Tricourile retro, inspirate de marile trupe de muzică, imprimate interesant, par să fie la mare purtare tot mai mult. Le-am văzut chiar și pe catwalk și la marile celebrități.

Nu doar că e foarte cool, dar și foarte ușor să folosești tendințe multiple în combinațiile de piese, cu un tricou imprimat retro, inspirat de bandurile de muzică.

În plus, funcționează pentru fiecare. Fiind retro, ca de bandă de muzică, mai largi de obicei, mai masculine, avantajează orice ținută.

cum să porți un tricou în stil retro_3 idei de ținute
Ce tricou stil retro să alegi? 1. Tricou Diesel; 2. Tricou NA-KD; 3. Tricou ONLY

Personal, aș folosi cât mai mult un astfel de tricou în look-uri cât mai diverse, mai ales în ultima vreme, dacă tot se poartă. Așa că m-am decis să vă împărtășesc și vouă sfaturile despre cum să-l porți.

Eu m-am gândit la 3 moduri în care să porți tricoul tău în stil retro, imprimat a la anii 80-90.

  • Bagă-ți tricoul într-o fustă elegantă, ca de rochie. În zilele reci, folosește lookul cu un blazer sau o jachetă oversized.
    Va funcționa pe timp de zi, dar și pentru un outfit de seară, cu accesoriile potrivite și cu tocuri.
  • Inspiră-te de anii 70. Folosește-ți tricoul cu o pereche de pantaloni evazați și o jachetă de blană.
  • Cauți ceva mult mai clasic? Încearcă să porți acest tricou cu blugi cu talie înaltă, botine și un trenci bej. Sau, dacă îți place ceva clasic și risky laolaltă, poartă-l cu un costum deux-pieces cu pantaloni, în locul cămășii albe simple.

Care este combinația ta preferată cu un tricou retro imprimat cu model ca de trupe de muzică, inspirat de anii 80-90? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii. Părerea ta contează mult pentru noi.

Sursă foto: Pexels/Luan Gonçalves