această placă de păr este un model care se încălzește extrem de repede. Temperatura este ajustabilă pe diferite nivele și poate ajunge până la 210 grade, astfel încât să se adapteze diferitelor tipuri de păr. Este o placă de păr ușor de manevrat care se folosește de tehnologia cu aburi pentru a îndrepta părul cu ușurință. Tehnologia cu aburi garantează rezultate fără să deterioreze părul în vreun fel. In plus, această tehnologie protejează podoaba capilară de șocurile termice.

Acest model este echipat cu plăci rezistente, concepute ca să reziste în timp și să fie extrem de performante. Un pieptene detașabil însoțește această placă pentru a ajuta utilizatoarele să-şi descâlcească cu mai mare ușurință părul înainte de a fi îndreptat. Prezența sa facilitează procesul de îndreptare, dar dacă prezența sa nu este considerată necesară poate fi îndepărtat oricând.

Singurul dezavantaj al acestei plăci de păr este faptul că este zgomotoasă și foarte scumpă.

Placa de indreptat parul L'Oreal Professionnel

[button url=http://l.profitshare.ro/l/4112860 target=blank]Vezi aici placa de păr Loreal[/button]

 

Philips HP8361/00

Philips HP8361/00 este o placă de păr ce oferă un sistem avansat de coafare. În crearea acestei plăci de păr s-a folosit fuziunea a două tehnologii de top: keratină și ceramică. Keratina oferă un grad ridicat de protecție a părului și strălucire. Temperatura acestei plăci de păr poate ajunge până la 230 de grade ceea ce garantează un rezultat aproape perfect, precum cel de la coafor. Această placă este dotată cu o opțiune specială: vibrațiile delicate oferite de plăcile ceramice în timpul folosirii, ceea ce contribuie la distribuirea uniformă a căldurii pe firele de păr.

O altă opțiune deloc de neglijat oferită de această placă de păr este setarea automată pentru o recoafare. Philips HP8361/00 ajunge rapid la temperatura de 190 de grade, ceea ce înseamnă că netezește rapid firele rebele de păr sau rearanjează eficient unele șuvițe. Temperatura reglabilă este afișată pe un display digital, timpul de încălzire fiind de 30 de secunde. Funcția ionică oferă un plus de strălucire părului. Un plus de siguranță este oferit de funcția de oprire automată, după 60 de minute de nefolosire.

Placa de indreptat parul Philips HP8361 00

[button url=http://l.profitshare.ro/l/4112885 target=blank icon=play]Verifică preț și stoc actualizat aici[/button]

Nu uita că în momentul alegerii celei mai bune plăci de păr trebuie să ții cont de tipul de păr și scopul pentru care urmează să folosești cel mai mult acea placă de păr. Placa de păr reprezintă un accesoriu ce nu trebuie să lipsească din casa unei doamne sau domnișoare care se respectă. Când vine vorba de aspectul și sănătatea părului trebuie să punem accent pe calitate. De aceea, la achiziționarea celei mai bune plăci de păr trebuie să fii atentă la aspectele menționate mai sus.