Cum să purtăm colanții ca să nu arătăm ridicol și de unde ne inspirăm, cu exemple de „așa da!” și „așa nu!” în ținutele cu această piesă vestimentară de bază? Uite mai jos idei inspirate de vedete pentru purtarea cu stil a colanților, simpli sau din imitație de piele, precum și a pantalonilor stil colanți!

Cum e toamnă și imediat vine și iarna, dar nu vrem să renunțăm la purtatul fustelor și rochițelor, atât de feminine și drăguțe, din cauza frigului, căutăm soluții.

Cea mai bună soluție care vine în sprijinul tău și te ajută să îți păstrezi și sănătatea, dar să arăți și chic în această perioadă este să porți colanți. Cum? Îți arătăm noi!

Cum se poartă colanții negri simpli?

Colanții sunt în vogă dintotdeauna, erau pe val prin anii ’90, cu precădere și s-au reafirmat în prezent, de câțiva ani. Sunt deja o piesă nelipsită din garderoba oricăreia dintre noi.

Însă, tocmai pentru că tind să devină ultrapurtați, trebuie să avem grijă să nu cădem în penibil purtându-i. Un exemplu bun, pentru a arăta în orice moment sexy, dar cu bun gust, purtând colanți, îl găsim la vedete.

 

Așa DA!

Ziua, poartă perechea ta de colanți cu o fustă sau rochiță până la genunchi și o jachetă sau pulover (aici chiar poți varia cum dorești – ai sute de posibilități) și cizme sau ghetuțe.

Megan Fox a optat pentru varianta cu colanți din dantelă neagră, cu cizmulițe negre, simple, până la genunchi și un pulover gri simplu, pentru o ținută  mai sport și i-a ieșit de minune.

Jessica Alba a optat pentru colanți negri, simpli, mai groși, un pulover lung gri, un șal gros negru și ghetuțe gri cu șireturi și… arată super tare!

 

Variante de colanți, pentru o ținută de zi – Megan Fox și Jessica Alba

Cum să nu porți colanții simpli

Așa NU!

Nu-mi place deloc cum arată colanții simpli, obișnuiți, purtați fără ceva lung peste și, unde mai pui că, pe deasupra, nu avantajează deloc persoanele mai plinuțe.

Arăți pur și simplu ca un manechin de plastic peste care s-a aruncat o cârpă acolo, ca să nu fie dezbrăcat. Scot în evidență toate defectele, dacă nu ai un corp perfect. Yachii!!

De data aceasta, nu-i urma exemplul lui Jodie Marsh sau al Mischei Barton. No comment cum arată!

Jodie Marsh și Mischa Barton neinspirate, purtând colanți

Pentru o ținută de seară, cu colanți sau dresuri foarte groase, ia exemplul Siennei Miller și asortează-i cu o rochie mini, chiar strălucitoare, dacă ai!

Rochiță de seară strălucitoare cu colanți

Colanți și dresuri pentru femei gravide

Dacă ești o viitoare mămică, poți să te bucuri de perioada de maternitate purtând colanți, pentru că sunt extrem de comozi și îți oferă libertate de mișcare.

Pentru gravide, ai mai jos sugestii de colanți, în mai multe culori, cu talie înaltă, pentru a-ți susține burtica. Ai cateva variante AICI.

Colanți tip pantaloni din piele

Iar dacă ești o fire mai îndrăzneață, poți să porți colanți din imitație de piele sau latex-look! Ai grijă însă cum și unde îi porți!

Și da, în aceste situații și cu un astfel de design și textură, colanții pot fi considerați pantaloni și purtați ca atare!

Urmează stilul Rihannei sau al Victoriei Beckham. Arată foooarte posh. Niste colanți superbi ca ai Rihannei gasesti AICI. Sau în varianta pantaloni din piele, și mai stilați, sunt AICI.

 

 

Rihanna și Victoria Beckham purtând colanți de piele/imitație piele

Fără îndoială, confortul rămâne prioritate în fața modei, motiv pentru care ar trebui ca orice femeie să aibă un stoc impresionant de colanți în garderobă.

Drept dovadă, totodată, în ultimii ani se poartă colanți foarte mult de către vedete și influenceri, înlocuind pe bună dreptate blugii; tot la staruri găsim, așadar, inspirație nemărginită în ceea ce privește ținutele și asortarea acestor piese.

Sursă front page photo: Unsplash.com/Spencer Dahl