Ce trucuri să alegi ca să reziști pe tocuri cât mai mult timp? Încearcă sfaturile noastre și spune-ne și nouă dacă ți-au fost eficiente și dacă mai știi și altele!

Oamenilor le place să participe la nunți și alte evenimente sociale în timpul acestui sezon frumos. Aceste evenimente distractive cer haine lejere și tocuri.

Deși pantofii cu toc înalt alungesc picioarele și le fac să arate mai elegant, ei pot fi cu greu numiți aliații tăi, deoarece, de cele mai multe ori, aceștia înseamnă „sinucidere” pentru tine – mai ales la sfârșitul nopții.

Deseori, singura ta dorință este de a face durerea să nu mai existe cât mai curând posibil. Dar am aflat unele trucuri despre cum poți să supraviețuiești pe tocuri!

 Pune pantofii cu toc în congelator 🙂

Se pun pantofii în congelator timp de 30 de minute. Când pui pantofii reci în picioare, vei observa modul în care materialul se adaptează la forma picioarelor tale calde.

Poți încerca, de asemenea, introducerea unui sac de apă în interiorul încălțămintei și punerea ei în congelator. Apa înghețată va întinde pantofii un pic. 

👉👠 Citește aici și aceste trucuri pentru încălțăminte, inclusiv pentru lărgirea pantofilor.

Șosete și apă caldă

Folosește apă fierbinte pentru a uda șosetele de bumbac și încalță-le. Poartă pantofii cu aceste șosete pentru puțin timp înainte de a pleca.

Pantofii se vor întinde un pic și, probabil, nu te vor deranja la fel de mult.

Bandă dublu adezivă

Lipește-ți talpa piciorului de talpa pantofului folosind bandă dublu adezivă.

Acest truc îți va păstra pantofii în picioare, să nu alunece, dar cel mai important, va preveni bășicile și durerile degetelor de la picioare.

Utilizează tălpile interioare speciale pentru pantofii cu toc

Special concepute pentru pantofii cu toc, de obicei, realizate din silicon sau țesătură,  acestea vor împiedica picioarele să alunece în pantofi și reduc durerea.

Alege-le pe cele din silicon dacă porți o pereche de pantofi deschiși la vârf. Tălpile de silicon sunt invizibile sub picioare, dar oferă aceeași protecție.

Crema hidratantă

Aplicarea unei creme hidratante pentru picioare, înainte de a-ți pune pantofii cu toc ar putea salva picioarele de la frecare, durere, și bășici, mai ales în cazul în care pantofii sunt noi.

Pudră pentru bebeluși

Dacă ai pudră pentru bebeluși acasă, încearcă acest truc pe o pereche de tocuri înalte.

Pudra pentru bebeluși va preveni transpirația excesivă și alunecarea picioarelor.

Bandă adezivă pentru degetele de la picioare

Tot ce trebuie să faci este să îți lipești al treilea și al patrulea deget de la picioare cu bandă adezivă pentru a reduce presiunea suplimentară a nervului dintre cele două degete care provoacă durere.

 Nu îți da jos pantofii!

Chiar dacă tocurile te omoară, descălțatul este o idee proastă.

Te vei simți eliberată pentru un moment, dar picioarele tale cel mai probabil se vor umfla imediat, deci încălțatul din nou îți va provoca durere chiar mai mare.

Poartă pantofii mai întâi acasă!

Poartă pantofii prin casă cel puțin o săptămână înainte de a te duce undeva cu ei, mai ales dacă aceștia sunt noi.

În acest fel, te vei obișnui cu pantofii și s-ar putea lărgi un pic.

Deodorant pentru a înlătura disconfortul

Înainte de a te încălța, aplică deodorant în zonele de frecare pentru a evita uzura și disconfortul.

Nu te opri de tot din mers pe tocuri!

Chiar dacă simți multă durere, încearcă să mergi din când în când.

Statul în picioare pe tocuri înalte îți va provoca mai multă durere.

Poți să stai jos, de asemenea, și să te odihnești pentru un timp, dar nu îți scoate pantofii.

Nu uita de îngrijirea corespunzătoare a picioarelor!

Dacă ai călcâie crăpate sau bătături, pantofii cu toc înalt îți vor agrava aceste probleme și îți vor provoca mult mai multă durere.

Deci a avea grijă de picioarele tale este o necesitate, mai ales când alegi să mergi pe tocuri.

Se întâmplă să știi alte sfaturi eficiente pentru a face viața femeilor pe tocuri mai confortabilă? Transmite-le prin comentarii, în josul paginii! Sfaturile tale contează și ajută și alte persoane interesate. 😉 

Sursă front page photo: Pexels/Pixabay