Cum poti sa fii sexy si intr-o rochie lunga, rochie lunga de seara cu crapatura pe picior, rochie lunga cu decolteu adanc in V, rochie lunga din dantela.

De regulă, atunci când vrem să fim feminine și să purtăm rochii la ocazii speciale, dar vrem să fim și puțin (sau mai mult de ce nu :P) sexy, ne gândim la rochii scurte. Însă știm că sunt situații când nu putem sau nu se cade să purtăm rochițe mini… Adesea, nici vârsta nu ne-o mai permite, astfel încât să nu dăm în vulgar. În plus, o rochie lungă implică respect și atrage altfel atenția asupra ta, te face mai elegantă și mai feminină. Rochia scurtă rămâne în continuare asociată fetișcanelor, adolescentelor și tinerelor. Dar nici n-ai vrea ca rochia aceea să arate ca un sac lung pe tine sau să te facă să pari un fel de călugăriță în ea… 😉 Așa că… soluția o găsim și în trendurile actuale.

Întrucât se poartă în acest sezon rochiile lungi, dar sexy, elegante, dar cu decolteuri adânci în V sau cu crăpături pe picior sau în ambele părți, cu spatele gol sau din materiale semitransparente, vă propun o alternativă senzuală, dar decentă, la rochițele scurte.

Eu aș zice să alegi unul dintre următoarele modele, după plac sau gust ori după cum îți șade cel mai bine.

Rochii elegante cu decolteu adânc în V

Dacă ai un bust generos și știi cum să-l afișezi cu rafinament, poți alege o rochie lungă, dar cu decolteu bogat, adânc, în V, care să îți pună în valoare corpul și atuurile lui. Un model de rochie diafană, vaporoasă în partea din jos, din voal fin, însă care să seducă printr-un decolteu adânc în partea superioară, e o alegere perfectă dacă ești o femeie sigură pe tine și pe feminitatea ta. În plus, acest tip de rochie reprezintă una din tendințele verii 2015, putând fi purtată nu numai la ocazii speciale. Un astfel de model îl găsești . Dacă nu te simți confortabil însă într-o astfel de rochie, mai bine alege oricare altul din modelele de mai jos.

[button url=http://bit.ly/1QCWcfx target=blank icon=arrow-right-3]Click să vezi rochia aici și mai multe poze[/button]

Rochii lungi mulate pe corp, din dantelă

Dantela conferă o eleganță desăvârșită oricărei ținute, indiferent de culoare. În plus, e asociată feminității, rafinamentului și are un ușor aer de delicatețe și de clasic, spre vintage. La ocazii în care trebuie să te prezinți foarte elegantă, o rochie din dantelă e alegerea perfectă. În ultima vreme, rochiile scurte sau midi din dantelă sunt foarte răspândite, prin foarte multe modele, însă parcă ceea ce e sexy în acest sens pălește puțin din frumusețea și valoarea dantelei. Așa că, dacă ar fi după mine, că tot vrei să mergi pe mâna unei țesături de o eleganță desăvârșită, ca a dantelei, zic să o faci până la capăt. 😛 Și te asigur că îți va ieși! 😉 Așadar, gândește-te că poți fi sexy (dar și restul apelativelor caracteristice femeii, ca frumoasă, delicată, rafinată, finuță și desăvârșită) cu un aer de noblețe total, purtând o rochie lungă din dantelă, cu mici decupaje exact acolo unde trebuie sau cu trene care lasă doar dantela semiopacă să acopere picioarele. De exemplu, o rochie lungă din dantelă neagră care cuprinde ambele însușiri prezentate mai sus, ar fi aceasta de , care are un decupaj oval și adânc în jurul sânilor, dar și o trenă lungă, din dantelă, semitransparentă, cu mâneci lungi la fel, tot semiopace, din aceeași dantelă.

[button url=http://bit.ly/1JyDYvg target=blank icon=arrow-right-3]Click să vezi rochia aici și mai multe poze[/button]

Mai poți alege și o rochie lungă din dantelă, albă sau neagră, dar fără umeri, care începe de la nivelul bustului. E o rochie de păpușă Barbie – cu așa ceva o asemăn eu – și dacă ai un corp sub formă de clepsidră și/sau un bust bogat, îți va veni excelent. O găsești aici.

rochie lunga din dantela neagra mulata pe corp

[button url=//event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=d3f9e6ac8&redirect_to=http%253A%252F%252Fdeclub.ro%252Frochii-addison-negre.html target=blank icon=arrow-right-3]Click să vezi rochia aici și mai multe poze[/button]

Rochii lungi cu crăpătură pe picior

Să fii atrăgătoare într-o rochie lungă nu înseamnă neapărat decupaje și decolteuri în partea de sus, să lași la vedere umerii sau cât mai multă piele, ci să te lași descoperită pe parcurs, într-un mod cât mai misterios, începând, de ce nu, de la… picioare. Așa că poți fi îmbrăcată elegant, decent și cu bun gust și fără o rochie scurtă care să-ți afișeze din prima picioarele și bustul, alegând în schimb o rochie lungă, cu crăpătură pe un picior. Și în acest sens ai de unde alege…

Eu îți propun, de exemplu, o rochiță ce pare deux-pieces (tip fustă + top), din materiale și texturi diferite, vaporoasă în partea de jos, mulată în partea de sus, și cu crăpătură pe picior, pe care o găsești în mai multe variante de culori, de la maro la albastru turcoaz.

[button url=http://bit.ly/1AUJIyg target=blank icon=arrow-right-3]Click să vezi rochia aici și mai multe poze[/button]

Ei, cum e? Așa-i că vezi cu alți ochi puterea de seducție a unei rochii lungi, elegante? 🙂