Cum porți o poșetă de designer cu logo-ul brandului la vedere și cum să o alegi pe cea potrivită ție: ținute potrivite cu genți cu semnătură de la case de modă renumite.

O poșetă cu logo de la un designer renumit preferat poate completa orice ținută, dar știi și tu că uneori mai puțin înseamnă mai mult, pe principiul less is more, ceea ce poate permite poșetei tale să strălucească la adevărata sa valoare.

Iar cum aceasta ar trebui să fie unul dintre cele mai apreciate lucruri din garderoba ta, cu siguranță acesta este și scopul tău – să-ți pui poșeta de brand bun în evidență.

Ținută simplă cu poșetă de designer sau de brand bun

Fie că e o geantă de umeri și / sau tip crossbody, de culoare neagră, simplă, dar patentată cu piese metalice și logo auriu de casă de modă sau altă firmă mai mare, fie că e una chiar mai mică și cu un brand marcat mult mai puțin ostentativ, ea este deja o piesă „oversize” destul de statement.

Așa că eu cred că cea mai bună metodă de a o purta cu stil este într-un mod cu adevărat simplu, cât mai minimalist – de exemplu, într-o ținută lejeră, casual, simplistă, cu un tricou alb „clasic” și o pereche de pantaloni negri favoriți.

genți de designer cum le porți

[button url=https://www.awin1.com/cread.php?awinmid=7434&awinaffid=530763&clickref=FR+cum+porti+poseta+logo+designer&p=https%3A%2F%2Fwww.farfetch.com%2Fuk%2Fshopping%2Fwomen%2Fshoulder-bags-1%2Fitems.aspx%3Fview%3D180 target=blank icon=heart-2]Mai multe poșete de designer cu logo[/button]

De asemenea, mai văd o astfel de poșetă „stilizată” peste o haină neagră de toamnă-iarnă purtată cu blugii preferați în orice nuanță de albastru. Sau poate, cu o rochie neagră maxi, cât mai simplă, la rândul ei.

Un lucru e cert, în orice situație și tip de outfit: vreau ca geanta de designer să fie „eroina” ținutei și a oricărui mix, ceea ce nu ar trebui să fie dificil cu o garderobă minimal(ist)ă.

Ce poșetă de designer să alegi

Dacă ești norocoasa deținătoare a unei poșete de designer sau chiar a mai multora, știi deja cum să optezi pentru ea / ele. 🙂 Iar dacă ești în căutarea celei mai bune genți de designer, ar trebui să iei aminte la finisajul pielii – acesta este cheia în alegerea celei mai tari genți de brand care să reziste timpului.

Te sfătuiesc să eviți gențile finisate din piele naturală obișnuită, tăbăcită, întrucât fiecare zgârietură care se va poduce aproape natural, de-a lungul timpului, va fi foarte vizibilă, mai ales prima! 😀

În schimb, îți recomand o piele texturată sau o piele cu print sau embosare fină, matlasată chiar, ori una care combină chiar mai multe texturi sau cu un finish propriu, patentat brandului.  Orice mică zgârietură va fi mult mai puțin observabilă, iar tu nu vei mai trăi cu teama alteia noi la fiecare utilizare / purtare.

Toate vrem ca investițiile noastre în piese de valoare să reziste pentru totdeauna. Și sunt convinsă că fiecare dintre noi ne spunem înșine că le vom lăsa mai departe copiilor noștri într-o bună zi. Cam ca pe orice lucru calitativ și bine realizat, cum ar trebui să fie o asemenea geantă originală cu semnătură și chiar logo.

Așa că, la fiecare astfel de achiziție de la o casă de modă sau designer, ia o pauză pentru un moment rațional și practic, ia în considerare modul de fabricare și gândește-te la cel puțin 10 ținute în care ai putea să porți acea piesă.

Cumpără poșeta cu certitudine și încredere, știm că o meriți, doar fii sigură cu adevărat că este geanta potrivită pentru tine, pentru personalitatea ta, astfel încât să îți dorești să o porți zilnic și la aproape orice ținută!