Cum să porți o broșă și nu doar pe haine: ce tip de broșă să alegi și cum știi ce model se potrivește la ținuta ta.
Broşele sunt accesorii care pot aduce strălucire ţinutelor simple, dar elegante.
La început, broşele au fost folosite pentru prinderea hainelor, înlocuiau nasturii şi de obicei erau făcute din aur sau argint.
❤️ Citește despre:
Broșe în forme și cu figurine diverse
Broşele au diferite forme: fluturi, trifoi cu patru foi, păuni, flori, bufniţe sau broaşte etc. Sunt decorate cu perle, pietre semipreţioase şi cristale.
[button url=https://l.profitshare.ro/l/4833816 target=blank icon=heart]Vezi broșe cu strasuri[/button]
Cele mai populare broşe sunt cele placate cu aur, platină, argint şi decorate cu cristale Swarovski ori cu pietre (semi)prețioase. O broşă frumoasă nu e neapărat scumpă. Broşele sunt accesorii pline de inspiraţie.
Broșe cu bufniţă
Bufnița este un simbol al înţelepciunii şi cunoaşterii şi are darul de a ne crea un sentiment de siguranţă şi comfort interior.
Alăturarea bufniţei cu bijuteriile din argint nu e deloc întâmplătoare, pentru că prin alegerea bijuteriilor pe care le purtăm putem îmbunătăţi sau rezolva micile probleme apărute într-o zi. De aceea, o soluție optimă este să purtăm broșe în formă de bufniță.
Cum purtăm broșele cu păun
Păunul te fereşte de pericole, dar acţionează şi ca un elixir al dragostei. Este bine cunoscut faptul că bijuteriile oferă şi crează sentimente.
Fie că dăruieşti bijuterii persoanelor dragi din viaţa ta, fie că le primeşti sau că le cumperi pentru tine, broșele cu păun aduc sentimente frumoase pe termen lung. Și sunt printre cele mai elegante tipuri de broșe, mai ales pentru doamne.
Broșe în formă de broască (țestoasă)
Broasca ţestoasă este un talisman de noroc, sănătate şi protecţie împotriva energiilor negative şi a pericolelor de orice fel.
O broşă în formă de broască ţestoasă poate să devină un talisman norocos care să ne ofere protecţie.
[button url=https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=5a920d82c&redirect_to=https%253A//melimeloparis.ro/produse/brose.html&st=FR%20Andreea%20C%20brose target=blank icon=heart]Vezi mai multe[/button]
Cum să porți broșele cu stil
Broşele sunt bijuteriile care nu au limită în ceea ce priveşte mărimea, astfel că pot exista broşe minuscule la rever sau broşe foarte mari purtate la spectacolele de modă sau cele prinse la pălării.
Broşele se poartă cu 10-15 cm mai jos de umăr şi sunt foarte potrivite atunci când porţi haine cu croială masculină. Broşele se poartă pe partea stângă.
Le poţi aşeza pe reverul unui sacou sau cardigan, pe o eşarfă sau la nodul unei eşarfe, pe o pălărie sau pe mânecă (de fiecare dată când vei mişca mâna, broşa ta va fi observată).
Locul în care plasezi broşa este şi cel care îi dă valoare şi care dictează aspectul ţinutei şi mesajul pe care vrei să-l transmiţi. Nu toate articolele de îmbrăcăminte merg bine cu o broşă fixată pe guler. Bluzele cu nasturi aşteaptă prin natura lor să fie accesorizate cu o astfel de bijuterie.
Broşa pe accesorii
O broşă arată foarte bine pe o beretă.
Poţi alege berete croşetate ori din lână, şi cu elemente decorative cum ar fi paietele. Adăugarea unei broşe vintage va arăta foarte bine pe timp de noapte.
De asemenea, o broşă arată foarte bine şi pe pantofi. Sau o broșă – mare sau mică, după caz, arată de minune pe o poșetă textilă.
Găseşti o broşă micuţă la orice magazin sau piaţă de vechituri. În felul acesta vei adăuga încălţămintei un look unic şi impresionant. Încearcă pe balerini şi cizmuliţe. Caută broşe florale emailate sau tip bijuterii în miniatură.
Tu alegi broşa care ţi se potriveşte cel mai bine în funcţie de ţinuta pe care o porţi, dar şi în funcţie de preferinţele tale.